Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8314
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od FM III » nedelja, 31. avg. 2014. u 08:06h

Koje je tvoje opravdanje?
Ti nisi oženjen, a gde su tvoje finansije?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » nedelja, 31. avg. 2014. u 08:14h

Uuuuuu, vidi al' se ližu ova dvojica :)

Sent from Sony Xperia M2
Slika

van
VIP
Poruka: 9045
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » nedelja, 31. avg. 2014. u 09:28h

Е јел ти неки део решење откуцан латиницом ( гајицом ) ? mrgreen

Ако јесте , члан 10 устава , закон о употреби језика и писма ... идеш да се жалиш

Роберт има право да му дају решење на матерњем језику , тј. мађарском ...

pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Poruka od pancerFF » nedelja, 31. avg. 2014. u 12:36h

mbole piše:
Scorpio 696 piše:Radar
April stiglo danas.
Slika
Ima li ko iskustva i sta ocekivati?
U pon idem da dam izjavu.
Ima li kakvih dogovora oko umanjenja kazne?
Mislim da je zona 60kmh
Ili da palim za kinu?
Jel u pitanju naselje ili van njega? Podji pogledaj koliko je tacno ogranicenje prema POSTOJECOJ signalizaciji, i da li negde mozes da se provuces na nedostatak iste. Da bar smanjis, ako ne mozes potpuno da izbegnes.

Tipa, ako nadjes ulicu kojom mozes da dodjes dotle, da nema znaka za ogranicenje, a da je negde postojao znak za prestanak naselja, automatski je ogranicenje 80. Znak za ogranicenje prestaje da vazi sa prvom raskrsnicom, ali znak za prestanak naselja vazi i dalje sve dok nema znaka za pocetak. Nije bitno sto mozda ides "u krug" (izasao da probam auto, naspem gorivo, obidjem jedan krug... nevazno). Tvoje je da vozis prema signalizaciji koju mozes da vidis, i ako nje nema, ili nije ispravna to nije tvoj problem.

Ako nista od ovoga ne uspes, i ako je u naselju, nadrljo si.
Od 21 do 50 Km/h preko ogranicenja u naselju...
6000 do 20000 din, 4 kaznena i minimum mesec dana zabrane
Prosle godine u naseljenom mestu vozio 74. 4 kaznena, 8000 + sudski troskovi 500, i mesec dana bez dozvole :doh:

Ispravka. Mislim da su bila 3 boda, ali nebitno.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

Scorpio 696
Poruka: 1383
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » ponedeljak, 1. sep. 2014. u 01:24h

Jeste i ja sam u gradu bulevar.
Nego jel usvojeno dogovaranje
bas bi mi odgovaralo da platim 50%.
Slika

mbole
Poruka: 14984
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 1. sep. 2014. u 07:30h

Jesete i vazi bas za clan po kome si optuzen.
Pogledaj detaljno na http://ltablice.com/novosti-za-vozace/1 ... od-20-8-14
Imas pri dnu stranice proceduru.
Djak pesak :)

Scorpio 696
Poruka: 1383
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » ponedeljak, 1. sep. 2014. u 14:34h

Bio danas i mal se nisam sokiro
Postar me je preskocio 2 puta ovo je bio treci poziv.
Naravno priznao i kazu da ocekujem 6000+500 troskovi.
Poziv za oko mesec ipo od sudije,
da me opet postar nezezne pa da bude skuplje.
Slika

mhetlerovic
Poruka: 178
Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
Kontakt:

Poruka od mhetlerovic » ponedeljak, 1. sep. 2014. u 16:13h

Ja sam nesto u onom SAT-u citao da za taj prekrsaj (20+ km/h u naselju) ako se to dogovaras mozes da prodjes bez oduzimanja dozvole, jel zna neko nesto o tome?

mbole

Poruka od mbole » ponedeljak, 1. sep. 2014. u 22:58h

Kao i svaki dogovor, moze al ne mora. Kako se dogovoris.
Da li ce uopste hteti da sklope dogovor, zavisi koliko imas prekrsaja za sobom, dal ti je to prvi prekrsaj u godinu dana (ili dve, ne secam se, pise na linku koji sam postavio), itd itd.

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » utorak, 2. sep. 2014. u 00:47h

Ne, ovo nije "selfi" :punnish: .. Zaradih danas bas gadnu ogrebotinu na parkingu aerodroma, tacno ispod kvake vozacevih vrata (jel moze gora pozicija za svakodnevni prizor i podsetnik), parkirao na 15 min u skoro prazan red, niko do mene, kad sam se vratio bacih letimican pogled, po obicaju, sa leve i desne strane ima li ostecenja posto se u medjuvremenu popunio red, al ne videh u tom momentu :'( .. Al kao da sam znao da ce se to desiti, cim sam parkirao doslo mi da ga zabacim jos nazad u prazan prostor parkinga al reko' sebi "ne paranoisi".. Neka stara fiesta ili polo, corsa mozda mi je bila sa te strane, crvena boja, jednostavno nisam obracao paznju a i prisao od nazad, al vracam film i to je taj neki oblik karoserije.. 5 god skoro ni tackice a onda ovo, BGdjani :'( .. I ne mogu da shvatim ostecenje, vidi se tacka udarca, ima ih dve i onda ogrebotine u dva tri smera, pa za ovo se neko morao bas potruditi, nije dovoljna klasicna nonsalancija.. Ne bih da mracim da je neko namerno, prosto nema razloga ili je moguce da sam ubo premiju pa je parkirao pored mene toliki skot i hejter svega postojeceg, mozda je prilikom vadjenja nekog nezgodnog prtljaga iz auta nesto poslo po zlu, kako god pooopizdio sam.. Eto sad mi lakse, za nijansu..

Slika
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 2. sep. 2014. u 01:26h

Klasična ogrebotina od drugih vrata, koja se pomerala vertikalno jer je u taj auto neko seo, prvo sa jedne pa onda druge strane, ili obrnuto.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 2. sep. 2014. u 07:33h

Cedo piše: 5 god skoro ni tackice a onda ovo
Tačno da se :suicide:
Slika

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » utorak, 2. sep. 2014. u 08:13h

Kad smo vec kod toga... Juce parkiram auto uz neke stubice ispred posla, pored mene sa leve strane prazna jos dva mesta. Gasim auto, pored mene ulece lik unapred sa ML-om, na jedno 30cm pord mene, naravno ukoso se parkira, stao je tako kako je naisao. Gledam u fazonu wtf?? Lik izlazi, ocajnicki pokusva da svoju debelu stomacinu provuce kroz tih 30cm drzeci svoja vrata, ne uspeva naravno udara u moja, (ne naslanja, udara) i kao e izvini, okrete se i ode. Ja ostajem u autu iz koga ne mogu da izadjem zato sto su moja vrata duza od njegovih 20cm. Prvo sam sedeo jedno minut u soku, neverujuci koji nivo debilizma i bezobrazluka, i onda sam preparkirao, izasao i nasao tacku naravno ispod kvake jer nam se vrata razlikuju u visini. Tacno mi doslo da mu isaram ceo auto kljucem. :mad:

lacky
Poruka: 39
Član foruma od: petak, 27. maj 2011. u 11:48h

Poruka od lacky » utorak, 2. sep. 2014. u 08:57h

Ko tebe vratima ti njega UK-a uljem :D :D :D :D :D :D

Daki_81
Poruka: 2600
Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h

Poruka od Daki_81 » utorak, 2. sep. 2014. u 16:40h

thumbsuph :diablo:
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /

slowmotion
Ljubazni komsija
Poruka: 823
Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h

Poruka od slowmotion » subota, 6. sep. 2014. u 00:01h

Evo slučaja iz NS u nedelju pre dolaska na skup
Slika Slika Slika
"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 6. sep. 2014. u 00:04h

Sreća pa nije bio iz Rume. hahahaha
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mbole

Poruka od mbole » subota, 6. sep. 2014. u 02:47h

JBT kako je ovaj izasao iz resoa?

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 6. sep. 2014. u 18:57h

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/493262 ... ate-vozace
Pored korišćenja sigurnosnih pojaseva (i na zadnjim sedištima) od ponedeljka počinje kontola brzine, tehničke ispravnosti vozila i urednosti dokumenata. Takođe oko škola meriće se brzina bez zaustavljanja, a prijave će biti direktno prosleđivane sudijama...
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 6. sep. 2014. u 19:07h

mbole piše:JBT kako je ovaj izasao iz resoa?
Kroz gepek! hahahaha
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » subota, 6. sep. 2014. u 20:37h

911s [SK] piše:http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/493262 ... ate-vozace
Pored korišćenja sigurnosnih pojaseva (i na zadnjim sedištima) od ponedeljka počinje kontola brzine, tehničke ispravnosti vozila i urednosti dokumenata. Takođe oko škola meriće se brzina bez zaustavljanja, a prijave će biti direktno prosleđivane sudijama...
Citam u 021 novinama, kako kritikuu policiu da stoji stalno na istim mestima. Dva dana posle toga, stoje tamo gde ih nisam video od kada sam polozio.

Sa druge strane, nije da se zalazem za vecu kontrolu policije, ali kamere su prava stvar. Lepo pored svake skole, po jednu, da snima od 7 do 21h, i salje kuci kazne..
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

SimkeFordMK3
Poruka: 718
Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h

Poruka od SimkeFordMK3 » subota, 6. sep. 2014. u 21:54h

@ Cedo
tačno da saznaš ko je pa da mu malo prebrojiš rebarca... :ozid: kakvih kretena ima to je strašno...i sigurno je boja sa godinama malo blednula pa je vemoma teško i najboljim farbarima da ubodu nijansu... cekicko
što reče "lacky" ulje za kočnice prosuti po njegovom autu pa bi u buduće vodio računa...

@knez91

+1
potpuno si u pravu... preko puta radnje u kojoj radim je škola... a pre i posle su dva ležeća ...od prilike nekih 15 možda i više cm..stari tipovi betonski armirani... svakih par dana očevidac sam totalno ludih i do krajnjih granica bezobzirnih prolazaka sa preko 90km/h ,pojedinci bukvalno preleću preko tih ležećih... to ne možete da poverujete... :eek: :shok: :blink: :lele: :lele:
sa svih strana su semafori za upozorenje da je škola i da treba usporiti ali ne vredi... :wtf: i ne daj bože neko dete tu može da nastrada...
nisam tapkaroš ali nekad mi stvarno dodje da zapišem broj tablica i da prijavim policiji... :punnish:
ja razumem da neko vozi magistralnim /regionalnim putem i 200km/h pa čak i 300km/h ima moćnih mašina... ali u sred grada pored škole i velike frekvencije ljudi ...van pameti... :lele:
mislim da je jedino rešenje PO DžEPU... pa kad ga puknu preko ušiju da vidiš kako će da uspore na takvim mestima... :diablo:
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..:) "

mbole

Poruka od mbole » nedelja, 7. sep. 2014. u 03:38h

Mozda ne bi bilo lose i da bar rasteraju nadobudne mame i tate koje se parkiraju tik ispred ulaza u skolu, ako im vec ne pisu kazne.
Gledam protekle nedelje svaki dan u Bulevaru Oslobodjenja, kad klinci izlaze, uvek ima bar tri cetiri auta parkirana u desnoj traci, taman kod ulaza. Valjda im tesko da prepesace 50-tak metara.
Pub stoji na 3 metra odatle i odmerava ove sto voze (OK, i treba), al ni da gukne za ove parkirane, a oni su isto tolika opasnost ako ne i veca, posto od njih ne mozes da vidis klinca koji namerava da pretrci preko kolovoza.
Naravno postoji i znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranja, natpisi skola na kolovozu... al dzaba.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 7. sep. 2014. u 04:08h

Ja ne razumem ni vožnju 200 magistralnim putem niti nanošenje teških telesnih povreda (kao što je lomljenje rebara) ili zalivanje kočionim uljem zbog jedne glupe bezvredne ogrebotine na vratima.
Ford weist den Weg.

SimkeFordMK3
Poruka: 718
Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h

Poruka od SimkeFordMK3 » nedelja, 7. sep. 2014. u 06:14h

pogrešno si me razumeo.. .nisam mislio da to treba svi da primenjujemo... ima ljudi kojima se to desi slučajno,ali takvi kulturni ljudi ostave svoj broj mobilnog za brisačem, kako bi se bar izvinili vlasniku i pitali za odštetu...
jasno je da dotična osoba koja je upropastila dugo čuvano vozilo svojim bezobraznim i bezobzirnim ponašanjem uopšte ne razume da je taj auto neko mazio i pazio i da nekom puno znači njegov izgled...

tačno mogu da prepoznam tip čoveka koji je to mogao da uradi... "ma ja sam kupio njega a ne on mene" (auto naravno) ili "Ovo služi da me prebaci od tačke A do tačke B" i to je to... obično voze neki ne održavan,skroz rashodovan auto ili službeni auto i najverovatnije načini 5 identičnih ogrebotina kao ova na čedinom automobilu,tokom dva -tri meseca,... i baš ga briga što popravka istih košta više stotina evra...ne bih rekao da je to bezvredno... glupo jeste... sve što treba je da malo povede računa kada izlazi iz auta... to je sve... :doh:
Njega se to ne tiče...ma šta ima veze... opušteno... :punnish:
naveo sam primer... da je njemu neko jednom prosuo kočiono ulje po službenom autu ne bi se tako ponašao...
a što se tiče brze vožnje postoji tema na forumu koliko je ko razvio sa svojim autom... pa ako vas ne mrzi pročitajte... sve će vam biti jasno...
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..:) "

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“