Koji mobilni koriste FCS clanovi
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
To ti vise zavisi od samog GPS prijemnika u telefonu (tj njegovog kvaliteta) nego do aplikacije. Jedino sto mozes u aplikaciji da uradis da bi povecao preciznost jeste da namestis da proverava lokaciju cesce, ali sto cesce proveravas baterija se proporcionalno brze prazni.
Jedino ta app sto si probao ako proverava lokaciju na svakih 5 ili 10sec pa zato nemas tacno merenje, inace ako proverava na 1-2sec, nece ni sa drugom biti nesto specijalno bolje.
Jedino ta app sto si probao ako proverava lokaciju na svakih 5 ili 10sec pa zato nemas tacno merenje, inace ako proverava na 1-2sec, nece ni sa drugom biti nesto specijalno bolje.
Fiesta!!
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Ja koristim speedometer pro. Pokazuje mi spisak voznji sa datumom i vremenom, kilometrazom, max i prosecnom brzinom.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
http://www.iphone-srbija.com/
ja sam kod njih sredjivao 3gs, ljudi urade za par h
poslao sam im npr. utorak da stigne u sredu. nazvao ih u sredu oko 13h da pitam da li je stigao fon a odgovor je bio da je vec sredjen i poslat natrag
ja sam kod njih sredjivao 3gs, ljudi urade za par h

poslao sam im npr. utorak da stigne u sredu. nazvao ih u sredu oko 13h da pitam da li je stigao fon a odgovor je bio da je vec sredjen i poslat natrag

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Znam sve to, ali su ubedljivo najskuplji...
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
al ubedljivo i najbrze/bolje urade. lose poredjenje al ajd > "originlani deo je najbolji deo"
naravno da nije originalni deo u iphone srbiji ali stvarno odrade profi posao.

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
kako mi se svidja Lenovo K900, a nije ni skup mnogo u Telenoru (u odnosu na S4)
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Odlican telefon. Ja sam hteo da ga uzmem,ali zafalilo para/zivaca. Mozes da ga porucis iz Kine preko aliexpresa,ima da se nadje za 220e. Samo je pitanje da li ce naplatati ovde carinu i koliko. Ali u principu za te pare mnogo lep i dobar telefon.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Ja sam razmisljao u tom pravcu ovih dana, samo me zanima kako ide carinjenje tih malo "ozbiljnijih" stvari iz Azije (AliExpress, DealExtreme itd.), posto sam dosad samo neke sitne gluposti porucivao? Ima neko iskustava?
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Devojci bi trebao da stigne ovih dana telefon,pa cemo da vidimo.. Plasim se da ako carine carine po nasim cenama,koje su ogromne u odnosu na ono sto mi stvarno placamo.
Zato sam ja uzeo Huawei G700 ovde kod nas za male pare,a odlican telefon.
Zato sam ja uzeo Huawei G700 ovde kod nas za male pare,a odlican telefon.
- mbole
- Poruka: 14981
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Nije bas pravi tel, al mogao bi uslovno tako da se nazove.
Trazim tablet, al nisam bas u tim vodama. Sta ima sa sledecim karakteristikama:
Procesor bar 1.2GHz 4 jezgra (koliko sam shvatio to je uobicajeno).
Android 4.2
SIM kartica (daklem moze da radi ko telefon, odnosno da se kaci na 3G mrezu)
Dijagonala ekrana 8-10"
Ako je ikako moguce da ima "normalan" a ne mini USB steker
Na sta bi jos trebalo obratiti paznju, i ima li neki model koji ovo zadovoljava a da ne kosta ko bubreg (trazim nesto reda 200-tinak evrica)?
Trazim tablet, al nisam bas u tim vodama. Sta ima sa sledecim karakteristikama:
Procesor bar 1.2GHz 4 jezgra (koliko sam shvatio to je uobicajeno).
Android 4.2
SIM kartica (daklem moze da radi ko telefon, odnosno da se kaci na 3G mrezu)
Dijagonala ekrana 8-10"
Ako je ikako moguce da ima "normalan" a ne mini USB steker
Na sta bi jos trebalo obratiti paznju, i ima li neki model koji ovo zadovoljava a da ne kosta ko bubreg (trazim nesto reda 200-tinak evrica)?
Djak pesak 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Mogu ti jedino pomoći to što znam može da se uzme adapter, sa miniUSB na ''normalan''.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
@mbole: Ne znam koji tačno šteker podrazumevaš pod "normalnim", al' slaba vajda da ćeš da nađeš sa bilo kojim štekerom osim micro-USB, a mini-USB je baš redak na mobilnim/tablet uređajima ovih dana.

A stoji ovo što losos kaže, kupi se "pigtail" ili adapter i rešen problem.

A stoji ovo što losos kaže, kupi se "pigtail" ili adapter i rešen problem.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- mbole
Mislio sam na "klasican" Type A, a lose sam napisao mini umesto mikro (kad kuckam u jos dva ekrana istovremno
).
Jasno je meni da to nije uobicajeno, i da je pigtail sasvim OK resenje, al traze mi ako moze neki takav (znas i sam kakvi su "korisnici").
No, jasno mi je da je to "preko leba pogace", pa sam ga zato i stavio uslovno.
Nego, jel ima neki predlog da se uklapa u ovo preostalo?

Jasno je meni da to nije uobicajeno, i da je pigtail sasvim OK resenje, al traze mi ako moze neki takav (znas i sam kakvi su "korisnici").
No, jasno mi je da je to "preko leba pogace", pa sam ga zato i stavio uslovno.
Nego, jel ima neki predlog da se uklapa u ovo preostalo?
Djak pesak 

- BojanM
- BOFH
Ne znam da ima sve navedeno za tu cenu... ako se korisnik odrekne ugrađene GSM kartice i iskoristi USB 3G OTG modem, ima poneka opcija (npr. PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum 10.1" 8GB)... mada ko zna, nisam mnogo jurio po sajtovima, možda negde može da se ubode i neka povoljnija a kompletnija varijanta.
A kapiram da je opet lapsus, ali uobičajeni priključak je valjda B tipa
A kapiram da je opet lapsus, ali uobičajeni priključak je valjda B tipa

pozdrav, Bojan

- mbole
Jok bre. Prikljucak B ide na stampace i slicne periferije. A ide na racunare, a i tablet je racunar.
Recimo ako hoces da prikacis tastaturu za njega treba ti A (ili prelaz sa A na nesto od ovih mini/mikro). Ako hoces da ubacis fles opet ti treba A. Ako hoces da ubacis to kuribe od 3G modema, opet A.
Video sam neki prestigio koji je imao i SIM, ali je bila neka niska rezolucija ekrana, iako je ekran bio 8". Sad dal bas za tu cenu ili nesto visu... ne secam se, preskocio sam ga zbog rezolucije.
Sve u svemu, morace disa da malo vise odresi kesu
Kako se inace pokazao prestigio?
Recimo ako hoces da prikacis tastaturu za njega treba ti A (ili prelaz sa A na nesto od ovih mini/mikro). Ako hoces da ubacis fles opet ti treba A. Ako hoces da ubacis to kuribe od 3G modema, opet A.
Video sam neki prestigio koji je imao i SIM, ali je bila neka niska rezolucija ekrana, iako je ekran bio 8". Sad dal bas za tu cenu ili nesto visu... ne secam se, preskocio sam ga zbog rezolucije.
Sve u svemu, morace disa da malo vise odresi kesu

Kako se inace pokazao prestigio?
Djak pesak 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zavisi od modela do modela, ali generalno ok.
Za sve te namene sto pricas ili bluetooth (tastatura i slicno) ili USB OTG kabl (1-2$ na netu) i resena stvar. Da nadjes sa USBom full dimenzija, tesko, bar kod nas gde izbor i nije neki.
Inace sam cuo da hvale Asus memopad hd7, ali ti se ne uklapa po nekim kriterijimima, a i skup je u odnosu na jeftinije alternative. Imas i fhd10, ali on tek kosta
Za sve te namene sto pricas ili bluetooth (tastatura i slicno) ili USB OTG kabl (1-2$ na netu) i resena stvar. Da nadjes sa USBom full dimenzija, tesko, bar kod nas gde izbor i nije neki.
Inace sam cuo da hvale Asus memopad hd7, ali ti se ne uklapa po nekim kriterijimima, a i skup je u odnosu na jeftinije alternative. Imas i fhd10, ali on tek kosta

Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
U pravu si skroz ali je vic u tome da, u scenariju kada na PC kačiš neki od telefona/tableta/štagod, dotični uređaji predstavljaju - periferije (goste, USB devices) povezane na računar (domaćin, USB host).mbole piše:Jok bre. Prikljucak B ide na stampace i slicne periferije. A ide na racunare, a i tablet je racunar.

Fleš i USB modem imaju utikače a ne utičnice, i projektovani su da se kao nesamostalni uređaji kače direktno na računar. I miš/tastatura/digitajzer su periferije, ali bez računara nemaju nikakvu funkciju, pa naravno imaju priključke tipa A. Štampač ima priključak B tipa jer u principu može da se uključi i da radi nešto i sam, zavisno od ugrađenih opcija... makar da štampa test strane, ili ako je multifunkcijski da kopira bez računara, ili ako ima wifi/BT/čitač kartica da štampa iz tih izvora... itd itd, da ne smorim više nego što već jesam.

Prestigio se meni OK pokazao, u globalu koliko para toliko muzike... kao uređaji su u principu kvalitetniji od ostale kung-fu sabraće, a dovoljno jeftiniji od "velikih imena". Za vrhunski doživljaj, Samsung je izbacio nedavno nove tablete u Galaxy seriji, ali cena je naravno adekvatna "hype"-u.
pozdrav, Bojan

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9930
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
http://www.saturnonlineshop.it/saturn/i ... tv-bianco/ ovaj je 7 inca doduse
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Bole, moj predlog ide Asus-u Nexus 7 (2013) modelu. Jedino što odstupa od tvojih kriterijuma je ekran od 7” .
Ono što znam sigurno, to je da u svom cenovnom rangu nema konkurenciju. Ja ga koristim od novembra i zadržao se na njemu. Pre toga izmenjao gomilu od Prestigio do iPad-2.
Imaš gomilu testova na Youtube-u . Samo ukucaj Nexus 7 - 2 2013...
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Ono što znam sigurno, to je da u svom cenovnom rangu nema konkurenciju. Ja ga koristim od novembra i zadržao se na njemu. Pre toga izmenjao gomilu od Prestigio do iPad-2.
Imaš gomilu testova na Youtube-u . Samo ukucaj Nexus 7 - 2 2013...
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
@mbole
Vid ovu stranicu pa posle prelistaj po linkovanim sajtovima, ne znam kakvi su svi, ali za Pipo mogu da kazem da prave vrhunske uredjaje.
edit: evo link http://www.topchinatablets.com/
Vid ovu stranicu pa posle prelistaj po linkovanim sajtovima, ne znam kakvi su svi, ali za Pipo mogu da kazem da prave vrhunske uredjaje.
edit: evo link http://www.topchinatablets.com/
- mbole
Hvala momci.
Ovaj ASUS deluje sasvim pristojno, jedino da ubedim lika da je 7" dovoljno. A on bi po obicaju: mali, malecki, japanski kanister od 25 litara
A pogledacu, cini mi se da je bio i neki Prestigio koji bi se uklopio po karakteistikama, samo je pitanje dal ce cena da mu se dopadne
Ovaj ASUS deluje sasvim pristojno, jedino da ubedim lika da je 7" dovoljno. A on bi po obicaju: mali, malecki, japanski kanister od 25 litara

A pogledacu, cini mi se da je bio i neki Prestigio koji bi se uklopio po karakteistikama, samo je pitanje dal ce cena da mu se dopadne

Djak pesak 

- popovicvl
- Poruka: 5661
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ponovio sam se sa Lenovo P780. Osrednji hardver, ali potpuno zadovoljava potrebe, odlicna izrada, dve kartice, velika baterija. Videcemo u praksi sta to znaci.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Samsung Xcover 2. Videcu kako ce se pokazati u praksi. Klasicni modeli B2100 i B2710 su se pokazali odlicno. Skoro pa neunistivi telefoni.