Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Dok nije u sluzbenom listu ... A I to je onda biciklisticka staza, a ne voznja suprotnim smerom.
- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Ljudi se bahato ponasaju, bahato voze, bahato parkiraju, to je jednostavno tako, ali samo zato sto se to ne kaznjava i to je to.
Drugar ode u Nemacku, kupi kola, posle 10 dana opali ga zena u raskrsnici, on izadje dere se na nju, pridje pandur i napise mu kaznu. 500eur, pa se ti deri.
On pita a ona?! Dolazi patrola zbog nje, platice i ona.
Nisu drugi bolji od nas, samo se kod nas to nista ne naplacuje, a nekim cudom ljudi sa audi, bmw, pa sad i skoda vozilima misle da su mnogo vazni i iznad svih.
Ranije sam se opterecivao sa tim, a sad ne dozvoljavam da me to dotakne nimalo.
Kako sam isao da kupujem neke proizvode od aloe direktno u predstavnistvo morao je neko od menadzera da me uclani i ja sam to znao. Po dolasku u to predstavnistvo video sam parking i lepo se parkirao uz drvo ( ovu kombinaciju volim jer znam da mi je uvek omogucen ulazak u kola, vise puta mi se desavalo da ljudi stanu tako da ja ne mogu sa vozaceve strane da udjem u auto. )
3 sek nakon, dolazi lik sa Oktavijom i staje odnapred na 2 parking mesta, ja pogledam, ostalo samo 1 parking mesto slobodno i to pored mene. Prokomentarise zena moja vidi magarca i sl.
Udjemo mi zajedno u tu firmu, ja objasnim radniku ko sam i on kaze, sad ce vas neko od menadzera uclaniti. I ovaj magarac kaze evo ja cu ( stime sto on posle od moje kupovine ima neki %, svejedno neko ima ). Ja kazem izvini ali nikako ne mogu da se pomirim sa tim da mi ti budes sponzor. On me pogleda, pita sta nije u redu, ja mu objasnim, on nesto promrlja u bradu kao on je tu 5 min i ide. Ja sam se zadrzao 20min, posto sam prvi put, upoznao se sa proizvodima i izasao a njegov auto je i dalje bio na parkingu.
Znaci, misli globalno, deluj lokalno.
Ja tim ljudima nista ne pricam, nikog ne ucim zivotu, ali ako ce da prelazi preko pune ja mu necu stati, ako ce da me obilazi sa desne strane ja cu ga zatvoriti, pa i podizi na ivicnjak sto se juce i desilo. Kad obidju celu kolonu pa daju migavac, ja ih necu pustiti pa i kad me pitaju isto cu reci da ne moze.
Stvari se ne menjaju jer niko ne odgovara za to.
Da sam ja juce mogao da okrenem 192 i da prijavim ovog, da je dosla patrola i naplatila 200eur kaznu, on sledeci put ne bi to uradio. Ovako ga niko ne sprecava da to radi i on to i dalje radi.
Ko je roditelj ( ili ozenjen ) zna sta znaci postavljanje limita. Dete te probija svakodnedno, kao i zena, i pokusava sve, ali na kraju radi samo ono gde prolazi nekaznjeno.
Tako da na kraju mogu citirati Dragana Jovanovica: "Nije Sloba kriv, mi smo govna".
Svako treba od sebe da podje, a sto je vise ispravnih i ovi nadmeni ce se promeniti jer ce biti sramota to raditi. Da zivim u nekmo selu od 1000 stanovnika onda bi i bilo poente presaviti neku budalu od batina pa da drugi vide da se to ne sme.
Ovako, 2M uciti ponasanju ne ide, a u moru od 2M ljudi naci ce se neko ( i to veliki % ) ko ce mene ispresavijati i opet nista nisam uradio, a zdravstvo nikad gore.
Sto se tice biciklista, riskantna grupa u saobracaju, samo gledam da nekog ne pipnem branikom i da ne padne, da ne ubijem coveka bezveze, nije ni on kriv sto je budala, nekada ti i geni nedozvoljavaju vise.
Pre 5-6 godina sam imao ruznu situaciju gde se covek sa detetom vozio i odjednom skrenuo na pesacki, gde je bilo zeleno za pesake, ali ja ga nisam ocekivao jer nije ni vozio ka pesackom, znam ja da on nije u pravu jer bicikla mora da se gura ako se prelazi preko pesackog, on se razdrao na mene jer su milimetri nedostajali da ih udarim.
Sutnuo mi branik, ja izasao, bila je tu ruzna slika, nisam ponosan na nju, samaram budalu, a sve mislim da sam udario dete i da je bilo povreda ili nedaj Boze jos gore, dzaba ti zakon kad ti lezes u krevet sa mislju da si ubio nekog.
Vozim, pazim na njih, na sebe i sta da radim. Kazem jos jednom, samo kazne sve sprecavaju.
Drugar ode u Nemacku, kupi kola, posle 10 dana opali ga zena u raskrsnici, on izadje dere se na nju, pridje pandur i napise mu kaznu. 500eur, pa se ti deri.
On pita a ona?! Dolazi patrola zbog nje, platice i ona.
Nisu drugi bolji od nas, samo se kod nas to nista ne naplacuje, a nekim cudom ljudi sa audi, bmw, pa sad i skoda vozilima misle da su mnogo vazni i iznad svih.
Ranije sam se opterecivao sa tim, a sad ne dozvoljavam da me to dotakne nimalo.
Kako sam isao da kupujem neke proizvode od aloe direktno u predstavnistvo morao je neko od menadzera da me uclani i ja sam to znao. Po dolasku u to predstavnistvo video sam parking i lepo se parkirao uz drvo ( ovu kombinaciju volim jer znam da mi je uvek omogucen ulazak u kola, vise puta mi se desavalo da ljudi stanu tako da ja ne mogu sa vozaceve strane da udjem u auto. )
3 sek nakon, dolazi lik sa Oktavijom i staje odnapred na 2 parking mesta, ja pogledam, ostalo samo 1 parking mesto slobodno i to pored mene. Prokomentarise zena moja vidi magarca i sl.
Udjemo mi zajedno u tu firmu, ja objasnim radniku ko sam i on kaze, sad ce vas neko od menadzera uclaniti. I ovaj magarac kaze evo ja cu ( stime sto on posle od moje kupovine ima neki %, svejedno neko ima ). Ja kazem izvini ali nikako ne mogu da se pomirim sa tim da mi ti budes sponzor. On me pogleda, pita sta nije u redu, ja mu objasnim, on nesto promrlja u bradu kao on je tu 5 min i ide. Ja sam se zadrzao 20min, posto sam prvi put, upoznao se sa proizvodima i izasao a njegov auto je i dalje bio na parkingu.
Znaci, misli globalno, deluj lokalno.
Ja tim ljudima nista ne pricam, nikog ne ucim zivotu, ali ako ce da prelazi preko pune ja mu necu stati, ako ce da me obilazi sa desne strane ja cu ga zatvoriti, pa i podizi na ivicnjak sto se juce i desilo. Kad obidju celu kolonu pa daju migavac, ja ih necu pustiti pa i kad me pitaju isto cu reci da ne moze.
Stvari se ne menjaju jer niko ne odgovara za to.
Da sam ja juce mogao da okrenem 192 i da prijavim ovog, da je dosla patrola i naplatila 200eur kaznu, on sledeci put ne bi to uradio. Ovako ga niko ne sprecava da to radi i on to i dalje radi.
Ko je roditelj ( ili ozenjen ) zna sta znaci postavljanje limita. Dete te probija svakodnedno, kao i zena, i pokusava sve, ali na kraju radi samo ono gde prolazi nekaznjeno.
Tako da na kraju mogu citirati Dragana Jovanovica: "Nije Sloba kriv, mi smo govna".
Svako treba od sebe da podje, a sto je vise ispravnih i ovi nadmeni ce se promeniti jer ce biti sramota to raditi. Da zivim u nekmo selu od 1000 stanovnika onda bi i bilo poente presaviti neku budalu od batina pa da drugi vide da se to ne sme.
Ovako, 2M uciti ponasanju ne ide, a u moru od 2M ljudi naci ce se neko ( i to veliki % ) ko ce mene ispresavijati i opet nista nisam uradio, a zdravstvo nikad gore.
Sto se tice biciklista, riskantna grupa u saobracaju, samo gledam da nekog ne pipnem branikom i da ne padne, da ne ubijem coveka bezveze, nije ni on kriv sto je budala, nekada ti i geni nedozvoljavaju vise.
Pre 5-6 godina sam imao ruznu situaciju gde se covek sa detetom vozio i odjednom skrenuo na pesacki, gde je bilo zeleno za pesake, ali ja ga nisam ocekivao jer nije ni vozio ka pesackom, znam ja da on nije u pravu jer bicikla mora da se gura ako se prelazi preko pesackog, on se razdrao na mene jer su milimetri nedostajali da ih udarim.
Sutnuo mi branik, ja izasao, bila je tu ruzna slika, nisam ponosan na nju, samaram budalu, a sve mislim da sam udario dete i da je bilo povreda ili nedaj Boze jos gore, dzaba ti zakon kad ti lezes u krevet sa mislju da si ubio nekog.
Vozim, pazim na njih, na sebe i sta da radim. Kazem jos jednom, samo kazne sve sprecavaju.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Samo po dzepu. Tako su se Montenegrini smirili. Pesma. Ali oni jos uvek imaju svog "Slobu Neprikosnovenog".
I jos jednom da citiram jedan od omiljenih mojih grafita: "Malo nas je, al' smo govna".
Na zalost, slicno nas gledaju I medjunarodni drmatori, s tim sto oni to malo okrenu na:
"Em ste govna, em vas je malo, sa'ce vam se n**ebemo svega, nekaznjeno".
I jos jednom da citiram jedan od omiljenih mojih grafita: "Malo nas je, al' smo govna".
Na zalost, slicno nas gledaju I medjunarodni drmatori, s tim sto oni to malo okrenu na:
"Em ste govna, em vas je malo, sa'ce vam se n**ebemo svega, nekaznjeno".
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
@RSS
Slazem se sa svime, pogotovo sa ovim da su biciklisti budale, da znas da jesmo kad idemo u saobracaj sa svim tim tonama lima oko nas i dosta ludaka za volanom (bez ironije). Ali jbg, kad nesto volis, sta cu
Plus je u nekim slucajevima i dosta bolje i brze prevozno sredstvo.
Anyway, ovo:
Onda su vec pristigli neki koji su bili nervozniji pa su trubili da se budala skloni. Posle kad su svi prosli dosao i stao pored mene i "Izvini, a zasto nisi hteo da me pustis, samo mi to reci, jeli, zasto nisi hteo da me pustis". Bio mi je otvoren prozor pa sam cuo da je pojacavao glas, toliko me nije zanimao da nisam ni glavu okrenuo
Dade pun gas i skrenuo u Radivoja Koraca, opet obilazeci deo kolone. Inace covek ispred mene, kad smo dosli do raskrsnice, lepo i kulturno u upaljen migavac skrenuo u Radivoja Koraca.
Inace su tablice na PT-u ja mislim bile Florida, ako sam dobro video.

Slazem se sa svime, pogotovo sa ovim da su biciklisti budale, da znas da jesmo kad idemo u saobracaj sa svim tim tonama lima oko nas i dosta ludaka za volanom (bez ironije). Ali jbg, kad nesto volis, sta cu

Anyway, ovo:
Me podsetilo na situaciju od pre par nedelja. Stojim u koloni na relativno novo postavljenom semaforu Milesevske i Cara Nikolaja II. Guzva, bilo je oko 15tak automobila u koloni, mozda i malo vise, ja negde 6-7. Vidim u retrovizoru neko krece da obilazi komplet kolonu sa Chrysler PT Cruiserom. Ovi ispred mene se pomeraju, ovaj sa PT Cruiserom pokusava da uleti ispred mene, samo sam dodao gas za par mm da krenem u isto vreme kad i ovaj ispred mene. Stoji pored, ljudi iz suprotnog smera vec dosli (tri automobila) i svi relativno smireno cekaju, niko nije trubio i slicno. Onda mi se naredna scena veoma svidela. Posto nije mogao da nadje parking/zgodno mesto da se skloni sa strane u njihovoj traci, morao je da se vraca skroz nazad, jer su se i ovi iza mene, jelte, pomakliRSS piše:Kad obidju celu kolonu pa daju migavac, ja ih necu pustiti pa i kad me pitaju isto cu reci da ne moze.

Inace su tablice na PT-u ja mislim bile Florida, ako sam dobro video.
Koji car od coveka, obozavam ga kao glumcaRSS piše: Tako da na kraju mogu citirati Dragana Jovanovica: "Nije Sloba kriv, mi smo govna".

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Eh zbog takvih bi kretena volio da vozim nešto tipa F-250, ali povišen, plus skroz oko auta one metalne šipke, kao bull bar.
Pa gospodine izvolte, udrite ako vam volja.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14411
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Moj jedan prijatelj je na svoj Dodge Ram 3500 (verzija sa 4 gume nazad) na kabinu stavio onu veliku sirenu sa kamiona (slicna ovoj sa slike), znaci kad je upali zaledi ti se krv koliko je bucna, posebno ako se nalazi odmah iza tebe. Mislim da je cak zakonom bila zabranjena na manjim vozilima, ali on se vadio da je tu samo radi izgleda. Decko je bio onaj tipican Americki redneck, ali nije divljao u saobracaju vec bi tu sirenu koristio "samo po potrebi".Iosis piše:Eh zbog takvih bi kretena volio da vozim nešto tipa F-250, ali povišen, plus skroz oko auta one metalne šipke, kao bull bar.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- RSS
- Kontakt:
Vozio sam i ja 2 tocka ( i opet cu ) nije to poenta, i ja sam se provlacio, nikad nisam pravio trecu traku, sacekam da svi stanu, provucem se na pocetak kolone, upali se zeleno i ja sam otisao, pricam o nepaznji najvise. Skoro sam video nekog finca na smederevcu, vozi lik tik uz ivicu puta, na tockovima bisage, on full obucen i pegla lik.
A neki nasi indijanci posle crkve kod knezevog konaka pa prema Seheru peglaju, vuku se uzbrdo i prave kolonu nepotreno, a pored trotoar koji niko ne koristi, oni ne idu jedan iza drugog, nego jedan pored drugog i bas mi je bilo riskantno da ih obilazim, pogotovo sto je tu put uzak, vozi se brzo i ima ona velika krivina, i ja sta cu, druga i za njima.
A neki nasi indijanci posle crkve kod knezevog konaka pa prema Seheru peglaju, vuku se uzbrdo i prave kolonu nepotreno, a pored trotoar koji niko ne koristi, oni ne idu jedan iza drugog, nego jedan pored drugog i bas mi je bilo riskantno da ih obilazim, pogotovo sto je tu put uzak, vozi se brzo i ima ona velika krivina, i ja sta cu, druga i za njima.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Jbt kako me malopre iznervira budala sa nekim meganom. Vozi po mojoj proceni najvise 50km/h gde je ogranicenje 80 na ibarskoj, a na putu nigde nikoga. Aj bas me briga sto on vozi polako, moze sto se mene tice i da izadje iz kola i gura ih ako hoce. Ja ga kulturica preteknem, i u preticanju sam vec izvukao na 100km/h i vidim da lik pocinje da mi se nabija na branik. ja po gasu da se odlepim on se i dalje lepi za branik... uopste mi nije jasan takav tip vozaca(a imao sam jos par takvih situacija ), dok ga nisam pretekao, vukao se kao puz,kad sam ga pretekao odjednom gas u patos...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
To su takozvane prikolice, nema hrabrosti ili ne zna put pa ceka nekog da mu se nabije u branik, inace cesta pojava po putevima lepe nam domovine 

- RSS
- Kontakt:
Zeka, pusti tebe ispred zbog radara.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14411
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Nema tu nista cudno. Nije hteo da vozi preko limita ako je sam na putu jer ako naidje pandur kazna mu sigurno stize. A ovako kad se zakacis iza nekoga ko vozi preko dozvoljene brzine, ako i naidje pandur "vodja kolone" ce da dobije kaznu.bojan_kv piše:uopste mi nije jasan takav tip vozaca(a imao sam jos par takvih situacija ), dok ga nisam pretekao, vukao se kao puz,kad sam ga pretekao odjednom gas u patos...
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- bojan_kv
To mi je jasno i poznato. I ja koristim po neki put tu taktiku ali ne nabijam se u branik, ali ovaj ga je bas bio preterao...
- Iosis
- VIP
Upravo sam to htjeo da kažem, koristim to, ali se ne trudim da ljudima uđem u gepek. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 14988
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
U pravu si, samo to nije kaznei clan, vec:totti piše:Član 65mbole piše: Samo pronadji kaznenu odredbu (clan zakona), posto ako nje nema, ne postoji ni kazna.
Član 65.
Prilikom parkiranja vozač je dužan da vozilo parkira na jednom parking mestu
predviđenom za parkiranje te vrste vozila
Члан 334.
Новчаном казном у износу од 3.000 казниће се за прекршај лице које поступи супротно одредбама из следећих чланова овог закона:
...
16) члана 65. став 1,
Djak pesak 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- bojan_kv
Ma mene je iznerviralo to sto da sam ne daj Boze morao da kocim, zaheftao bi me sigurno od pozadi jer ne bi stigao da reaguje koliko mi je bio blizu. Sreca pa sam skrenuo ka kuci posle 2-3km a budala nastavila...Deckonja piše:To su takozvane prikolice, nema hrabrosti ili ne zna put pa ceka nekog da mu se nabije u branik, inace cesta pojava po putevima lepe nam domovine
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
E pa u toj situaciji lepo i polako usporiš, ako treba i staneš, neka gospodin prođe. Valjda će da shvati da je nepoželjan.
A pre neko veče vozim jednom ulicom, nailazim na T-raskrsnicu. Ja idem pravo, ali nemam prednost (trougao), nego imaju oni koji idu sdesna (tako je namešteno zbog GSP-a). Usporim malo na tom mestu, ne vidim svetla ni nos auta otud i dam gas da prođem. U zadnjem trenutku vidim da sdesna ipak izbija neki lik sa renoom, ali ne ide sporije da izvidi raskrsnicu nego uleće jer (valjda) zna da ima prvenstvo. Ja nastavim istim gasom jer bi baš bilo zakivanje kočnice da stanem, a njega vidim kako koči dosta jako jer se zaleteo. Posle nekoliko desetina metara vidim da mi je neki auto u dupetu, sumnjivo je blizu jer su ležeći na nekoliko mesta ispred nas; u jednom trenutku vidim u retrovizoru renoov znak na haubi i reko' on je sto posto, sveti mi se što sam mu onako istrčala. Drugi ležeći, isto on, ne pušta. Izlazim u duplu traku, naravno sustiže me, okrenem se i vidim da me i on (mlađi lik) i ženče mu gledaju zlo; mahnem mu onako "ej, ćao
" i odmah zatim slegnem ramenima sa glupim osmehom (vadim se na "žensku glupost"), i tu lik koči i oštro skreće udesno da se vrati u naselje a ja odoh za grad. Znači, mene je lik 'ladno jurio specijalno da se sveti. Što kaže dečko, koji tad beše na suvozačkom, "da sam ja vozio, radila bi utoka".
Registracija renoa neka strana, znači gastarbajter uhvatio boga za j*ja jer živi na zapadu.
Jesam ja bila bezobraznija tu, trebalo je sporije da prođem kroz onu rasksrnicu, ali netrpeljivost u saobraćaju nam je odavno na previsokom nivou.
A pre neko veče vozim jednom ulicom, nailazim na T-raskrsnicu. Ja idem pravo, ali nemam prednost (trougao), nego imaju oni koji idu sdesna (tako je namešteno zbog GSP-a). Usporim malo na tom mestu, ne vidim svetla ni nos auta otud i dam gas da prođem. U zadnjem trenutku vidim da sdesna ipak izbija neki lik sa renoom, ali ne ide sporije da izvidi raskrsnicu nego uleće jer (valjda) zna da ima prvenstvo. Ja nastavim istim gasom jer bi baš bilo zakivanje kočnice da stanem, a njega vidim kako koči dosta jako jer se zaleteo. Posle nekoliko desetina metara vidim da mi je neki auto u dupetu, sumnjivo je blizu jer su ležeći na nekoliko mesta ispred nas; u jednom trenutku vidim u retrovizoru renoov znak na haubi i reko' on je sto posto, sveti mi se što sam mu onako istrčala. Drugi ležeći, isto on, ne pušta. Izlazim u duplu traku, naravno sustiže me, okrenem se i vidim da me i on (mlađi lik) i ženče mu gledaju zlo; mahnem mu onako "ej, ćao

Registracija renoa neka strana, znači gastarbajter uhvatio boga za j*ja jer živi na zapadu.
Jesam ja bila bezobraznija tu, trebalo je sporije da prođem kroz onu rasksrnicu, ali netrpeljivost u saobraćaju nam je odavno na previsokom nivou.
Poslednja izmena: jelchica, na dan sreda, 6. nov. 2013. u 10:45h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- bojan_kv
Lepo si rekla valjda ce shvatiti. Ali to izgleda mi prevazilazi njegove intelektualne sposobnosti...
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
Re: Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Elem, obrukah se 2 puta za 10 dana :sad:
Iz iste kafane se vraćam kući u sitne sate (za nas matorce sa malom decom - oko ponoći) i oba puta me zaustave za proveru alkoholisanosti! Prvi put 0,21 a drugi 0,09 promila.
...i nikako ne veruju da sam popio SAMO jedno pivo
Da li da menjam auto ili kafanu?? (Igrom slučaja 'situacije' su bile sa passatom)
Iz iste kafane se vraćam kući u sitne sate (za nas matorce sa malom decom - oko ponoći) i oba puta me zaustave za proveru alkoholisanosti! Prvi put 0,21 a drugi 0,09 promila.
...i nikako ne veruju da sam popio SAMO jedno pivo
Da li da menjam auto ili kafanu?? (Igrom slučaja 'situacije' su bile sa passatom)

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
a ti si u stvari popio..? 

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Next sokic 

- Iosis
- VIP
Promjeni auto. 

- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
prvi put 0.5+0.3 a drugi put 2x0.3milan_gt piše:a ti si u stvari popio..?

sve se nadam da će uskoro i biti takoIosis piše:Promjeni auto.

(sa mondeom me nikad nisu zaustavili - dok vide bajatog forda shvate da nemaju šta da traže

- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ove novije Fordove plavuse zaustavljaju rado 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
Možda zbog vozača?