Elem, odem na par dana u Italiju. Kao po pravilu ispadne njesra u firmi čim sam krenuo pa sam svako malo morao da palim net. Skucam 3 roming dodatka i vidim da ću tim tempom brzo da bankrotiram, pa jedan dan zaređam po njihovim operaterima da uzmem neku karticu. Uglavnom je ponuda pripejd kartica em jadna em je ta inicijalna aktivacija broja skupa, na kraju nađem u TIM-u finu ponudu koja sadrži nekih 1000min lokalnog saobraćaja plus 300min za određene zemlje i 3Gb neta za 10e. Aktivacija je isto 10e, pazarim to i u narednim danima koristim samo taj net.
Pred polazak kući provalim da sam nekoliko poziva obavio sa ovog broja, a to navodno ne bi trebalo da sam mogao jer pozivi ka srpskim brojevima nisu u ovom paketu. Krenemo nazad i ja pustim mobilni kao hotspot pa sa laptopa surfujem, da u ta 2-3 sata do granice potrošim preostali net. Ali se desi to da sam net imao kroz celu Sloveniju i pola Hrvatske

Šta me muči? Nemam pojma šta sam potpisao, jedino što liči na ovo moje je sledeći paket:
https://www.tim.it/offerte/mobile/ester ... ional-1000
Ali tu stoji da nema aktivacije, a ja sam platio 20e za start!?
Radnik u predstavništvu mi je na tuc-muc engleskom rekao da se kartica gasi za 12 meseci, ali me sad buni da li će me zaduživati za ovih 10e svakog meseca i kako sam mogao da imam gore opisani saobraćaj koji očigledno nije deo paketa?