Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
acadimke
Poruka: 1708
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od acadimke » četvrtak, 28. avg. 2014. u 18:40h

Da li neko ima iskustva sa Samsung core i HTC desire 310?
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » četvrtak, 28. avg. 2014. u 18:57h

ja imam desire 310.

Prednosti: procesor (telefon što se tiče brzine radi kao san),ram 1gb (postoji i verzija sa 512mb,treba obratiti pažnju),cena (ubedljivo najpovoljniji kršten quad core android),full hd video kamera,baterija 2000mAh (traje ceo dan bez ikakvih problema sa non stop upaljenim 3g i konstantnim drndanjem tipa viber,whatsapp,tapatalk,razgovor minimum pola sata-sat i ko zna koliko sms),sveden i kulturan dizajn.

Mane: Foto kamera očaj (nema blic,nema autofocus tj bilo kakav focus,nema macro mod) doduše preko dana pravi fine slike ali kad se slika nešto izdaleka,TFT ekran (za moj ukus malo slabiji uglovi vidljivosti i malo slabije osvetljenje),realnih 2.2 gb interne memorije (svugde piše 4gb),za moj ukus slabiji zvučnik za zvono (alcatel ot990 mi je bio daleko glasniji) i recimo ne sviđa mi se što donji "dugmići" nisu "hardverski" nego su deo displeja i tako umesto 4.5" imaš efektivno 4.3" ekran i jako često omanem kad kucam poruku da umesto space bocnem home dugme (kad kuckam poruku u vertikalnom modu) i tako odem skroz na home ekran.

U suštini za 100 eur koliko sam ga platio... preporod u odnosu na alcatel ot990 u vidu brzine i baterije.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

macaneli
VIP
Poruka: 9930
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 28. avg. 2014. u 19:52h

Markedjani piše:jako često omanem kad kucam poruku da umesto space bocnem home dugme (kad kuckam poruku u vertikalnom modu) i tako odem skroz na home ekran.
to je do cevapa hahahaha lol
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

acadimke
Poruka: 1708
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Poruka od acadimke » četvrtak, 28. avg. 2014. u 23:42h

Znaci masina je ok al kamera nista posebno. Videcu sta mi je ciniti, hvala redbullw
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 29. avg. 2014. u 00:25h

Devojka ima core i veoma je zadovoljna, isto ga je uzela preko paketa za dzabe. Malo sam ga drndao i stvarno fino radi, za kameru nisam siguran jer je nisam probao, na ostalo nemam zamerke, mozda malo slabija baterija, mada ona uvek ima dosta sinhronizacija u pozadini pa je i to problem.
Fiesta!!

Scorpio 696
Poruka: 1381
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » petak, 29. avg. 2014. u 03:43h

Posto ima raznih telefona ovde
zanima me da li i koji telefoni imaju t9 za sms
fabricki kao sto je to kod xperije L slucaj
xperia E nema tu opciju.
Slika
Zena je nasledila je moju lumiu 520 al ubi je qwertz (a ima sitne ruke).
Posto win phone nece skoro dobiti tako nesto,
razmatramo kupovinu novog ili njoj ili meni.
Da li je ta opcija t9 standard kod androida?
Prvi put ga koristim.
Slika

popovicvl
Poruka: 5660
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » petak, 29. avg. 2014. u 09:00h

Instaliraj smart keybord

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 29. avg. 2014. u 13:26h

Sestra je skoro uzela taj Xperia E, ima nešto poput T9, ali ni blizu ne radi dobro kao T9.

Kod mene na S2+ ima nešto kao T9 i radi dobro, ne tako dobro kao T9, ali mnogo bolje od onoga na Xperia E, mada ja više koristim punu tastaturu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 29. avg. 2014. u 14:53h

Evo kako je na Xperia M2. Imaš opciju da završi 3 najčešće korišćene reči lol

P.S. Ovo je kucan pojam gde će rođeni da vodi :D

Slika

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Slika

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » petak, 29. avg. 2014. u 15:32h

rodjeni ce da vodi nije problem,odmah posle tebe :P

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 29. avg. 2014. u 16:02h

Xaxaxaxa

kvaju
Poruka: 161
Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h

Poruka od kvaju » petak, 29. avg. 2014. u 19:26h

Trenutno iphone 5, i odgovara mi ekosustav iOS-a i mislim da neću više mjenjati.

S vremena na vrijeme uzmem nekog Androida, ali uvijek se vratim na iOS.

Pošto sam vidio da neki traže tipkovnicu koja predlaže riječi, definitivno probajte Swiftkey, bolje tipkovnice za Android nema.

Billy
Poruka: 574
Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h

Poruka od Billy » četvrtak, 4. sep. 2014. u 10:38h

Da li ima neko da koristi Xperiu Z i kako je zadovoljan, planiram da je uzmem čim prodam alcatel idol 6030x

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 4. sep. 2014. u 11:54h

Ja koristim salbiji od Z, ali sam jako zadovoljan - i sa baterijom i sa brzinom...
Nisam hteo da dajem pare za Z, pošto mi je ovaj bio besplatan na paketu, ali Z serija je po meni vrh thumbsuph
Slika

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » četvrtak, 4. sep. 2014. u 12:47h

Taman te pare sto si ustedeo potrosi u Dascari :P

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 4. sep. 2014. u 17:21h

Da li je neko imao problem sa muzičkim plejerom u Samsungu, ali onaj Samsungov muzički plejer.
Problem je što prebacim muziku u telefon (nije bitno da li je memorija telefona ili kartica), ali plejer ih jednostavno ne vidi, kao da ih nema. Kada odem u folder sa X-plore pjesme su tamo. Instalirao sam AIMP, on ih vidi ali zvuk na AIMP-u nije tako dobar kao sa fabričkim plejerom.
Pokušavao sam da uradim reset aplikacije, izbrisao data ali opet ništa.
Problem je sa novim pjesmama koje ubacim, one stare vidi, tj. koje su tu od prije.
Pokušao sam takođe da prebacim u drugi folder, prebacivao sa kartice u memoriju telefona i obratno, ali ništa od toga nije urodilo plodom, čak šta više gore. mrgreen Ono što sam prebacivao tamo-vamo ne vidi sad nikako. :ozid:
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » subota, 6. sep. 2014. u 21:39h

Došla sam samo da se izjadam kako više nema da se nađe dobar qwerty smartfon :'( A posebno nema qwerty Windows phone.
Ima samo nekih dinosaurusa gorih od mog Milestone 2 (koji je btw i dalje odličan).
Kad smo kod moje motorole, pominjala sam da su joj pootpadali dugmići i podlubila se.
Ne lezi vraže, odem na http://www.parts4repair.com i kupim dve tastature za njega, ukupno 5 USD. Stigne to meni za dve nedelje, ukupan trošak dal beše 7 dal 9 dolara.
Odlepim staru tastaturu (gumeno-plastični sloj sa dugmićima se odlepi), prebrišem benzinom i pažljivo nalepim novu.
Što bi rekli englezi, works like a charm. Da se šokneš kako jednostavan i jeftin zahvat može da spasi telefon. Hvala kinezima :bravo: Još da reinstaliram 2 godine stari OS koji ume s mene na uštap da štucne i - vozi Mile.

Nekom igrom slučaja dođem u posed Galaksije S5 oriđinale. Taman reko' da je prodam i uzmem sebi neki kverti kad ono cvrc.. U zanimljivoj sam poziciji da (rado) koristim Milestone 2, a S5 (koji je inače prefantastičan, kompjuter u malom) sedi u fioci :lele:
Ne volim, nepraktična mi je touch-screen tastatura pa to ti je.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 6. sep. 2014. u 21:54h

Dugme je dugme.
Inace imam isti problem i odlazem kupovinu novijeg moba, ovaj vec stuca sa novijim aplikacijama, pa sam zakucan negde u 2013 sto se istih tice. Jos uvek rade, ali kad i to krene da trokira bicu u problemu :)

Sent from my beautiful Xperia Pro, which refuses to die :D
Fiesta!!

Reppa
Poruka: 977
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
Kontakt:

Poruka od Reppa » subota, 6. sep. 2014. u 21:59h

Billy piše:Da li ima neko da koristi Xperiu Z i kako je zadovoljan, planiram da je uzmem čim prodam alcatel idol 6030x
Moj brat ima Sony Z,apsolutno zadovoljan,koristi ga već više od godinu dana,a ja ću uskoro uzeti z1 ili z2. Ako te interesuje nešto konkretno u vezi Z pošalji p.p.
http://www.polovniautomobili.com/reppa

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » subota, 6. sep. 2014. u 22:01h

Auuu znači istu tugu tugujemo Slika
Meni je bitno da dobro rade gmail, igo primo i opera, i da mogu da kucam maltene bez gledanja, ostalo je nebitno

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 6. sep. 2014. u 22:14h

Dule, ti si zakucan u 2013, ja sam i dalje negde u 2011. što se operativnog sistema tiče, jednostavno ne instaliram nikakve novije i zahtevnije aplikacije... Motorola Droid Pro (XT610), isti bluz. Toliko mi odgovara telefon da mi je frka šta za sledeći korak. Preporodio sam se kad sam peMzionisao telefon sa ekranskom tastaturom i pribavio si ponovo fizički qwerty... navika je čudo.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 6. sep. 2014. u 22:56h

Jeličice evo 230€ i S2+ za S5. :vid budale:

A šta ćeš, jednog dana ćete morati da pređete na telefone sa on-screen tastaturom, jer hardversku niko ne pravi.
Meni iskreno svedno, ali mi ide na živce ta moda kod proizvođača. Svi izbacuju iz proizvodnje ono što se slabo traži pa time prisiljavaju i one koji bi to kupili jer im ono drugo ne odgovara da koriste ono što im ne odgovara.
Sigurno niste jedini u svjetu, kada bi neki proizvođač izbacio hardversku tastaruru imao sigurno dobru prodaju i isplatilo bi mu se.

Ajde do neke mjere i shvatam izbacivanje iz proizvodnje stvari koje ne bi našle kupce, ipak košta sigurno da se naravi kalup i prilagodi proizvodni proces.
Mada bi mogli da naprave nešto poput SE sa modelom Vivaz, imali su verziju sa i bez tastature, koliko mi se činilo da je samo gornji dio na kojem je displej bio razdvojen mehanizmom od djela gdje je sve ostalo, kućište slično. Vjerovatno je dosta djelova isto.

Evo uporedna slika iz profila.
Slika

kvaju
Poruka: 161
Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h

Poruka od kvaju » nedelja, 7. sep. 2014. u 02:51h

Pa Blackberry i dalje izbacuje tel. sa fizičkom tipkovnicom.

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 7. sep. 2014. u 03:44h

Tastatura je prilicno skupa stvar.
Ne radi se toliko o tome da se ne trazi mehanicka tastatura, vec ti se jednostavno natura touch, pri cemu se trubi na sve strane kako je to cool, a "tek onako usput" proizvodjac vise zaradi.
Djak pesak :)

mhetlerovic
Poruka: 178
Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
Kontakt:

Poruka od mhetlerovic » nedelja, 7. sep. 2014. u 07:56h

Po meni je laksa tranzicija (bio sam potpuno naviknut na Nokije e71 i e72) ako se instalira dobra on screen tastatura, posto su fabricke obicno krs. U tom smislu je preporuka za SwiftKey tastaturu, sad je i besplatna aplikacija.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“