Mlađa piše:Dule,nisu to stavovi već je služba takva
U tome i jeste srz problema, izmedju ostalog. Cim postoji kvota koju treba da ispunis, to je tuzno, kao da ste neki trgovci pa morate da napisete toliko i toliko kazni/prijava za vreme smene.
Mlađa piše:veruj meni i većini kolega je cilj da bude što manje kazni
Kazni treba da bude onoliko koliko je prekrsaja nacinjeno, a ne sto manje. Ni manje ni vise, ni oprastanja ni dodavanja. Ko ce narod da nauci da nema mita i oprastanja ako necete vi? Da nece sami da se sete? Kad ga jednom pustis ili mu dozvolis da prodje uz mito, mislis da sledeci put nece da kuka i moli? Kad se jednom svi naucimo da cemo platiti za svaki prekrsaj koji nacinimo, bice nam svima mnogo lakse u saobracaju. Do tada ce vladati divlji zapad i zakon jaceg kao sto je trenutno stanje. Ne treba se uvek vaditi na materijalnu situaciju ili nervno rastrojstvo, od nekud mora da se krene. Jer svi su u danasnjem vremenu pod stresom, ali to vise ne moze da bude izgovor. Mozda glup primer ali caleta je pandur pre 30-35 godina u CH zaustavio jer je vozio brzo, vozio je kevu u bolnicu. Veoma ga je kratko zadrzao, ali je kaznu ipak dobio i morao da plati.
Nevezivanje pojasa na primer je cista neodgovornost, kakve tu veze ima koji se auto vozi i da li imas para ili nemas. Ljudi zaboravljaju da je posedovanje automobila luksuz, koliko god to neki branili kako im je neophodan za porodicu itd. Ukoliko nije luksuz i koristi se za posao utoliko gore sto se krse propisi.
Moje interakcije sa saobracajcima.
Jednom su me pustili (tj dao sam im novac na ruke i gotovo) i to samo zato sto su unapred tako hteli, nisu ni spominjali kolika je kazna, vec koliko treba da se ostavi za mito i to je to. Drugi put letos u NS da cale nije bio u kolima ja bih se sad razvlacio po sudovima za izmisljenu voznju po zelenoj povrsini po sred betona tj bulevara, samo zato sto sam imao BG table, da ne razvodnjavam sad pricu i nerviram se za dzabe. Treci put sam platio kaznu, bio sam kriv i to je to (obilazio i zakacio belu liniju za duzinu auta tj nisam se vratio odmah, spor auto). Ostalo sve rutinske kontrole, za koje apsolutno ne vidim poentu ali dobro u vecini slucajeva mi nije tesko da stanem na minut-dva jer nemam sta da krijem. Nije mi veliki vozacki staz, 8 godina, ali mislim da nisam mnogo prekrsaja nacinio za to vreme. Pritom su ove dve kazne za koje sam kriv bile u prve 2 godine.
Polaganje vozackog ispita. Nisam hteo da platim, iako sam znao da je to vec tad prelazilo u praksu.
Prvi put me je covek oborio jer nisam propustio vozilo koje u trenutku mog ukljucenja na put bilo nekih 100m iza mene, na lezecem policajcu. Ja sam sa kamionom stajao uz ivicu puta, i opet se ukljucivao, pogledao u retrovizor, dao migavac, krenuo, dosao sam do 30km/h kad je ovaj iza vec bio na 20m iza mene, tad je pandur okrenuo se da zagleda u moj retrovizor i rekao "a zasto niste propustili to vozilo pre nego sto ste se ukljucili, vidite da vas sustize". 40km/h je ogranicenje inace bilo, ne znam kako sam i kome mogao da smetam u tom trenutku. Kao vozite dobro ali morate da poradite na jos nekim sitnicama. Tog dana je od nas 16 proslo dvoje, posle polaganja sam od instruktora saznao da su oboje platili.
Drugi put, ukljucujem se iz ulice sa jednom trakom u ulicu sa 2 trake po smeru. Odmah nakon, da ne kazem u pola skretanja, opazio sam da se taksista parkirao u desnoj traci, ja odmah dajem levi migavac da se prestrojim u levu traku (prazna ulica jer smo mi iz sporedne imali zeleno svetlo). Taksista iza mene maltene u istom trenutku radi istu stvar samo pokusava da to uradi energicnije jer je pre toga vozio iza mene u toj sporednoj polako (lezeci, a vozio sam kamion, ne moze bas brzo). U tom trenutku kad je pandur video da hocu da se prestrojim, prekida dotadasnji razgovor/smeh sa vlasnikom auto skole, gleda u moj retrovizor, vidi taksistu i krece sa elaboratom kako ja treba da gledam u svoja ogledala pre nego sto krecem da se prestrojavam. Krenuo sam da objasnjavam sta se zapravo desilo, ali nije hteo ni da me saslusa vec nastavio razgovor.
Treci put sam odmah video da je pandur nekako povuceniji/normalniji, ne prica toliko u toku voznje (valjda nije ortak sa vlasnikom auto skole). Imao sam situaciju koja je bila 90% preslikana sa drugog polaganja, samo je ovog puta pandur svo vreme gledao i nije nista prokomentarisao.
Ako tebe neko od prvog dana uci da je mito normalna stvar, onda ne treba da cudi sto svi zivi moljakaju za prastanje i slicno. Ja nisam hteo da platim 100e kolika je tad bila tarifa za polaganje, dao sam vise u troskovima za 3 izlaska i nije mi zao.
Cilj je nauciti ljude propise od samog pocetka. Preventiva je najbolji lek.
Kad nekoga dobro naucis pravilima i das mu do znanja da se nikako ne isplati krsiti ta pravila, kasnije ces imati mnogo manje problema. Ali kod nas je i obuka i odnos saobracajaca prema novim vozacima tuzan, sem ako se nesto nije promenilo od kako sam ja polagao ali koliko cujem jos je gora situacija.
Mlađa piše:Naravno ništa lično nisam mislio pri pisanju

Nisam ni ja u prethodnoj poruci mislio direktno na tebe, ako je tako delovalo to mi svakako nije bila namera
Sinoc u beogradskoj usao u Bucko, unutra ceka pandur red, ispred Bucka parkirana Toyota LC interventna, kad je izasao napravi covek polukruzno preko bele laganica i ode, naravno bez rotacija bez iceg. Parking sam ja nasao na 20 koraka od Bucka, bilo je mesta za dvoje kad sam ja naisao, i jos jedan preko puta ulice.
Znam da nisu svi policajci takvi, jer da jesu odavno bi bila anarhija, ali mi je sve to tuzno. Kad vidim to, kao da me pravi budalom sto pokusavam da postujem propise.
Nisam hteo ovoliko da se raspisem ali jbg...