Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Ne pištolj već EBOLU.
Te najviše volim što ne daju da se ubaciš. Muče ih razni kompleksi u glavi.
Možda mu je žena ta koja nabija tenziju.
Te najviše volim što ne daju da se ubaciš. Muče ih razni kompleksi u glavi.
Možda mu je žena ta koja nabija tenziju.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne brini to je kompleksaš, boji se da ćeš stići prije njega tamo negdje za 5 sek prije.
Mada i ja mrzim to ubacivanje, ali samo u slučaju kada sam jedini na putu, a on se ubacuje ispred mene i to se vuče ko slina pa još moram da kočim.
Još jedan slučak kompleksaša od neko veče. Drugar i ja se vozimo njegovim autom kroz grad. Sustignemo nov A6, 3.0 TDI, table is švice. Ide lik 20 na sat. Drugar sa Pug 206 joće da ga prestigne, ali nema priliku. Kad je dobio priliku i čim je dao migavac i krenuo u lijevu traku onaj s Audijem pun gas i on lijevo. Drugar šta će vrati se u desnu, onaj konj isto to i koči ponovo, sad na 30. Drugar kratkog fitilja, nabije mu we u branik i kada ne onaj skretao i on za njim. Ne odvaja mu se od branika nekih 500 m, kad lik s Audijem staje i propušta nas. A unutra neki balo balavi, nema čini mi se ni 20 godina.
Mada i ja mrzim to ubacivanje, ali samo u slučaju kada sam jedini na putu, a on se ubacuje ispred mene i to se vuče ko slina pa još moram da kočim.
Još jedan slučak kompleksaša od neko veče. Drugar i ja se vozimo njegovim autom kroz grad. Sustignemo nov A6, 3.0 TDI, table is švice. Ide lik 20 na sat. Drugar sa Pug 206 joće da ga prestigne, ali nema priliku. Kad je dobio priliku i čim je dao migavac i krenuo u lijevu traku onaj s Audijem pun gas i on lijevo. Drugar šta će vrati se u desnu, onaj konj isto to i koči ponovo, sad na 30. Drugar kratkog fitilja, nabije mu we u branik i kada ne onaj skretao i on za njim. Ne odvaja mu se od branika nekih 500 m, kad lik s Audijem staje i propušta nas. A unutra neki balo balavi, nema čini mi se ni 20 godina.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne bih se ni ubacivao da nisam pre toga cekao par minuta i prilike nije bilo, pritom sam pri izlazenju bio veoma brz, nikoga ne bih zadrzavao. Ali jbg morao je da se pokaze pred zenom i drugarom kako je baja ili sta vec 

Fiesta!!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Zato neko treba da ga oleši od batina i oduči od kurčenja... A i ženu da mu nauči lepšem ponašanju.
Sent from Sony Xperia M2
Sent from Sony Xperia M2

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Generalno nisam za nasilje, ali kada je neophodno nema razlike medju polovima.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Danas je na NBG neki lik drmnuo devojku na bajsu. Izmedju ostrva je nesto pokusala i ovaj je nasadi na branik. Eeeee....
A ja silazim sa novog mosta na Adi kod Buvljaka i cekam jedno 5 min da se pesaci saberu. Te jedan, te jedan sa leve strane,dva sa desne. Taman pomislis eto...eto jedan sa leve....opet sa desne. I tako ja sedim i cekam. 3-4 auta iza mene. Jedan levo...dva desno. Ko kolo. Nalaktim se sa oba lakta na pendzer i cekam.
Vracajuci se sa nazad. Negde na vidkovcu kod McD. Skrecem desno i pesaci imaju zeleno....NI JEDAN...ALI NI JEDAN da pogleda da li neko skrece...eeej.
Sedim tako i razmisljam. Pa majku mu, i ako te stiti zakon...pa izem ti zakon kad ja odem na robiju a ti u invalidska kolica ili jos gore. Ja cu sa robije i izaci a ti iz kolica/sanduka JOK. I bas onako posmatram psihologiju pesaka. Od 7-77 niko ne obraca paznju.
A ja silazim sa novog mosta na Adi kod Buvljaka i cekam jedno 5 min da se pesaci saberu. Te jedan, te jedan sa leve strane,dva sa desne. Taman pomislis eto...eto jedan sa leve....opet sa desne. I tako ja sedim i cekam. 3-4 auta iza mene. Jedan levo...dva desno. Ko kolo. Nalaktim se sa oba lakta na pendzer i cekam.
Vracajuci se sa nazad. Negde na vidkovcu kod McD. Skrecem desno i pesaci imaju zeleno....NI JEDAN...ALI NI JEDAN da pogleda da li neko skrece...eeej.
Sedim tako i razmisljam. Pa majku mu, i ako te stiti zakon...pa izem ti zakon kad ja odem na robiju a ti u invalidska kolica ili jos gore. Ja cu sa robije i izaci a ti iz kolica/sanduka JOK. I bas onako posmatram psihologiju pesaka. Od 7-77 niko ne obraca paznju.
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Potpis!
Isto tako pre neko vece izlaze iz autobusa, ispred autobusa krecu da prelaze ulicu, ja nailazim iz suprotnog smera, nece ni glavu da podignu da li ide neko (pesackog nema).
Isto tako pre neko vece izlaze iz autobusa, ispred autobusa krecu da prelaze ulicu, ja nailazim iz suprotnog smera, nece ni glavu da podignu da li ide neko (pesackog nema).
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nažalost mnogi od tih su pešački prelaz prvi put u životu videli kad su već naveliko bili punoletni, pa i danas imaju naviku da se po sred ulice šetaju ko po svojoj avliji.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- zokkii
Ja to zovem psihologijom stada.
I ovi moji profi vozači isto tako izlaze iz lokala (busa) i svi ujutru žure. Niko da sačeka da im kolega ode nego pravo ispred. Onda su po tome blentavi pešaci super.
To da ne gledaš oko sebe nikako ne mogu da shvatim, pa odneće te neka pijana ili blentava budala.
Isto to što Iosis kaže gleda svo vreme da se uključi , čeka da dođeš blizu onda munjevito uleće i kreće saga o pužu. Pa koj klinac onda žuriš da uletiš ?
Saobraćaj od kada je krenuo ovaj novi zakon sve gori.
I ovi moji profi vozači isto tako izlaze iz lokala (busa) i svi ujutru žure. Niko da sačeka da im kolega ode nego pravo ispred. Onda su po tome blentavi pešaci super.
To da ne gledaš oko sebe nikako ne mogu da shvatim, pa odneće te neka pijana ili blentava budala.
Isto to što Iosis kaže gleda svo vreme da se uključi , čeka da dođeš blizu onda munjevito uleće i kreće saga o pužu. Pa koj klinac onda žuriš da uletiš ?
Saobraćaj od kada je krenuo ovaj novi zakon sve gori.
- alekco
I moja baba se rodila u doba kada je Nikola Tesla cackao po asinhronom motoru...ali zna da ne gura jekser u steker.911s [SK] piše:Nažalost mnogi od tih su pešački prelaz prvi put u životu videli kad su već naveliko bili punoletni, pa i danas imaju naviku da se po sred ulice šetaju ko po svojoj avliji.
Ako su ludi nisu blesavi. U to vreme se ginulo i od konjske zaprege. Samo zato sto misle da ih zakon stiti. Kad savijes pola metra lima, nema zakona koji moze da ti spasi zivot.
Na primer, pasarela kod motela Saric na Ibarskoj, je jedna velika gomila gvozdja koje nespotrebno stoji tu. Ja do sada sam mozda video 5 osoba koje su prelazile Ibarsku.
Ali zato kod toplane na Vidikovcu sam juce bio ocevidac da je lik kocio i to onako ... "da ti oci ispadnu" zato sto je kokos sa varilackim naocarima preko pola face, letnjim cizmama, i slusalicama u glavi...sa istim tim cizmama zagazila na pesacki, bez da je** zivu silu. Pesacki je zakon (tako kaze neki dzingl od pre par god).
Ja samo kazem, da nesto opako mora da se uradi povodom toga sto je narod izgubio ovna predvodnika. Nestalo zvonce i ko ludi hodaju ulicama.
Da ne pricam od liku koji vozi novi Q7 koji mi se uguzio na auto putu (mostar) u levu traku ispred mene...tako da sam mora da kocim....da ga ne bi "ja" zakacio. Gde sam nagazio na sirenu, rizikujuci da ista pregori i da me baci u trosak. Gde lik isto ne je**zivu silu...ali zato kopa po nosu ko svih 7 patuljaka.
Eeeej...pa to bre vozi, i je*** mu se za druge. Bahato, jer ga verovatno taj auto nije kostao mnogo novaca (to se placa rizikom) i misli da je iznad svih.
- alekco
E da postojki jos jedna definicija pesaka. Pretrcivac. On vidi da ides, vidi da nema nikog iza tebe...zna da ne moze da stigne i krene kao da ubrza korak.
ON je naumio da predje TOG trenutka ulicu. Da sveti Ilija jase kocije...ma ima BAS tada da je predje...pa da je***oca.
ON je naumio da predje TOG trenutka ulicu. Da sveti Ilija jase kocije...ma ima BAS tada da je predje...pa da je***oca.

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
a jel ti pises nesto u slobodno vreme? msm pricao sam ja o tom u ovoj temi al ti to mnogo sladje srocis

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ne bih rekao da su takvi zato što misle da ih zakon štiti. Nema niko od njih pojma ni svoj matični broj, a kamoli tamo neku stavku u tamo nekom zakonu koji se tiče nekoga ko nisu oni. Pa ni vozači ne znaju zakon, a kamoli polupismen narod koji nema vozačku dozvolu..
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- alekco
Jasta, ali vozac i koji ne zna zakon zna da ga je naje***ako isti prekrsi. Da li si ikada cuo od nekog pesaka/pretrcivaca da je popio disciplinsku sto je prelazio van pesackog...sto je nekome polomio far na kolima...Ja jok.911s [SK] piše:Ne bih rekao da su takvi zato što misle da ih zakon štiti. Nema niko od njih pojma ni svoj matični broj, a kamoli tamo neku stavku u tamo nekom zakonu koji se tiče nekoga ko nisu oni. Pa ni vozači ne znaju zakon, a kamoli polupismen narod koji nema vozačku dozvolu..
- alekco
Ne, ja to samo u trenucima ludila primenjujem stilsko izrazavanje. Rekao mi psihijatar da mnogo psujemmilan_gt piše:a jel ti pises nesto u slobodno vreme? msm pricao sam ja o tom u ovoj temi al ti to mnogo sladje srocis![]()

!@#!$!@!#!%^^%$%$Q!@!#!!!!, pesacku...onu nenormalnu.

- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
То што причаш за скретање у десно и пешачки прелаз када је пешациам зелено , ниси у праву . Када је њемо зелено , на семафору , то је за возача као да се попео на тротоар и вози колима . 100% је одговорност не њему . Е сада да ли онај који прелази улицу треба да предвиђа да ли ће неки идиот да скрене из бочне улице и налети на њега , изгледа да је одговор у земљи Србији да . Има више идиота возача него идиота пешака
Мени ни један промил у саобрћају не сметају пешаци нити се због њих секирам . Једноставно када возиш нон стоп шараш очима лепо и десно по тротоарима и предвиђаш могуће ситуације с апешацима , и коригујеш брзину према процењеној опасности .
Мени ни један промил у саобрћају не сметају пешаци нити се због њих секирам . Једноставно када возиш нон стоп шараш очима лепо и десно по тротоарима и предвиђаш могуће ситуације с апешацима , и коригујеш брзину према процењеној опасности .
- Iosis
- VIP
Ne znaju zakon, ali su čuli da je vozač kriv ako udari pješaka, de mu vozač može isplatiti odštetu itd... Je*o tu odštetu ako ostane invalidom ili pogine.
Dobar dio tih koji tako prelaze nisu vozači ili su oni vozači kojima je to svedno jer ionako voze smotano 30 na sat.
A boli njih briga što te usporava i ebe zato što ne može da sačeka par sekundi.
Najgore od toga svega što vozači uvjek ispadaju bahati. Ne propustiš ga na prelazu ili van prelaza mu sviraš uvjek si ti bahat.
Iskreno i sam nekada pređem van pješačkog, alo gledam da nikog ne usporavam i ne zajebavam.
Dobar dio tih koji tako prelaze nisu vozači ili su oni vozači kojima je to svedno jer ionako voze smotano 30 na sat.
A boli njih briga što te usporava i ebe zato što ne može da sačeka par sekundi.
Najgore od toga svega što vozači uvjek ispadaju bahati. Ne propustiš ga na prelazu ili van prelaza mu sviraš uvjek si ti bahat.
Iskreno i sam nekada pređem van pješačkog, alo gledam da nikog ne usporavam i ne zajebavam.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Najviše me nerviraju "bahati pešaci" koji me vide na 10 metara i namerno zakorače na pešački jer znaju da je "pešački zakon" (po čuvenoj reklami)... Kad sam sa mojim Fapčetom tu je druga priča, vraćaju se korak unazad... 

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Пријатељу , ти треба да гледаш на пешачки прелаз , јер ти сечеш његову путању а не он твоју ( ако му је зелено на семафору или нема семафора ). 50 метара пре пешачког треба да погледаш да ли има неког у близини , јер ако има мораш да очекујеш да када будеш близу да он може да закорачи на пешачки . Ако то не радиш , онда те нервирају "бахати пешаци " а у ствари си ти бахати возач .
Ја стајем када видим да човек стоји на тротоару поред пешчког и чека . У ствари никада и не стајем само успорим раније и покажем човеку да пређе . Не морам да кочим и бацам енергију на поновно покретање возила .
Што се мене тиче , ко обори пешака на пешачком прелазу када је пешак има предност , треба да га ухвати руља после и да га одвали од батина , тако да му поломи руке и ного на начин да постане трајни инвалид и више не може да буде способан да вози кола . Исто важи и за оне што пролете кроз црвено па побију људе , итд .
Ја стајем када видим да човек стоји на тротоару поред пешчког и чека . У ствари никада и не стајем само успорим раније и покажем човеку да пређе . Не морам да кочим и бацам енергију на поновно покретање возила .
Што се мене тиче , ко обори пешака на пешачком прелазу када је пешак има предност , треба да га ухвати руља после и да га одвали од батина , тако да му поломи руке и ного на начин да постане трајни инвалид и више не може да буде способан да вози кола . Исто важи и за оне што пролете кроз црвено па побију људе , итд .
- Iosis
- VIP
Slažem se djelom za tu rulju.
Ali opet imaš jako puno bezobraznih pješaka, koji izleđu kao što kaže Daki, na 10 m. Najgore je kada ih vidiš da stoje pored pješačkog, misliš čeka i neće prelaziti. Kad ono malo morgen, zakorači.
Opet mi idu još i oni na živce koje treba izaći pa prevesti preko pješačkog. To što kažeš usporiš prije, pa ne moraš moraš ponovo kretati iz mjesta, to i ja volim da koristim, ali imaš tupada koji se boje da ću ih zgaziti, pa čekaju da staneš skroz i još nekih 5 sek čekaju pa tek onda se prevuku ko slina preko prelaza...
Danas sam se izderao na nekog čiču, lik ima trotoar, nije nešto širok, metar, ali za njega samog dovoljno. Ulica je uska, jedva se provučeš a da ne zakačiš za retrovizor parkiranih auta. Čiča je stao na sred tako uske ulice i čisti pantalone, otresa nešto i naštimava se, ne ebe 2% što ja idem i što sam stao jer ne mogu od njega proći!
Bilo je kroz otvoren prozor: #%$W$% $%$ %$& %# &%$% $$%#%$!!!
Makeo se na trotoar, ali ono u fazonu šta je, šta me diraš vidiš da sam na ulici, šta oćeš tu s autom?
Ali opet imaš jako puno bezobraznih pješaka, koji izleđu kao što kaže Daki, na 10 m. Najgore je kada ih vidiš da stoje pored pješačkog, misliš čeka i neće prelaziti. Kad ono malo morgen, zakorači.
Opet mi idu još i oni na živce koje treba izaći pa prevesti preko pješačkog. To što kažeš usporiš prije, pa ne moraš moraš ponovo kretati iz mjesta, to i ja volim da koristim, ali imaš tupada koji se boje da ću ih zgaziti, pa čekaju da staneš skroz i još nekih 5 sek čekaju pa tek onda se prevuku ko slina preko prelaza...
Danas sam se izderao na nekog čiču, lik ima trotoar, nije nešto širok, metar, ali za njega samog dovoljno. Ulica je uska, jedva se provučeš a da ne zakačiš za retrovizor parkiranih auta. Čiča je stao na sred tako uske ulice i čisti pantalone, otresa nešto i naštimava se, ne ebe 2% što ja idem i što sam stao jer ne mogu od njega proći!
Bilo je kroz otvoren prozor: #%$W$% $%$ %$& %# &%$% $$%#%$!!!

Makeo se na trotoar, ali ono u fazonu šta je, šta me diraš vidiš da sam na ulici, šta oćeš tu s autom?

- dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Пјешака свакаквих има, то је тачно. Најгори су они који ни не гледају, са слушалицама на ушима и цвиџама, који не одраде "double check" а већ су на улици; е ти су најгори.
Ја сам релативно млад возач, положио сам скоро, али практикујем то да станем на сваком пјешачком уколико видим пјешака спремног за прелазак, или 1-2 метра пред преласком. Створио сам себи навику такву, и није ми то тешко, јер волим видити када те пјешак поздрави јер си га пустио, а да га ниси згазио буквално. У Бањалуци срећом нема пуно таквих ненормалних, јер бахато се вози стварно, возачима ни на крају памети није да стану и да пропусте пјешаке, само мали број возача уствари поштује то. Али наравно, нису ни сви пјешаци исти, дешавало ми се неколико ситуација гдје једноставно ноћу није довољно освјетљен ни пјешачки прелаз, а ни тротоар, па је било искакања пјешака, јер их човјек не може примјетити у мраку.
Ја сам релативно млад возач, положио сам скоро, али практикујем то да станем на сваком пјешачком уколико видим пјешака спремног за прелазак, или 1-2 метра пред преласком. Створио сам себи навику такву, и није ми то тешко, јер волим видити када те пјешак поздрави јер си га пустио, а да га ниси згазио буквално. У Бањалуци срећом нема пуно таквих ненормалних, јер бахато се вози стварно, возачима ни на крају памети није да стану и да пропусте пјешаке, само мали број возача уствари поштује то. Али наравно, нису ни сви пјешаци исти, дешавало ми се неколико ситуација гдје једноставно ноћу није довољно освјетљен ни пјешачки прелаз, а ни тротоар, па је било искакања пјешака, јер их човјек не може примјетити у мраку.
Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Apropo pešaka, situacija od pre neki dan, tu su neki silni klinci na pripremama i ne 'ebu živu silu... ispred hotela u kojem su smešteni je relativno uska a prometna ulica, dovoljno da se mimoiđu dva auta ali toliko, nastane zakrčenje čim se neko parkira tako da su mu dva točka na asfaltu. Vozim u koloni, "jurimo" mi svojih 40tak na sat - ne izgleda mnogo ali ćera se, nije situacija da napraviš neki razmak između vozila, nije stani-kreni vožnja, ima i vozila iz drugog smera itd.
Sva sreća, te sam imao nameru da skrenem na raskrsnici koja se tu nalazi, pa polako usporavam, više signaliziram štopovima ovima pozadi da me ne nabodu nego što pokušavam da izgubim brzinu... kad, iza automobila koji samo što je prošao iz suprotnog smera, a između mene i lika ispred, ukoračuje neki mališa, slušalice u ušima, tera on svoju štraftu i ne gleda ni levo ni desno. Okej, jeste on prešao ulicu za sekundu i po, ali to je bila sekunda i po kada se lik koji je prethodno napravio neku distancu iza mene maltene nabio meni u branik jer ni on, kao ni ja, nije mogao da očekuje da ću u momentu morati da stanem kako ga ne bih zakačio.
Svirnem ja njemu kratko, čisto da mu skrenem pažnju da postoje neka-tamo-šatro vozila na ulici koju je on rešio da pređe, a on mi se nonšalantno okrene i ćutke mi pokaže prstom na zebru. I SASVIM JE U PRAVU, zaista je prelazio na obeleženom pešačkom prelazu, ali to meni govori da je video celu situaciju, procenio svoje šanse, zaključio da ima prednost i sasvim smišljeno rešio da je iskoristi. To što nije bilo teorije da ja od ostalih vozila uočim niskog čoveka koji ima nameru da pređe ulicu, ili što bih ga dobro potkačio da nisam kočio pre raskrsnice, a potencijalno ga dokusurio onaj što bi ušao u moj gepek... to prosto ne ulazi u jednačinu. On je u pravu, ja nisam bio.
O suludim potezima pešaka, tipa "stao sam na ivičnjak kad se upalilo crveno za pešake, i ponovo zakoračio kad se upalilo zeleno za vozila i automobili već kreću" tek da ne pišem (možda već i jesam).
Sva sreća, te sam imao nameru da skrenem na raskrsnici koja se tu nalazi, pa polako usporavam, više signaliziram štopovima ovima pozadi da me ne nabodu nego što pokušavam da izgubim brzinu... kad, iza automobila koji samo što je prošao iz suprotnog smera, a između mene i lika ispred, ukoračuje neki mališa, slušalice u ušima, tera on svoju štraftu i ne gleda ni levo ni desno. Okej, jeste on prešao ulicu za sekundu i po, ali to je bila sekunda i po kada se lik koji je prethodno napravio neku distancu iza mene maltene nabio meni u branik jer ni on, kao ni ja, nije mogao da očekuje da ću u momentu morati da stanem kako ga ne bih zakačio.
Svirnem ja njemu kratko, čisto da mu skrenem pažnju da postoje neka-tamo-šatro vozila na ulici koju je on rešio da pređe, a on mi se nonšalantno okrene i ćutke mi pokaže prstom na zebru. I SASVIM JE U PRAVU, zaista je prelazio na obeleženom pešačkom prelazu, ali to meni govori da je video celu situaciju, procenio svoje šanse, zaključio da ima prednost i sasvim smišljeno rešio da je iskoristi. To što nije bilo teorije da ja od ostalih vozila uočim niskog čoveka koji ima nameru da pređe ulicu, ili što bih ga dobro potkačio da nisam kočio pre raskrsnice, a potencijalno ga dokusurio onaj što bi ušao u moj gepek... to prosto ne ulazi u jednačinu. On je u pravu, ja nisam bio.
O suludim potezima pešaka, tipa "stao sam na ivičnjak kad se upalilo crveno za pešake, i ponovo zakoračio kad se upalilo zeleno za vozila i automobili već kreću" tek da ne pišem (možda već i jesam).
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Iosis
- VIP
Ljudi su bukvalno shvatili da vozači moraju voziti 20 na sat, tako da oni ne moraju ni da gledaju da li ima vozila...
- zokkii
Kod sudije niko neće da postavlja pitanje da li se pešak uverio već da li je bio na pešačkom. I tako oni završavaju svaku priču.
Izluđuju i oni nazovi nesigurni koji te čekaju 20 sec da dođeš (i ako su do tada mogli pet puta da pređu) i tek onda ispred vozila zakoračuju na isti.
Izluđuju i oni nazovi nesigurni koji te čekaju 20 sec da dođeš (i ako su do tada mogli pet puta da pređu) i tek onda ispred vozila zakoračuju na isti.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Kako se to pre 5 god normalno prelazilo i nisu ginuli po pesackim i svi su vodili racuna..i odjednom, ma prvi dan novog zakona svi su nasli da isteruju vlas' nad pesackim i da se dure kako su u pravu..i da imaju prednost, ko da su postali beli medjedi pa im sad milo, sad ce oni da pokazu ko je glavni na putu