Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Je l' putuješ po Srbiji ili ideš u inostranstvo?
Ako ćeš naše ovlašćenje, može i u MZ na bilo kojoj opštini. Ti vlasniku čak i ne trebaš prilikom overe.
Ako ćeš naše ovlašćenje, može i u MZ na bilo kojoj opštini. Ti vlasniku čak i ne trebaš prilikom overe.

- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Kosovska Mitrovica, moram da predjem srpski policijski punkt i drugi gde su stranci i kosovska policija.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- mbole
- Poruka: 14992
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Onda izvadi medjunarodno ovlascenje u AMSS. Od dokumenta ti trebaju tvoj pasos, vlasnik sa licnom kartom i saobracajna.
Za voznju po Srbiji ti ne treba nista, ali za napolje uvek moze da se nadje neko da te zeza. Koliko se secam nije neka cifra, reda 1000-2000 din.
Za voznju po Srbiji ti ne treba nista, ali za napolje uvek moze da se nadje neko da te zeza. Koliko se secam nije neka cifra, reda 1000-2000 din.
Djak pesak 

- totti
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Prolazak krz 19 zelenih svetala u nizu. Real time, 11 minuta, bez zvuka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Čovjek parkirao, stručno! Ali jbg, može mu se, vozi Mercedes!

Ne bih slikao da nisam morao da stanem, jer baš kada sam naišao iz suprotnog smjera naiđe mi 6-7 auto, a iza mene ne bi nikoga pa sam imao vremena.

Ne bih slikao da nisam morao da stanem, jer baš kada sam naišao iz suprotnog smjera naiđe mi 6-7 auto, a iza mene ne bi nikoga pa sam imao vremena.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
Kakav Ruski manijak????????
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Gruzijski, i pokojni (poginuo kao suvozač).
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
hehehe sve u svemu,rec manijak niko nije dirao,znaci ostaje
znaci stvarno ludacka voznja,ne pamtim da sam nekada video nekoga da tako vozi kroz natrpane ulice pesacima,kolima....onaj jadan pesak na pocetku klipa pobegao kao glavom bez obzira kada je lik prodriftovao pored njega.... bmw i lud mozak,recept za nesrecu:((((((

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pričalo se već i na forumu o njemu, a potraži i sam po netu Giorgi Tevzadze pa ćeš tek da se čudiš.
pozdrav, Bojan

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Da,pokojni. Kakve gluposti je pravio sa ovim ///M-om,a poginuo kao suvozac u njemu...
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
rlativno skoro se pisalo o raspravama sa pesacima, pa evo malo ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
Au kako za takve treba ''Licence to kill'. 
I meni neki dan, prolazim pored jedne osnovne škole. Kad ono, međutim...
Preko ulice ide da se tako ''odrazim'' bujica djece, naravno van pješačkog prelaza, da bude još gore, isti postoji 50 metara iza mene i 30 metara ispred. Idem tuda inače sporo jer ima ležeća planina, parkirana auta sa obe strane, usko itd. Vozim 30 gledam tu djecu, kontam nako u par sekundi da li da im stanem jer ajde djeca ili da usporim, legnem na sirenu pa neka stanu oni, opak su van pješačkog.
Odlučim ovo drugo!
Gledaju me kao ovce, kao vidi luđaka...
Možda sam i pogrješio, mada sigurno su me gledali tako kao ovce jer sam ja jedini ili jedan u 100 koji je tako postupio, a ostali ih puštaju. Ajde da im je najbliži pješaki 100-200-300 metara pa da i razumijem. Najgore je to da bi i otišli negdje dalje moraju se kretati do mjesta gdje su ti pješaki prelazi jer je zgrade duž cjene ulice na strani na koju su prelazili.
Niti sam vidio negdje nastavnika ili bilo koga u onom prsluku pa da pomislim da je to nešto organizovano.

I meni neki dan, prolazim pored jedne osnovne škole. Kad ono, međutim...
Preko ulice ide da se tako ''odrazim'' bujica djece, naravno van pješačkog prelaza, da bude još gore, isti postoji 50 metara iza mene i 30 metara ispred. Idem tuda inače sporo jer ima ležeća planina, parkirana auta sa obe strane, usko itd. Vozim 30 gledam tu djecu, kontam nako u par sekundi da li da im stanem jer ajde djeca ili da usporim, legnem na sirenu pa neka stanu oni, opak su van pješačkog.
Odlučim ovo drugo!
Gledaju me kao ovce, kao vidi luđaka...

Možda sam i pogrješio, mada sigurno su me gledali tako kao ovce jer sam ja jedini ili jedan u 100 koji je tako postupio, a ostali ih puštaju. Ajde da im je najbliži pješaki 100-200-300 metara pa da i razumijem. Najgore je to da bi i otišli negdje dalje moraju se kretati do mjesta gdje su ti pješaki prelazi jer je zgrade duž cjene ulice na strani na koju su prelazili.
Niti sam vidio negdje nastavnika ili bilo koga u onom prsluku pa da pomislim da je to nešto organizovano.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Vracam se danas iz ns-a i ispred mene autobus, neki striji u fazi raspadanja(prednji branik prelazi u levu traku, zadnju banik izlazi sa puta, vozi dijagonalno bus) ide solidno 80, i lik izacuje pivsku flas kroz prozor, bila je plasticna, jedva sam je izbegao, obilazim ga cim sam mogao i gledam on pun nekih zidara molera ili sta vec...
Sta raditi u ovakvim situaciama? da se ne nerviram ne mogu, da se tucem necu tj nemam volju... posto me toliko iznervirao lepo ga obisao i spustio na 40, on krene obilaziti ja po gasu i tako jjedno 2,3km, i onda sam otisao..
Sta raditi u ovakvim situaciama? da se ne nerviram ne mogu, da se tucem necu tj nemam volju... posto me toliko iznervirao lepo ga obisao i spustio na 40, on krene obilaziti ja po gasu i tako jjedno 2,3km, i onda sam otisao..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Juce se vracam iz Odzaka i na pola puta tip stoji sa stojadinom, vidim poznat mi , stanem da ga pitam jel treba pomoc. On kaze, ma jok nestalo mi goriva i otvara gepek, vadi balon od 5 litara , a u njemu jedno 2 litre benzina.
Ladno ga nasu u rezervoar , malo verglao, upalio i gas.
Ne stigo da ga pitam: sto bre covece vuces to gorivo u gepeku kad imas rezervoar
Ne mogu da verujem da ljudi drze gorivo u balonima, i cekaju da im nestane,
pa da ga dospu u rezervoar.

Ne stigo da ga pitam: sto bre covece vuces to gorivo u gepeku kad imas rezervoar

- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Nije to nista cudno, i ja sam u Golfu vozio uvek balon od 5l goriva, za ne daj boze. Iako se uvek sipao do cepa. Problem je bio sto nije radio pokazivac nivoa goriva, pa je ovo bilo za slucaj da nestane, da ima jos 100 km da se vozi 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Ma to je ok, ali sta mu znace dve litre u balonu umesto u rezervoaru, kad ima mesta??? Secam se onih devedesetih kad je svako imao balonce za ne daj boze jer goriva nije bilo na svakom cosku kao danas, jedan moj drugar je otkacio crevo od rezervoara i spojio na plasticnu flasu od koka kole, da covek kada krene u zivot ima uvid koliko jos moze da se vozi ,a i da se iskoristi zadnja kap benzina
Vesele devedesete 

- Iosis
- VIP
Eh '90te. Auta masovno obijana, tj. samo čep za gorivo. E onda oni kojima još nije ukradeno gorivo, sami su sebi izvlačili pa čuvali u kući pa kad zatreba, pa ako i obije ajde nije tako velika šteta.
Jeste da sam bio djete tada, ali se sjećam, ulice su skoro bile prazne, naročito dok nije probijen koridor prema Srbiji. Jedino se vozala vojska, policija i službena vozila. Te po neko ko je imao para za gorivo.
Sad mi pade na pamet, komšija policajac imao Sierru, ne znam koji motor, ali Sierra u to vrjeme!
Jeste da sam bio djete tada, ali se sjećam, ulice su skoro bile prazne, naročito dok nije probijen koridor prema Srbiji. Jedino se vozala vojska, policija i službena vozila. Te po neko ko je imao para za gorivo.
Sad mi pade na pamet, komšija policajac imao Sierru, ne znam koji motor, ali Sierra u to vrjeme!

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Veceras vozim , pandur pored puta i kad sam bio na 2 metra od njega covek ispruzi palicu, ja
dajem zmigavac i skrecem da stanem, on se kao saze da me vidi i poce da mase onom palicom, u fazonu teraj
sta se istripovao Boga pitaj

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Sinoc me udari ni manje ni vise nego Ford Focus.
Dosao sinoc sa PUG-om do radnje gde radim da ostavim samo nesto, stao na ulici, sa upaljena 4 migavca, koja je ince slepa, ima samo parking sa leve i desne strane. Nisam ni stigao da udjem u radnju, do koje ima 10m, kad cujem BAM, puce nesto i sestru koja psuje.
Okrenem se, i vidim da me je Ford koji se isparkiravao u rikverc udario u zadnji desni cosak, svojim zadnjim levim coskom. Njegov auto nisam ni delicem zagradio. Vozac Ford-a tvrdi "kako sam mu stao u mrtav ugao", posto ocigledno ni ne zna sta je to, pa me kao nije video. Krenuo je u rikverc i skretao tako u levo i naleteo na moj auto.
Posto smo izuzetno zurili, dogovorili smo se da napravimo zapisnik, jer pare nije imao.
Danas smo sklopili zapisnik, priznao je krivicu. Stete je mala. Kod mene oguljen branik (mozda moze da se ispolira), zagrebana farba na zadnjoj stranici malo dublje, u jednom delu je pukla farba mozda 2cm,i zadnji rub je u jednom delu, na samom spoju sa branikom ulubljen. Na Focus-u je pukao branik samo.
Evo i slicica...

E sad jedno pitanje. Prvo...posto ja nisam vlasnik vozila, da li moram da vadim ovlascenje da mogu da naplatim stetu na PUG-u? (tako pise na netu)
Koja je sledeca procedura? I koji je vremenski period za koji moram da oteram auto u osiguranje?
Dosao sinoc sa PUG-om do radnje gde radim da ostavim samo nesto, stao na ulici, sa upaljena 4 migavca, koja je ince slepa, ima samo parking sa leve i desne strane. Nisam ni stigao da udjem u radnju, do koje ima 10m, kad cujem BAM, puce nesto i sestru koja psuje.
Okrenem se, i vidim da me je Ford koji se isparkiravao u rikverc udario u zadnji desni cosak, svojim zadnjim levim coskom. Njegov auto nisam ni delicem zagradio. Vozac Ford-a tvrdi "kako sam mu stao u mrtav ugao", posto ocigledno ni ne zna sta je to, pa me kao nije video. Krenuo je u rikverc i skretao tako u levo i naleteo na moj auto.
Posto smo izuzetno zurili, dogovorili smo se da napravimo zapisnik, jer pare nije imao.
Danas smo sklopili zapisnik, priznao je krivicu. Stete je mala. Kod mene oguljen branik (mozda moze da se ispolira), zagrebana farba na zadnjoj stranici malo dublje, u jednom delu je pukla farba mozda 2cm,i zadnji rub je u jednom delu, na samom spoju sa branikom ulubljen. Na Focus-u je pukao branik samo.
Evo i slicica...

E sad jedno pitanje. Prvo...posto ja nisam vlasnik vozila, da li moram da vadim ovlascenje da mogu da naplatim stetu na PUG-u? (tako pise na netu)
Koja je sledeca procedura? I koji je vremenski period za koji moram da oteram auto u osiguranje?
- totti
A je l' imaš ono ovlašćenje overeno u opštini? Ako ga imaš i ako je ono tipsko koje se uzima kod njih, u njemu piše i stavka za naplatu štete od osiguranja.

- sasa_f1
Nemam ovlascenje. Auto je od moje rodjene sestre, koja je tad bila suvozac.
- totti
Onda zahtev podnosi ili ona, ili da te ovlasti, pa da se ti bakćeš time.

- sasa_f1
Pa vec smo popunili zapisnik, upisali da sam ja vozio, i ja sam ga i potpisao.
Gde da izvadim to ovlascenje i sta mi je sve potrebno za to?
Gde da izvadim to ovlascenje i sta mi je sve potrebno za to?