Znas i sam da je sex precijenjenmacaneli piše:Jel hebete vi stogod sa strane?

Znas i sam da je sex precijenjenmacaneli piše:Jel hebete vi stogod sa strane?
Баш то, који ће ми подршка, кад цркне ЦРКО ЈЕ у канту..911s [SK] piše:Kod mobilnog telefona mi je baš bitno da ima servisnu podršku pošto jelte planiram da ga koristim najmanje 10 godina
Kada i auto budem vozio a da mi ga neko drugi kupi neću voziti ni Indicu ni Forda nego verovatno najskupljeg Majbaha, a svima ostalima ću govoriti da im je auto govno.
Lako je tudjim... gloginje mlatiti.
Mislim kakva filozofija.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ti me druže Krstiću iznenađuješ.. Ostatak naučnika mi je simpatičan, ali ne znam kako si ti pomislio da je poenta moje priče bila da se k.rčim? Ja sam prvi kupio Huawei G700 kada sam svima morao da objašnjavam šta je to Huawei. Dok nije upao u "safe mode" koji niko nije mogao da popravi bio je super telefon. Onda sam dao celu platu na S5, nosio ga tri generacije i sad igrom slučaja imam firmin S8 star dve godine. Nikakvo k.rčenje, samo činjenica da Xiaomi nije najbolji telefon i ne zavšava isti posao kao Samsung za 3 puta manje para.911s [SK] piše: ↑ponedeljak, 5. avg. 2019. u 16:57hKod mobilnog telefona mi je baš bitno da ima servisnu podršku pošto jelte planiram da ga koristim najmanje 10 godina
Kada i auto budem vozio a da mi ga neko drugi kupi neću voziti ni Indicu ni Forda nego verovatno najskupljeg Majbaha, a svima ostalima ću govoriti da im je auto govno.
Mislim kakva filozofija.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Apsolutno zavrsava.Dusan64 piše: ↑utorak, 6. avg. 2019. u 20:19hTi me druže Krstiću iznenađuješ.. Ostatak naučnika mi je simpatičan, ali ne znam kako si ti pomislio da je poenta moje priče bila da se k.rčim? Ja sam prvi kupio Huawei G700 kada sam svima morao da objašnjavam šta je to Huawei. Dok nije upao u "safe mode" koji niko nije mogao da popravi bio je super telefon. Onda sam dao celu platu na S5, nosio ga tri generacije i sad igrom slučaja imam firmin S8 star dve godine. Nikakvo k.rčenje, samo činjenica da Xiaomi nije najbolji telefon i ne zavšava isti posao kao Samsung za 3 puta manje para.911s [SK] piše: ↑ponedeljak, 5. avg. 2019. u 16:57hKod mobilnog telefona mi je baš bitno da ima servisnu podršku pošto jelte planiram da ga koristim najmanje 10 godina
Mislim kakva filozofija.
Servisna podrška važi za sve. Šta kupiti danas od bele tehnike? Koji auto kupiti? Kod koga kupiti nameštaj? Sve je to loše, samo zavisi ko će to da popravi kad crkne.
Meni i G700 i S5 i dalje rade, jedan kod keve drugi kod ćaleta.dax92 piše: ↑utorak, 6. avg. 2019. u 20:50hEto bas taj S5 koji pominjes, pre koju godinu je crkao displej, iz cista mira.. Zamenjen, stavljen novi, oko 100€ placen, nakon 3 meseca sve pozelenelo.. Nemas se kome zaliti jer su dali radnu garanciju na novi 2 meseca (ne znam kako tako kratko)..
Za 100€ imam fore jos 2 puta da menjam displej
Toga nema na sljamsungu s4 mini (neki stari android, cini mi se 6) i nokii (android one pie).
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Nit je Srbija velika, nit je Srbin najpametniji.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Beograd je prepravljen ljudima koji su naučili da šrafe telefone, to nisu servisi. ProMobi je servis recimo, od skora su postali ovlašćeni servis i Huawei telefona.dax92 piše: ↑utorak, 6. avg. 2019. u 22:32hObicno je manje verovatno da 1 misli ispravno, a 10 njih pogresno..
Ekran je zamenjen u regularnom servisu, nikakav Mica iza coska.. Sa druge strane, sam sam zamenio ekran na Xiaomiju, i ne vidim sta je tu komplikovano, da bi se islo pod obavezno u servis.. Ko je bar malo vest sa srafcigerom, zamenice ga, a ni jedan deo nisam primetio da mozes pogresno ugraditi .
Što je sasvim u redu. Od nas u šest u kući imamo četiri Huawei telefona, koji su plaćeni tipa 20-25.000RSD. Ali tvrditi da je to ili Xiaomi najbolje na svetu je apsolutno nenormalno.