Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Yoda
Poruka: 22
Član foruma od: ponedeljak, 3. sep. 2018. u 11:57h

Re: Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Poruka od Yoda » subota, 26. dec. 2020. u 12:12h

Mislim da nema, u 15 dana možeš bez objašnjenja da vratiš a posle samo ako je u kvaru i ne mogu da ga poprave... ali to ga ne sprečava da proba, ali ne u radnji, neka piše na više mejlova pa se nikad ne zna...ali to pod uslovom da je neotpakovan i nekorišćen, drugačije mu sigurno neće zameniti... mada ti u tehnomaniji su teški džukci, meni su naplatili tv greškom 3000 više i sad neće da mi vrate pare i lažu a hard disk su pogrešan dostavili i to su priznali ali se još uvek ne javljaju da zamene a prošlo je 25 dana... tako da ne verujem da sa njima postoji bilo kakav ljudski dogovor... pre će biti da će morati na oglase da ga stavi...
May the horse power be with you! thumbsuph

Fiesta ST Line

borisbg88
Poruka: 151
Član foruma od: četvrtak, 30. nov. 2017. u 09:58h

Poruka od borisbg88 » subota, 26. dec. 2020. u 12:28h

Ma da, neotpakovano je. Reci cu mu za mailove, hvala ti.

Ajde sto je proslo 15 dana, razumem da nece da menjaju, ali bio sam sa njim, jako su bezobrazni, kao da su jedva cekali da ne mogu da mu ucine...

Yoda

Poruka od Yoda » subota, 26. dec. 2020. u 15:02h

Ma uzeli su foru od sbb-a, oni su prvi počeli to da rade pa za njima i svi ostali... vidiš samo prodavce koji ništa ne znaju i rade po ps-u a ni do koga bitnog ne možeš da dođeš niti da razgovaraš, samo mail-om pa ako odgovore... Meni telekom nije hteo da produži iste beneficije iz prethodnog ugovora jer prodavci kažu da ne može, čak i mail-om mi odgovorili da ne može, i ja lepo predam u vip-u da prebacim broj kod njih, posle 2 dana me zove neka iz telekoma i pita šta je problem i daje mi sve što hoću, inače sad imam omoriku 2 a plaćam omoriku 1, toliko o tome da nešto ne može... a ove zabole za pojedinačne kupovine, nemaju neke ugovore da održavaju i onda ih boli uvo, takvi su i sa reklamacijama, veliki su, može im se...

Fiesta ST Line

Martin Mystere

 
Poruka: 298
Član foruma od: ponedeljak, 26. okt. 2020. u 20:04h

Poruka od Martin Mystere » subota, 26. dec. 2020. u 17:45h

Svi su postali teške jajare - bar kada je reč o ovim velikim igračima.

SBB me zove i pokuša da mi uvali EON tako što promoviše uslugu koju ja već imam (reč je bila o HBO preko superseta) a oni blage veze o tome nemaju. Na kraju ponuda koja se ne odbija - da jednostavno produžim ugovor koji je davno istekao. Na moje pitanje "OK, a koje benefite ja dobijam za produžetak ugovora" ona zatečeno pita "Kakve benefite? Pa produžujete ugovor...". Tu sam završio priču sa njom jer sam video koliko je sati.
Pre dva meseca, nakon gašenja Superseta odem do poslovnice na Trošarini rešen da uzmem EON premium ali i da izdejstvujem neki mesec fraj - OK ne kao što daju novim korisnicima ali bar nešto. Operaterka je kategorična da ne daju ništa korisnicima koji produžuju ugovore. Tako? OK...
Posle par dana dođem ponovo tamo, samo kod druge operaterke da raskinem ugovor. Zašto želite da raskinete ugovor? Zato jer vas baš briga za stare korisnike. Ali mogu da vam ponudim četiri meseca po dinar! Kasno sestro, to je trebala da uradi tvoja koleginica pre par dana, sada arivederči.

Pređem kod mts, ugovor 12 meseci po 1 dinar, box 3 sa 400/160 netom, telefon i TV. Za dva TV dobijem dva STB. Već prvi račun umesto 1 dinar stigne 131 dinar. Nije to puno više ali nije ono što smo ugovorili. O čemu se radi? Naplaćen je dodatni STB... Izvinite ali koliko meni sleduje? Sleduje vam dva. Pa ja sam dva i dobio! Kod nas u sistemu stoji da ih imate tri. OK, uložim dve reklamacije - jednu na račun drugu na STB, kažu zavedeno pod urgentno, kažu zvaće odmah čim provere navode, najkasnije sutradan! Nedelju dana niko ne zove, pozovem ja njih i nakon više od pola sata čekanja dobijem ih gde čujem da su mi reklamacije odbijene kao neosnovane. Kako su utvrdili da su neosnovane - nemaju pojma, znaju samo da tako piše. Jel tako? Prekjuče preko tehnike dođem do reversa gde piše da sam primio dva STB (čudi me da mi nisu ostavili primerak ali to je verovatno i moja greška)! Pravac u poslovnicu sa kopijom reversa i kažem im hoću ispravku, ona meni "ali u sistemu stoji da ih ima tri"! Ja već pizdim! Gospođo i na tarabi svašta piše - ovde piše da je dva i ja želim da to piše u vašem prokletom sistemu! OK, piši novu reklamaciju, ovaj put u prilogu je i kopija reversa. Danas stiže da su reklamacije rešene kao opravdane i da ću dobiti korigovani račun sa novim rokom plaćanja. R'ly! Tako vas volim.

Malo duži post ali pokazuje njihov način rada i ophođenja sa korisnicima.

Btw Tehnomanija je nekad bila super - 2011. godine sam čitav stan opremio sa tehnikom kod njih i nije bilo ni najmanjeg problema. Otkad su se proširili i monopolizovali tržište maksimalno su se iskvarili a kupovina usisivača od pre pet godina je posebna tragikomedija ali o tom drugom prilikom, dovoljno sam vas udavio i ovim.

borisbg88

Poruka od borisbg88 » subota, 26. dec. 2020. u 19:29h

Samo da javim da sam poludeo danas i uzeo od druga dron i racun i otisao tamo, nisu hteli da cuju da zamene... odem ja, zavrsim ostalo sta sam imao po gradu u povratku posaljem suprugu, rekoh idi kod nekog muskarca ako bude, zamenili joj nisu trepnuli, nisu nikakva pitanja postavljali...

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » subota, 26. dec. 2020. u 19:54h

To ti kaze da ni drugar mi ti niste lepi 😂

borisbg88

Poruka od borisbg88 » subota, 26. dec. 2020. u 20:59h

Daleko od toga 😀😀

FiestaBG87

 

Poruka od FiestaBG87 » subota, 26. dec. 2020. u 22:40h

Xaxaxaxa

skolioza
Poruka: 1516
Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 18:26h

Poruka od skolioza » subota, 26. dec. 2020. u 23:28h

Martin Mystere piše:
subota, 26. dec. 2020. u 17:45h

SBB me zove i pokuša da mi uvali EON tako što promoviše uslugu koju ja već imam (reč je bila o HBO preko superseta) a oni blage veze o tome nemaju. Na kraju ponuda koja se ne odbija - da jednostavno produžim ugovor koji je davno istekao. Na moje pitanje "OK, a koje benefite ja dobijam za produžetak ugovora" ona zatečeno pita "Kakve benefite? Pa produžujete ugovor...". Tu sam završio priču sa njom jer sam video koliko je sati.
Pre dva meseca, nakon gašenja Superseta odem do poslovnice na Trošarini rešen da uzmem EON premium ali i da izdejstvujem neki mesec fraj - OK ne kao što daju novim korisnicima ali bar nešto. Operaterka je kategorična da ne daju ništa korisnicima koji produžuju ugovore. Tako? OK...
Posle par dana dođem ponovo tamo, samo kod druge operaterke da raskinem ugovor. Zašto želite da raskinete ugovor? Zato jer vas baš briga za stare korisnike. Ali mogu da vam ponudim četiri meseca po dinar! Kasno sestro, to je trebala da uradi tvoja koleginica pre par dana, sada arivederči.

Pređem kod mts, ugovor 12 meseci po 1 dinar, box 3 sa 400/160 netom, telefon i TV. Za dva TV dobijem dva STB. Već prvi račun umesto 1 dinar stigne 131 dinar. Nije to puno više ali nije ono što smo ugovorili. O čemu se radi? Naplaćen je dodatni STB... Izvinite ali koliko meni sleduje? Sleduje vam dva. Pa ja sam dva i dobio! Kod nas u sistemu stoji da ih imate tri. OK, uložim dve reklamacije - jednu na račun drugu na STB, kažu zavedeno pod urgentno, kažu zvaće odmah čim provere navode, najkasnije sutradan! Nedelju dana niko ne zove, pozovem ja njih i nakon više od pola sata čekanja dobijem ih gde čujem da su mi reklamacije odbijene kao neosnovane. Kako su utvrdili da su neosnovane - nemaju pojma, znaju samo da tako piše. Jel tako? Prekjuče preko tehnike dođem do reversa gde piše da sam primio dva STB (čudi me da mi nisu ostavili primerak ali to je verovatno i moja greška)! Pravac u poslovnicu sa kopijom reversa i kažem im hoću ispravku, ona meni "ali u sistemu stoji da ih ima tri"! Ja već pizdim! Gospođo i na tarabi svašta piše - ovde piše da je dva i ja želim da to piše u vašem prokletom sistemu! OK, piši novu reklamaciju, ovaj put u prilogu je i kopija reversa. Danas stiže da su reklamacije rešene kao opravdane i da ću dobiti korigovani račun sa novim rokom plaćanja. R'ly! Tako vas volim.

Btw Tehnomanija je nekad bila super - 2011. godine sam čitav stan opremio sa tehnikom kod njih i nije bilo ni najmanjeg problema. Otkad su se proširili i monopolizovali tržište maksimalno su se iskvarili a kupovina usisivača od pre pet godina je posebna tragikomedija ali o tom drugom prilikom, dovoljno sam vas udavio i ovim.
svaka cast na volji i vremenu

a ne znam odakle ti ideja da batalis sbb zbog bilo kog razloga
Ford Mondeo 2.0 tdci 110kw/150hp 2015god dizel automatik (2021-....)
Kia Sportage 1.6 97kw/132hp 2018god benzinjara (2020-2021)
Kia Cee'd 1.4 73kw/100hp 2015god benzinjara (2017-2020)
Ford Focus 1.8tddi 66kw/110hp 2001god dizel(2015-2017)

YOmax
Poruka: 647
Član foruma od: petak, 14. nov. 2014. u 13:39h

Poruka od YOmax » subota, 26. dec. 2020. u 23:32h

I ja se pitam... :shok:

Ja sam preseljenjem dobio MTS bez mogucnosti SBBa...i svaki dan podmazujem uze i merkam grede :ozid:

Nedeljkovic
Poruka: 4732
Član foruma od: sreda, 27. apr. 2016. u 22:34h

Poruka od Nedeljkovic » nedelja, 27. dec. 2020. u 00:52h

Sto se tice tehnomanije nije do toga sto su se prosirili vec do promene vlasnika

Preporucujem da ih izbegavate u sirokom luku, 3 nedelje su me zavlacili za isporuku robe pofine vrednosti (iako je rok za isporuku 2 nedelje) dok na kraju nisam popizdeo, otisao u Trio i porucio sve isto, razlika u ceni skoro zanemarljiva ali su ljudi tamo bili predusretljivi, ljubazni i poslovni tako da mi je roba isporucena cak i pre obecanog vremena. Od Tehnomanije posle 4 meseca stize mail da mi je porudzbina odbijena bez ikakvog obrazlozenja. Sva sreca u celoj prici sto sam odabrao da platim robu prilikom isporuke

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ford Mondeo Mk4 1.8TDCi (2012 - 2020)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)

Martin Mystere

 
Poruka: 298
Član foruma od: ponedeljak, 26. okt. 2020. u 20:04h

Poruka od Martin Mystere » nedelja, 27. dec. 2020. u 14:27h

skolioza piše:
Martin Mystere piše:
subota, 26. dec. 2020. u 17:45h

svaka cast na volji i vremenu

a ne znam odakle ti ideja da batalis sbb zbog bilo kog razloga
Iz principa - kad sam video da me nakon toliko godina kod njih, kao starog korisnika posmatraju tako nebitnim.

Da mi je ona prva ponudila makar i dva meseca prihvatio bih da ostanem kod njih ali je taj razgovor bio u stilu "Ma hajde prošetaj, ko si ti da tražiš bilo kakav ustupak".

Naravno, tu je i faktor u pogrešno vreme na pogrešnom mestu (bolje reći kod pogrešne službenice)...

Poenta je da ću, kad prođe ugovor, ako ovi nesretnici budu jajare ponovo preći kod nekog sve dok imam izbor i ponudu i dok se ne namene definitivni monopol gde će moći tako da nas kavaju u zdrav mozak zato što ti je izbor ili nikakav ili nepostojeći.

Yoda

Poruka od Yoda » nedelja, 27. dec. 2020. u 23:33h

Za mobilne operatere vam je proverena fora da predate kod drugog operatera za transfer i garant vas zovu i nude šta god treba da ostanete... da dodam detalje iz mog iskustva, prvo mi je ponudila kao i za nove korisnike 6 meseci za dž a ja sam onda rekao da u vipu za istu kintu dobijam duplo više interneta a ona mi rekla ok evo možemo i mi da vam damo i to i još neke web servise za dž... i tako dobijem praktično omoriku 2 dok plaćam omoriku 1 i plus sam imao 6 meseci za dž...
A za sbb i IP je najbolja fora, ako imate mogućnost za oba, da ih naizmenično menjate i onda svaki put godina za dž ;)
... inače meni sbb nije bio ni blizu isticanja kad sam ih pozvao za nešto nevezano da pitam i ona tamo na kraju mi kaže: a mogu li da vas zainteresujem za (u tom momentu sam imao trio gold, osnovne kanale i 250 brzinu) brzinu od 500 i sve moguće kanale koje imamo? Rekoh možete ali ne znam koliko litara krvi će to da košta... kaže godinu dana plaćam isto a posle 1000 dinara više... rekoh pali mi to odmah :D ... šta će biti do sledećeg ugovora videćemo ;)

Fiesta ST Line

avramovic8
Poruka: 205
Član foruma od: utorak, 27. avg. 2019. u 12:17h

Poruka od avramovic8 » petak, 1. jan. 2021. u 00:21h

Srecna nova godina! :beer:

Andreja
Poruka: 85
Član foruma od: sreda, 22. jan. 2020. u 16:29h

Poruka od Andreja » petak, 1. jan. 2021. u 01:20h

Ja pred novu na poklon saobracajku dobio hahahahah

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4940
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Poruka od Djole » petak, 1. jan. 2021. u 01:25h

E jbg... Kad su glave tu sve se popravi

Послато са Poco x3 помоћу Тапатока

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Andreja
Poruka: 85
Član foruma od: sreda, 22. jan. 2020. u 16:29h

Poruka od Andreja » petak, 1. jan. 2021. u 01:41h

Budala proletela kroz stop i lepo u mene

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 2. jan. 2021. u 21:25h

Kad već pominjete kablovske i internet provajdere i kod u Srbiji je izgleda isto njesra kao i ovamo u BiH.

Izgleda hoće da privuku nove korisnike, a za postojeće ih boli briga. Rade neke promjene, koje meni više smetaju nego što mi odgovaraju. Čini mi se da će otjerati korisnike od sebe. Ovamo masovno ljudi prelaze na Total TV koju plaćaju nešto smješno u odnosu na broj kanala, signal dobijaju preko satalitske.
Ja bi trenutno najradije uzeo samo internet, na YT ima toliko sadržaja da možeš godinama pregledati i neće ti dosaditi, takođe tu je i Netflix.
Više TV skoro da i ne gledam osim Klasik TV i RTS Drama, jeste da je su tu filmovi/serije koje sam već gledao, ali upalim dok nešto radim na računaru i pratim usput i odgovara mi samo zato što ne prekidaju reklamama. Reklame su me počele toliko nervirati da me nekad bace u predinfarktno stanje. Zaboravim šta sam gledao, epizoda serija ili film traje duplo duže, jer na 10 min serije/filma ide 10 minuta reklama, a tek popizdim kada čujem onu retardušu na Prva TV kada mi počne čitati cijene, 99,99, 199,99 ali to tako debilno izgovara ono 99, da bi je istranžirao na 99 dijelova. Na kraju krajeva, nisam došao na pijacu ni prodavnicu, nego hoću da pogledam film ili seriju ili već neku drugu emisiju.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

speccko
Poruka: 504
Član foruma od: utorak, 24. jul 2018. u 17:55h
Kontakt:

Poruka od speccko » četvrtak, 7. jan. 2021. u 15:55h

Srecan Bozic svima koji slave.

FiestaBG87

 

Poruka od FiestaBG87 » četvrtak, 7. jan. 2021. u 16:02h

Hvala, sve najbolje
Sretan Bozic svima.

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » nedelja, 10. jan. 2021. u 22:37h

dax92

 
Poruka: 7626
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » nedelja, 10. jan. 2021. u 23:23h

Wow, dobro su se setili da se malo skrene paznja da je otislo predaleko sa tim ekranima
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 10. jan. 2021. u 23:40h

Nakrkaće automobile sistemima za samostalno rano kočenje i problem rešen, bar u ogromnom procentu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 10. jan. 2021. u 23:51h

To je vec obavezno na nekim trzistima ako se dobro secam, bar je trebalo da bude. Secam se da je fifth gear testirao te sisteme pa su to pomenuli.

Svi zele da budu Tesla, posto je Tesla u trendu. Sem Mazde, koja to radi kako treba po mom misljenju.
Fiesta!!

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » nedelja, 10. jan. 2021. u 23:55h

Postalo je cudno kada auto ima fizicku tipku/dugme/prekidac za neku funkciju. Po meni jako zalosno, cesto i jako ruzno.

Ovo odvraca paznju samo tako, budimo realni.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“