Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Da ne bude samo wagenovci svakakvi, evo ima i naših da su ljakse.
Šetam s drugaricom kad ide neka žena s Fosusom, stade, izađe iz auta, gleda okolo, pa ode u apoteku koja je desno na ovoj slici (ne vidi se).
Vidi se i jedan od onih semfora koji ne rade, na ovom radi samo žuto. Tu se stvara najveća gužva u gradu.

Šetam s drugaricom kad ide neka žena s Fosusom, stade, izađe iz auta, gleda okolo, pa ode u apoteku koja je desno na ovoj slici (ne vidi se).
Vidi se i jedan od onih semfora koji ne rade, na ovom radi samo žuto. Tu se stvara najveća gužva u gradu.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Bas je velika guzva
Salu na stranu, zar nije makar mogla da ga popne na trotoar kad je toliko sirok, umesto sto ga ostavila na sred puta, ne razumem.

Salu na stranu, zar nije makar mogla da ga popne na trotoar kad je toliko sirok, umesto sto ga ostavila na sred puta, ne razumem.
Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Vidiš da je popločano... verovatno je zabranjeno parkiranje na trotoaru, stala je na 5m od raskrsnice, sve po PS-u 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- mbole
- Poruka: 14985
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
3 meseca do apsolutnog zastarevanja ili "obicnog"?pelepop piše:Uspeo sam da doguram do 3 meseca do zastarevanja saobracajnog prekrsaja.
Danas sam bio kod sudije i vidim da se njima zuri da to zavrse, sto mi je i sam sudija potvrdio.
Kako da prolongiram jos malo, ima li neko ideju?
Ako je drugi slucaj u pitanju, nije vise ostalo tri meseca, posto se svakom radnjom (recimo tvojim saslusavanjem) period zastarevanja prekida i krece od pocetka.
Ako je u pitanju apsolutna zastarelost, za pocetak prestani da primas preporucenu postu. Ako budes imao srece, potrajace dok ti posalju patrolu na vrata (obicno idu bar dve dostave postom, pa jos neko vreme, pa opet pokusaj dostave postom, pa tek onda dolaze da te povedu kod sudije).
Nakon sto te ipak nekako dovuku da ti uruce presudu, imas 15 dana da podneses zalbu. Naravno podnesi je poslednjeg dana. Uopste nije bitno sta ces da napises u zalbi, moze da bude potpuno besmislena, a uvek mozes da ispalis par potpuno opstih stvari tipa: pogresna primena materijalnog prava, nesagledavanje svih cinjenica...
Poenta je da presuda nije pravosnazna dokle god se ne zavrsi zalbeni postupak pred drugostepenim sudom i ta presuda ti bude urucena. Ako u medjuvremenu nastupi apsolutna zastarelost, prekrsaj kao da se nikada nije ni dogodio.
Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Ovo je bilo oko pola 7 predveče, tada nema gužve. Ali da ti je proći tuda u toku radnog vremena, vidio bi tada. 
Ivičnjak je prilično visok i oštar, nezgodno se popeti na ivičnjak.

Ivičnjak je prilično visok i oštar, nezgodno se popeti na ivičnjak.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
Oko pola sedam, Doboj se pretvara u Kalkutu.
- Iosis
- VIP
Jok, već poslje 5 poslje podne više nema nekog saobraćaja. 

- Vladan
Sorry, moja greška, nije u pola 7, već u radno vreme.
Nego, druga tema. Odoh danas do aerodroma, prvi put posle mesec i kusur, i imam šta da vidim ...
Već od poslednjeg NBG solitera, da kažemo od Bežanije, ograničemje nije više 80, već je 100.
I to tako ide do izlaza za Auto put Bgd - NS, što bi se reklo - do Zmaja, a odmah posle toga počinje 120.
Pre 2 meseca je bilo 80 sve do izlaska za Surčin, možda čak i dalje.
Nego, druga tema. Odoh danas do aerodroma, prvi put posle mesec i kusur, i imam šta da vidim ...
Već od poslednjeg NBG solitera, da kažemo od Bežanije, ograničemje nije više 80, već je 100.
I to tako ide do izlaza za Auto put Bgd - NS, što bi se reklo - do Zmaja, a odmah posle toga počinje 120.
Pre 2 meseca je bilo 80 sve do izlaska za Surčin, možda čak i dalje.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Čini mi se da je u kontra smeru i dalje 80 od aerodroma.
Sent from Sony Xperia M2
Sent from Sony Xperia M2

- Vladan
Isto je 120 do Zmaja, pa 100 do NBG. Ne znam kako je prema Konjarniku i Bubnju.
- mbole
Lepo. Jos da se neko seti da skine onih 60 na Novosadskom od Galenike do Bataje.
Sto je najcrnje, od Niskog autoputa (Zmaja) do Galenike, izuzimajuci par mesta pred semaforima, ogranicenje je 80 (posto nema znaka za ogranicenje, a to je put van naselja, jer nigde nema znaka da pocinje naselje, a svuda od Konjarnika do NBg-a na izlazima na autoput postoje znaci za prestanak naselja). I onda kad se izadje na put koji je stvarno van naselja, opale ogranicenje 60
Sto je najcrnje, od Niskog autoputa (Zmaja) do Galenike, izuzimajuci par mesta pred semaforima, ogranicenje je 80 (posto nema znaka za ogranicenje, a to je put van naselja, jer nigde nema znaka da pocinje naselje, a svuda od Konjarnika do NBg-a na izlazima na autoput postoje znaci za prestanak naselja). I onda kad se izadje na put koji je stvarno van naselja, opale ogranicenje 60

Djak pesak 

-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Vladan piše:Isto je 120 do Zmaja, pa 100 do NBG. Ne znam kako je prema Konjarniku i Bubnju.
Sve je 80 do bubnja i tu pocinje 120kmh.
- Scorpio 696
- Poruka: 1383
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
vidi da uzmu dozvolu nekom tvom ko ne vozi auto, a ima dozvolu..kontas, nisi ti vozio 

- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8314
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
i ja dobio prošle godine čestitku sa 4 slike, al kao vlasnik vozila pošto se ne vidi ko je vozio, ja prijavio nju, tako da je otišlo sve na ženino ime.
Ma žena mi je pravi
.
Ma žena mi je pravi

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Gde je ovo snimljeno?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Scorpio 696
- Poruka: 1383
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Futoski put
nepise broj
Ako radar nevata vise kao nekad na licu mesta mozda bude jos toga.
nepise broj
Ako radar nevata vise kao nekad na licu mesta mozda bude jos toga.
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Kako se ne vidi ko je vozio? Ja kad sam dobio sliku (dobila firma) lagali smo da je rotacija bila uključena samo slabo se vidi itd,kad oni pokazali snimak koji je snimljen u full hd rezoluciji,naravno vidi se i to da ne radi rotacija.FM III piše:i ja dobio prošle godine čestitku sa 4 slike, al kao vlasnik vozila pošto se ne vidi ko je vozio, ja prijavio nju, tako da je otišlo sve na ženino ime.
Ma žena mi je pravi.
Poslednja izmena: Reppa, na dan subota, 30. avg. 2014. u 21:34h. Ukupno izmenjeno 1 put.
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ma njima je bitno da nekog kazne i uzmu pare..a dal ce tebe il nekog drugog to i nije prioritet..
- FM III
- Vremenski policajac
Moja je bila da izvineš odazadi pa se zato ne vidi, ali mi je drugar pokazivao njegovu noćnu isto se ne vidi.
Na originalnom video snimku se možda vidi da je rotacija, migavac uključen, ali sam čuo od mnogih da im šalju izabrane slike na kojima se ne vidi da je bilo šta od svetlosne signalizacije upaljeno, namerno izabrane te slike da bi se što više para prikupilo.
Na originalnom video snimku se možda vidi da je rotacija, migavac uključen, ali sam čuo od mnogih da im šalju izabrane slike na kojima se ne vidi da je bilo šta od svetlosne signalizacije upaljeno, namerno izabrane te slike da bi se što više para prikupilo.
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
FM III piše:i ja dobio prošle godine čestitku sa 4 slike, al kao vlasnik vozila pošto se ne vidi ko je vozio, ja prijavio nju, tako da je otišlo sve na ženino ime.
Ma žena mi je pravi.
aaaaa zato ti drzis novcanik i sve platne kartice kod zene

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- mbole
Jel u pitanju naselje ili van njega? Podji pogledaj koliko je tacno ogranicenje prema POSTOJECOJ signalizaciji, i da li negde mozes da se provuces na nedostatak iste. Da bar smanjis, ako ne mozes potpuno da izbegnes.
Tipa, ako nadjes ulicu kojom mozes da dodjes dotle, da nema znaka za ogranicenje, a da je negde postojao znak za prestanak naselja, automatski je ogranicenje 80. Znak za ogranicenje prestaje da vazi sa prvom raskrsnicom, ali znak za prestanak naselja vazi i dalje sve dok nema znaka za pocetak. Nije bitno sto mozda ides "u krug" (izasao da probam auto, naspem gorivo, obidjem jedan krug... nevazno). Tvoje je da vozis prema signalizaciji koju mozes da vidis, i ako nje nema, ili nije ispravna to nije tvoj problem.
Ako nista od ovoga ne uspes, i ako je u naselju, nadrljo si.
Od 21 do 50 Km/h preko ogranicenja u naselju...
6000 do 20000 din, 4 kaznena i minimum mesec dana zabrane
Djak pesak 

- FM III
- Vremenski policajac
Nisi dobro shvatio rodjeni, sve ženine kartice, pa čak i njena kreditna su kod mene.macaneli piše:aaaaa zato ti drzis novcanik i sve platne kartice kod zene
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Srđane, on to po navici i automatizmu... Pošto su sve njegove finansije kod žene