Download (programi, igrice, softveri).....
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
Ovo drvo desno od tvog auta zaklanja delove linije, pa ne mogu da provalim da li je puna ili isprekidana 

- mbole
- Poruka: 14984
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Nema sanse. Kad su u ponudi ladno pivo i suncobran ili pisanje kazne od koje on nema nista i da produzi po ovom suncu sa slike... pogadjaj sta bi izabraocedo86 piše:Cika organ bi ti opalio kaznu shodno clanu 64., kako god ga tumacio..

A usput... imam i prilicno dobrog advokata (to jest advokaticu, kako se to danas politicki korektno kaze).
Djak pesak 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Da nema neko iskustva sa instalacijom SSD drajvova? Trebo drug da mi namesti,ali ne moze jos par dana a malo sma nestrpljiv. CIlj mi je da mi sistemski bude SSD,a sistemski sadasnji za storage
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pitaj sta te zanima. Na win7 je plug and play uglavnom, sem ako SSD ne koristis za server, onda treba obratiti paznju na dosta stvari, mada ti ne bih preporucio tako da ga koristis jer ce crci relativno brzo.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Zanima me da sto pre poteram sistem sa njega. Ne treba mi server koristim WIN 7. Dakle, koja je procedura , sta da cinim sada. Jel ga prvo ubodem na postojecu instalaciju windowsa?
- dule0911
-
Pa, ako ces stavljati cistu instalaciju, sta imas da ga ubadas na postojecu? 
Ubaci disk od win7, formatiraj kroz instalaciju i uzivaj
MSAHCI drajver koji dolazi uz win7 je sasvim dovoljno brz i stabilan, ali ako hoces mozes da stavis Intel RST drajver.

Ubaci disk od win7, formatiraj kroz instalaciju i uzivaj

MSAHCI drajver koji dolazi uz win7 je sasvim dovoljno brz i stabilan, ali ako hoces mozes da stavis Intel RST drajver.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
a kako setujem koji je primarni a koji sekdundarni,Imam dva harda trenutno. Instalacija indowsa na oba. Laku cu ih pocupati trenutno dok ovaj formatirma i instaliram,al sta se desava kada ih posle nakacim?
- dule0911
-
Aha nisam te malopre razumeo da je takva situacija. Pazi, bitno ti je samo da SSD ubodes u slot 0 ili 1 na ploci (koji god da je prvi slot tj kako god da je obelezen, e pa u njega), setujes AHCI u BIOSu (ako vec to nije setovano zbog diskova koji su ti sad u masini). Kad krene instalacija win7, valjda ce ti ponuditi SSD u listi a ne samo da repair-ujes neku od postojecih instalacija.
Ne znam sta koristis za dual boot, ako je standardni windowsov ne bi trebalo da imas problema, ne znam sta te tacno buni.
Jedino ako ti je trenutno podeseno u BIOSu da kontroler radi u IDE a ne AHCI modu, onda ces imati malo problema sa postojecim instalacijama zbog toga sto na njima imas drajver za IDE, ali i za to postoji resenje, neces morati da reinstaliras vec samo iz safe-mode-a obrises drajvere i onj bi trebalo prilikom sledeceg boot-a automatski da postavi msahci. Nisam do sada imao prilike da to radim ali izguglaj, nije nista strasno.
Ako ti je vec bio setovan AHCI onda nemas frke.
Ne znam sta koristis za dual boot, ako je standardni windowsov ne bi trebalo da imas problema, ne znam sta te tacno buni.
Jedino ako ti je trenutno podeseno u BIOSu da kontroler radi u IDE a ne AHCI modu, onda ces imati malo problema sa postojecim instalacijama zbog toga sto na njima imas drajver za IDE, ali i za to postoji resenje, neces morati da reinstaliras vec samo iz safe-mode-a obrises drajvere i onj bi trebalo prilikom sledeceg boot-a automatski da postavi msahci. Nisam do sada imao prilike da to radim ali izguglaj, nije nista strasno.
Ako ti je vec bio setovan AHCI onda nemas frke.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Imam terabajte shita pa sada kopiram pre nego sto krenem, nego ima jedna druga stvar. Glupa,ali znam da ces me ti razumeti. Da li je moguce da se exportuje trenutni izgled windowsa, u smislu boja menija i prozora ,jer je kod mene ručno sve setovano da izgleda prvo kao XP,a zatim i boje svega, sto ako obrisem sada, nikad necu ponoviti
- dule0911
-
Uf, razumem te totalno, ali nemam predlog kako to da izvuces. Rucno? Ides redom i belezis parametre 

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
ja ne znam da li mi mozk odkazuje (što je moguće veoma),ali jednostavno ne mogu nigde da nadjem drajver za monitor Asus VW221D . Drajvera nema na asus sajtu,kao da je propao u zemlju,a windows, iz nepoznatog razloga,po prvi put u zivotu ga vidi kao genericki monitor,i nema maximalne rezolucije
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Imas "save theme", trebalo bi da ode u C:\windows\resources\themesRS_cabrio piše:Imam terabajte shita pa sada kopiram pre nego sto krenem, nego ima jedna druga stvar. Glupa,ali znam da ces me ti razumeti. Da li je moguce da se exportuje trenutni izgled windowsa, u smislu boja menija i prozora ,jer je kod mene ručno sve setovano da izgleda prvo kao XP,a zatim i boje svega, sto ako obrisem sada, nikad necu ponoviti
-
- Ljubitelj životinja
Manuelno sam napravio to i ispade još bolje...nego nema drajvera za monitor ni na sajtu proizvođača. KO je ovde lud?=
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution > advanced settings; tab monitor unchekiraj "hide modes..." , mislim da win7 podosta monitora vidi kao generic. Ako ne pomogne, jbg.RS_cabrio piše:Manuelno sam napravio to i ispade još bolje...nego nema drajvera za monitor ni na sajtu proizvođača. KO je ovde lud?=
-
- Ljubitelj životinja
Jel ima neko kod nas ko moze da uradi ili mozda pruza uslugu sledece vrste: Da mi neko posalje $ na njegov paypal a da novac mogu da izvucem u srbiji. NIje velika suma, 200 dolara je u pitanju.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
A sto ne prebacis preko Moneybookersa (Skrill)? Rade savrseno sa Srbijom.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
-
- Ljubitelj životinja
Ovo su neki govvedari ameri, i to firma s aograničenom mogućnošću slanja novca. (firma).
Ne znam kako šljaka moneybookers, koristim sasvim druge servise.
Gde stizu pare? Na karticu koju moram da čekam? retko mi treba, imam vec dve kartice koje placma po 50 eur godisnje,a ovo cu sad da dobijem i sumnjam sa istog izvora opet
Ne znam kako šljaka moneybookers, koristim sasvim druge servise.
Gde stizu pare? Na karticu koju moram da čekam? retko mi treba, imam vec dve kartice koje placma po 50 eur godisnje,a ovo cu sad da dobijem i sumnjam sa istog izvora opet
- stalker92
- Kontakt:
Funkcionise tako sto povezes neku svoju VISA karticu sa njima (ako se dobro secam skinu ti 10$ sa racuna za verifikaciju ali ti ih vrate na Moneybookers nalog odmah), neko ti prebaci te pare na tvoj Moneybookers nalog, ti ih povuces na VISA karticu i za do 10 radnih dana su ti pare na racunu.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pitaj e-ducan..
sent from white land..
sent from white land..
-
- Ljubitelj životinja
kul inaf. Mada servise koje koristim, transferi su trenutni, bukvalno instant i ideš na ATM da dižeš.Ali videću ovja money shitters za bekap da imam.stalker92 piše:Funkcionise tako sto povezes neku svoju VISA karticu sa njima (ako se dobro secam skinu ti 10$ sa racuna za verifikaciju ali ti ih vrate na Moneybookers nalog odmah), neko ti prebaci te pare na tvoj Moneybookers nalog, ti ih povuces na VISA karticu i za do 10 radnih dana su ti pare na racunu.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Download (programi, igrice, softveri).....
Monebookers skine oko 1-2 dolara za verifikaciju.
Sent via Tapatalk
Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- stalker92
- Kontakt:
eto, Danijel se bolje seca, on je to skorije radio 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Da li je neko probao Windows 8? Mislim na ovaj consumer preview.. Pogledao bih kakav je,ali necu da ga instaliram ako ce mi obrisati Win 7 koji imam...ne razumem da li je Windows ili samo kao upgrade...
-
- Ljubitelj životinja
Ja hteo,al kad sma pogledo recenzije, digo ruke Kazu da mnogo prosto izgleda ,kao da je za mobilni telefon. E sad, verovanto ima opcija da bude classic,ali ne znam koju to veliku prednost donosi pa sam odustao.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Da,potpuno prilagodjeno touchsreen-u...