Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Re: Chat (free talk)

Poruka od PMilan » četvrtak, 27. dec. 2018. u 11:23h

Ne znam sta bih rekao za Haldex. Burazeru je crkao posle 350k km, a mozda i vise (verovatno je vracena km prilikom uvoza pre 10-ak godina). Sam Haldex nikada nije odrzavan, nijednom nije promenjeno ulje. Tako da verujem da ze pregurao uveliko 400k bez odrzavanja.

Sent from my E5603 using Tapatalk

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 27. dec. 2018. u 11:45h

Prva generacija je bila jako problematicna, ja sam licno imao lose iskustvo. Pazi, u sustini ne bih bezao od toga, ali bih se dobro posvetio proveri istog. Idi pogledaj ovaj auto ako imas love, mozda i nije losa kupovina. Ne znam jos nikoga ko vozi turbo motor te neke starosti a da ga nije otvarao zbog potrosnje ulja :D

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » četvrtak, 27. dec. 2018. u 16:41h

Koji su kreteni u pošti, aj što su carinili to dobro al bre sve su razvalili kutije da bi videli šta je, ništa nisu normalno otvorili, sreća nije baš nešto lomljivo pa nije moglo da se ošteti, ima ventilator al malo je bolja kutija.

daki_st
Poruka: 450
Član foruma od: nedelja, 2. mar. 2014. u 16:38h

Poruka od daki_st » četvrtak, 27. dec. 2018. u 22:04h

Da li neko zna koliko je porez za focusa mk3 2012 god 1.6 tdci?

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 27. dec. 2018. u 22:15h

Slika

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Slika

Polke
Poruka: 7
Član foruma od: četvrtak, 26. jul 2018. u 22:30h

Poruka od Polke » četvrtak, 27. dec. 2018. u 23:28h

mbole piše:
Lale piše:
sreda, 26. dec. 2018. u 21:17h
...

Da nije možda model u koji može da stane više CD-a.
U ovaj EON ide čini mi se 6 komada.
Slika
Nije naravno, posto inace ne bih pisao ovde.
Obican CD. Rastavljao sam mehanizam da bih mogao da ih povadim, zaglavili totalno.
Krivo mi sto ne slikah dok su bili unutra.
Ubaci ponovo po slikaj :D

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

mbole
Poruka: 14969
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 28. dec. 2018. u 03:58h

Vracen nazad u auto, otiso covek...
Djak pesak :)

PMilan

Poruka od PMilan » petak, 28. dec. 2018. u 22:24h

Prva je upravo zaratila sa Ivanovicem. Veveras nisu emitovali emisiju vec pustili neko saopstenje na pet strana kako Ivan nije hteo da saradjuje sa Prvom...

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » subota, 29. dec. 2018. u 01:26h

Slika

PMilan

Poruka od PMilan » subota, 29. dec. 2018. u 01:48h

Ima cela emisija na YT.. Koga zanima moze da pogleda. U principu na kraju je rekao zasto odlazi.
Na Tviteru je kraj epizode samo je iseckan.
https://mobile.twitter.com/veceivan?ref ... r%5Eauthor

U principu nisam ga mnogo pratio ranije, kada stignem pogledam, ali ovim veceras je pokazao da je ljudina.
Interesuje me sta ce biti sa Kesicem. Da li ce i on kao i Ivan ili ce prihvatiti nove uslove...

FiestaBG87

 

Poruka od FiestaBG87 » subota, 29. dec. 2018. u 11:42h

Može im se da tako rade sa narodom.

Stigao mi drugi paket i on nije otvaran.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 29. dec. 2018. u 14:15h

Moze im se zato sto im je to isti taj narod omogucio i dozvolio, ali ajd da ne idemo u politiku, nije forum za to.

Sto se Audija tice, meni je taj a3 cudan unutra, ne mogu da kazem da je ruzan ali mi je ergonomski nekako cudan, golf 5 mi ima bolji enterijer. Dobro se raspitaj kakav je taj tfsi jer ipak je direktno ubrizgavanje i sve sto ono nosi sa sobom posle 10+ godina eksploatacije, ovako laicki bih zakljucio da je ovo gti motor sa haldexom.
Fiesta!!

acadimke
Poruka: 1707
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Poruka od acadimke » nedelja, 30. dec. 2018. u 12:15h

Ono kad komsija pere soljice od kafe pa baci kroz prozorSlika

Послато са 5044Y уз помоћ Тапатока

Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

zolee
Poruka: 523
Član foruma od: sreda, 30. dec. 2009. u 23:20h

Poruka od zolee » nedelja, 30. dec. 2018. u 13:42h

Kod nas redovno otpaci od hrane ispred zgrade. Srecom pa je parking malo dalje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 30. dec. 2018. u 14:06h

Tako je i kod mene pred garažom. Mogu da znam šta je komšinica pravila za ručak.
Doduše srećom u posljednje vrjeme ima manje ali nikako da nauči kako se koristi kanta za smeće.
Najgore baca hljeb po kojem ja treba gazim. Kostiju ima stalno, ali to životinje pojedu.
Najgore što ima travnjak pored gdje bi mogli da bace taj hljeb i kosti pa će životinje pojesti, ali ne baca na asfalt.

Čim budem imao priliku pravim sebi kuću i to po mogućnosti da mi prvi komšija bude na 500 m. Toliko sam postao alergičan na primitivne ljude da nekad pomislim da sam izludio, jer bi otišao da živim u nedođiju gdje je vuk domaća životinja.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mbole

Poruka od mbole » nedelja, 30. dec. 2018. u 17:46h

Spakujes lepo i odneses na vrata: komsinice... ispalo vam nesto kroz prozor :.!.:

Nedeljkovic
Poruka: 4732
Član foruma od: sreda, 27. apr. 2016. u 22:34h

Poruka od Nedeljkovic » nedelja, 30. dec. 2018. u 18:22h

Iskoristi praznike pa lepo te otpatke privezi za jednu jacu petardu i njoj na terasu

Sent from my SM-A605G using Tapatalk

Ford Mondeo Mk4 1.8TDCi (2012 - 2020)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 30. dec. 2018. u 19:43h

Problem je što ima 5 spratova i svi se prave budale da niko nista ne vidi. Od njih 5 sumnjam na 2 ali ajde dokaži, a ne mogu čučati cjeli dan i čekati negdje napolju.

Prošlo ljeto sam imao svađu sa ovom jednom.
Žena pere balkon po 3 puta dnevno i sva voda otiče kroz cjev i pada mi pred garažu. Nema da pogleda da li nekog ima ili nema ispod. Ja krenuo u vožnju biciklom i ostavio bicikl ispred samo da zaključam vrata. Krenuo prema biciklu i zamalo da me polije vodom. E onda sam sve po spisku od majke počeo pa dalje. On kaže imam ja pravo raditi na svom balkonu šta hoću. Reko Je*o te balkon srušit ću ti ga.
Kasnije se žalila mojoj majci kako sam joj majku psovao.
A ovo joj nije prvi put da ovako nešto radi. Jednom je pomela smeće na terasi, ispod bio auto s otvorenim gepekom i dio je završio u gepeku. Polila ćaleta vodom, istresla na njega i kolegu mu stolnjak poslje razvlačenje pite.
Ma bem ti zgradu i život u zgradi.

Nije pitanje da li ćeš imati problema sa komšijama, nego kada. Ako ga nemaš sada, doselit će se neko ili će neko da malo prolupa i tjera inat ili sta već.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

acadimke
Poruka: 1707
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Poruka od acadimke » nedelja, 30. dec. 2018. u 20:04h

Video sam da se baca sve i svasta al da neko prosipa ostatak kafe iz solje na parking dole to jos nisam.

Послато са 5044Y уз помоћ Тапатока

Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

FiestaBG87

 

Poruka od FiestaBG87 » nedelja, 30. dec. 2018. u 20:08h

Život na selu zakon :-D

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 30. dec. 2018. u 21:54h

Da, ali da nemaš komšije blizu. :D
Drugar se iz grada hoće preseliti na selo. Ni kuću nije još završio, a već došla baba da utvrđuje među. Tvrdi da je on sa svojom međom ušao 2 metra u njeno. Ajde da se ima zbog čega žaliti, nego je i kod njega i kod nje u tom djelu žbunje.

Ili kao što je ovog drugog situacija. Ide put do njegove kuće, prolazi pored komšijine kuće. I drug plati kamion šljunka da se naspe put, ovaj komšije ispod njega uzme to pa zgrne u svoje dvorište.

Ma, ne znam šta reći, ne znam da li ja takve stvari prije nisam primjećivao, bio mlađi pa me nije zanimalo ili toga prije bilo u narodu. Al' sada kako vidim da nema čovjeka koji nema problema s komšijom, pogotovo gdje je gusto naseljeno.

I da sjetih se još, treći slučaj, komšija baca svoje smeće u dvorište mog drugara. Kada ga pitao što to radiš, kaže nemam gdje drugo da bacim.

FiestaBG87

 

Poruka od FiestaBG87 » nedelja, 30. dec. 2018. u 22:14h

Prvom gledaš komsikuk pa plac, oko mene su starosedeoci al opet problem oko medje, ljudi su ti čudna vrsta, po zgradama se ljudi i ne znaju, išao na neke časove dok sam studirao svaki put mi neko kaze zdravo komšija.

mbole

Poruka od mbole » nedelja, 30. dec. 2018. u 22:26h

Dobro je dok ne krenu da bacaju upotrebljene pelene (i to sam vidjao).

Ima ona pravo da radi na svojoj terasi (skoro) sve to hoce, al nema pravo da posledice toga sto radi zavrse na ulici.
Ako ces da se*es na svojoj terasi... napred. Al go*no ne sme da padne na ulicu ispred zgrade.

Stvarno ne kapiram samozivost nekih ljudi. I posle mi kazu da nisam socijalizovan, da nemam samokontrole... more...

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 31. dec. 2018. u 00:18h

Džaba i da gledaš komšije, opet nije isključeno da se neki pacijent kasnije neće doseliti.

Bole i mene tako gledaju i kažu da ne mogu ni sa kim kada kažem da bi najradije uzeo komad šume 10x10 km, a samo iskrčio u sredini 100x100 m i tu napravio kuću, a ono ostalo bi ogradio, pustio vukove i medvjede i još jedan sloj uz ogradu kuće gusto minirao, ako se neko uspije probiti kroz vukove i medvjede. :D

Ali jbt više mi je dojadilo. Iskreno i kod mene bude glasne muzike, ali ostalo gledam da ne radim ništa što bi štetilo drugima. Muzika i ako bude glasna, to je u toku dana i to ne sad da traje par sati, odvrnem 15-30 minuta, možda da bude baš ono ekstra glasno 1-2 pjesme. I to ne svaki dan. Mogu i ja nekog da istrpim, pogotovo kada je dan, pa i naveče da neko napravi žurku do neko razumno vrjeme nije problem.
Ali po noći odvrnu muziku, mašina pere veš do sitne sate, čujem je kao helikopter, ne, ne pretjerujem, Džukele laju u stanu, nije bitno noć ili dan, ne bi taj vlasnik našao načina da ga ućutka. Imam komšinicu koja stan od 50 kvadrata usivava oko 6 sati, ali bukvalno, za izluditi od onog zvuka.
Komšija pušta neku mačku u ulaz, nekada i u stan, već par puta se uneredila u ulazu, to je smrdilo da dok uđeš u stan usmrdi se cjeli stan, (ja ne znam kako tako može da smrdi mačiji izmet) prisjedne mi jelo od smrada. Pa kad uhvati mjaukat po ulazu, po noći naročito ''lijepo'' odzvanja.

I tako još toga, ja se raspisao, al šta ćeš kad me dirne ova tema u živac, baš onako potrefi.

Čini mi se da je to tako jer danas svako ima neko pravo, a niko nema obavezu. Svako gleda samo sebe, ne bi uradio ustupak nekom drugom, nema šanse ili obratio pažnju na svoje postupke, jer to nekome možda smeta. Gledam kad parkiram auto, da ne zauzmem dva mjesta, dok ih ima parkiraju i zauzmu 2 mjesta ili kao što ima jedan pacijent, parkira mimo svih, poprječi auto, zauzme 3 mjesta. Kasnije se bunio jer mu neko izgrebao auto, pisao neke opomene po vratima na ulazu, da mu se javi taj što mu je izgrebao auto, kako bi se razjasnili.

Wellisha

 
Poruka: 499
Član foruma od: utorak, 9. nov. 2010. u 17:49h

Poruka od Wellisha » ponedeljak, 31. dec. 2018. u 01:30h

Tako i kod mene u kraju, tip iz kladionice posle X pisanih molbi da mu nebacaju otpadke i pikavce na platnene suncobrane kupio i montirao kameru pa snimao iz kola. Naravno kada je video ko mu baca pokupio svo đubre,
popeo se i istresao joj sve pred vrata. Ona drčna tražila snimak kamera iz zgrade i otišla kod njega sa pretnjom da će ga prijaviti ali se ućutala kada joj je on pustio svoj snimak.
Nevredi se sa govnima objašnjavati ni gubiti nerve.
Ja sam (uz podršku i ostalih) nekog novog komšu prevaspitao samo jutarnjim šlajmarama. Kad god se bahato parkira na dva parking mesta ili prolaz zalepim mu šlajku sa meduzom pride i to na retrovizor ili bočno staklo. Svađale se neke komšije ali bez uspeha jer je on u nekom krimi-džimi fazonu (tarzanka, tetovaže, bildovanje itt.) ali mu se valjda zgadilo da čisti pljuvačke svaki put kada priđe kolima.
..sa govnima treba govnjivo i shvatiće.!
..prdnuh u čabar sa mirisom benzina i zadnjom vučom pa sada čađavim sa minivenom 8)

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“