Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Sreca u nesreci je da su deca i oni dobro, sto je najbitnije, verovatno je vozac juga bio zatrpan sa putnicima, zamisli sedmorica u jugu, pa nije imao dobar pogled kroz sofer sajbnu, a i ko zna da li su mu i brisaci radili.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kako bi te cigane protjerao iz zemlje... Samo su mi mrski zbog bezobrazlika i bahatosti...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Bezobrazni su i bahati zato sto im je to dozvoljeno , zakonski su zasticeniji od nas , jer su jebena manjina . Al' to je skroz neka druga prica , nevezana za saobracaj.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Verovatno ce da se obrate organizaciji za zastitu roma, pa ce da ga tuze sto se parkirao pored puta i onemogucio sedmorici putnika da se bezbedno vrate kuci sa posla.
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
Da li neko ima iskustva sa ovim i kolika je kazna? Parkirao sam tamo gde ne sme (svi parkiraju tu inače i do sad nikad kazna)

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
5000 je do sada bila kazna za parkiranje na zabranjenom mestu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa bolje biti cigan u Srbiji nego srbin. Bem ti EU i ljudska prava u demokratiju i sve redom!
Eno neki se naši izjašnjavali kao cigani da bi dobili besplatno školovanje, jer u Srbiji cigani mogu da se školuju besplatno iako ne ostvare dovoljan broj bodova. A onda nam popuju o ravnopravnosti i nediskriminaciji!
Eno neki se naši izjašnjavali kao cigani da bi dobili besplatno školovanje, jer u Srbiji cigani mogu da se školuju besplatno iako ne ostvare dovoljan broj bodova. A onda nam popuju o ravnopravnosti i nediskriminaciji!
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Neka hvala, dovoljno je što vozim Forda

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Ja sam pre nekoliko godina platio 3000 zato sto sam se sa dva tocka parkirao na zelenu površinu (nije bila zelena, već je bilo neko blato u Nehruovoj), isto tamo gde se svi parkiraju. Stiglo mi na kuću, fotka i poziv, posle 2-3 meseca. Još su mi rekli da sam dobro prošao, jer su nosili dok su imali pauka i snage, a tek posle počeli da slikaju.Billy piše:Da li neko ima iskustva sa ovim i kolika je kazna? Parkirao sam tamo gde ne sme (svi parkiraju tu inače i do sad nikad kazna)
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Члан 23
У циљу заштите површина јавне намене и површина у јавном коришћењу забрањено је:
1. кретање, заустављање или паркирање возила на јавној зеленој површини, зеленој површини око објекта јавне намене и зеленој површини у јавном коришћењу,
2. ометање коришћења улице или другог општинског пута заустављањем или остављањем возила нарочито на:
- делу тротоара који није обележен за паркирање, односно на паркиралишту изван границе обележених паркинг места; у пешачкој зони; тргу и пјацети; зони успореног саобраћаја, осим на обележеним местима за паркирање; пешачком прелазу; бициклистичкој стази; месту на коме би се онемогућио или отежао приступ другом возилу ради паркирања или излазак возила са паркиралишта; колском улазу, односно излазу из зграде или дворишта и сл.,
- стајалишту јавног превоза или на другом делу пута на начин којим се омета коришћење стајалишта; саобраћајној траци или трамвајској баштици намењеној искључиво за кретање возила јавног превоза путника; такси стајалишту; делу јавне саобраћајне површине резервисане за постављање судова за одлагање смећа и сл.,
3. заустављање или остављање возила којим се омета коришћење пешачке комуникације, прилаз објектима, коришћење противпожарног пута, колског пролаза између стамбених зграда, интерне саобраћајнице и слично,
4. остављање нерегистрованих, хаварисаних или одбачених возила, прикључних возила, прикључне опреме, агрегата, као и јахти, чамаца и пољопривредних машина, камп опреме, камп кућице и камп возила на површини јавне намене и на површини у јавном коришћењу.
Члан 64
Новчаном казном у износу од 50.000 до 1.000.000 динара казниће се за прекршај правно лице, ако:
1. спољни део зграде не држи у уредном стању (члан 5);
...
25. поступа супротно забранама из члана 23. ове одлуке;
...
За прекршај из става 1. тач. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15-38 (чл. 34. и 36), 39, 40 (чл. 38. став 1. тач. 2-4, 6, 10. и 12), 41, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49 казниће се физичко лице новчаном казном од 2.500 до 75.000 динара.
У циљу заштите површина јавне намене и површина у јавном коришћењу забрањено је:
1. кретање, заустављање или паркирање возила на јавној зеленој површини, зеленој површини око објекта јавне намене и зеленој површини у јавном коришћењу,
2. ометање коришћења улице или другог општинског пута заустављањем или остављањем возила нарочито на:
- делу тротоара који није обележен за паркирање, односно на паркиралишту изван границе обележених паркинг места; у пешачкој зони; тргу и пјацети; зони успореног саобраћаја, осим на обележеним местима за паркирање; пешачком прелазу; бициклистичкој стази; месту на коме би се онемогућио или отежао приступ другом возилу ради паркирања или излазак возила са паркиралишта; колском улазу, односно излазу из зграде или дворишта и сл.,
- стајалишту јавног превоза или на другом делу пута на начин којим се омета коришћење стајалишта; саобраћајној траци или трамвајској баштици намењеној искључиво за кретање возила јавног превоза путника; такси стајалишту; делу јавне саобраћајне површине резервисане за постављање судова за одлагање смећа и сл.,
3. заустављање или остављање возила којим се омета коришћење пешачке комуникације, прилаз објектима, коришћење противпожарног пута, колског пролаза између стамбених зграда, интерне саобраћајнице и слично,
4. остављање нерегистрованих, хаварисаних или одбачених возила, прикључних возила, прикључне опреме, агрегата, као и јахти, чамаца и пољопривредних машина, камп опреме, камп кућице и камп возила на површини јавне намене и на површини у јавном коришћењу.
Члан 64
Новчаном казном у износу од 50.000 до 1.000.000 динара казниће се за прекршај правно лице, ако:
1. спољни део зграде не држи у уредном стању (члан 5);
...
25. поступа супротно забранама из члана 23. ове одлуке;
...
За прекршај из става 1. тач. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15-38 (чл. 34. и 36), 39, 40 (чл. 38. став 1. тач. 2-4, 6, 10. и 12), 41, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49 казниће се физичко лице новчаном казном од 2.500 до 75.000 динара.
Djak pesak 

- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
@mbole hvala,
Nervira me to što moram danas da idem po prekršajni nalog da bih dobio popust, tj. mora odmah narednog dana. A šta se dešava ako ne platim?
@dule0911

Nervira me to što moram danas da idem po prekršajni nalog da bih dobio popust, tj. mora odmah narednog dana. A šta se dešava ako ne platim?
@dule0911

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Kome tu smetate da mi je znati... Ali mora da se postuje zakon, jelte.
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Više puta sam video da odatle nosi pauk, a čini mi se da ispred stoji znak "zabranjeno parkiranje i zaustavljanje i na trotoaru".
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Nažalost ima znak, ali mesto je čista navlakuša ako se ne obrati pažnja na znak...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Navlakuša je zbog ove ribe na reklami 
Sent from Sony Xperia M2

Sent from Sony Xperia M2

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
I mnoge raskrsnice su čista navlakuša da se prodju pun gas, ali nažalost imaju semafor, tako da ne poštovanje istog nema opravdanja.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Cestitka za lepsi dan
.

Sivi Golf 6, BG table, stajao pored puta, zatamnjen sa svih strana oca im. Od 5 vozila on snimao bas mene i to od pozadi
. Snimili me na ulasku u Drenovac, a pandur na motoru me zaustavio na izlasku. Sreca pa moze u pola cene.
PS. Bojcicu, dobro me podseti, zar neko da se obogati na moje ime

Sivi Golf 6, BG table, stajao pored puta, zatamnjen sa svih strana oca im. Od 5 vozila on snimao bas mene i to od pozadi

PS. Bojcicu, dobro me podseti, zar neko da se obogati na moje ime

Poslednja izmena: pancerFF, na dan utorak, 16. sep. 2014. u 14:02h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Sad ti znamo ime prezime i maticni broj
. Cuvaj se da neko ne otvori firmu na tvoje ime...
:):)

"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- novi81
- Poruka: 661
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h
Jebi ga ja vec planirao da naručim šleper gaća iz Kine :-)
Sheba mi koncepciju.
Sheba mi koncepciju.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Heheheheeh....kriminal ne miruje....izvini za deranje koncepta zemo...
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
- novi81
Kakvo je sad stanje kod nas za te kazne?
Vidim da su panduri prilično ljuti.
Izbi im država džoker pola-pola :-D
Jel neko zna kakva je procedura. Osim što se ide na besplatno noćenje ako naduvas preko 1
Vidim da su panduri prilično ljuti.
Izbi im država džoker pola-pola :-D
Jel neko zna kakva je procedura. Osim što se ide na besplatno noćenje ako naduvas preko 1
- pancerFF
Zavisi koja je kazna, tj. prekrsaj. Sta te interesuje. 

- novi81
Uopšteno. Šta se događa? Jel dobiješ nalog na ruke ili poštom? I kad se računa taj rok za plaćanje? Pošto su kazne znale da kasne pogotovo kamere
- pancerFF
Verovatno i postom, ali znam slucaj drugarice koja je imala nepropisno parkiranje u gradu, pretprosle nedelje oko 19h dva saobracajca licno joj doneli kaznu na vrata. Rok za placanje je od trenutka kad ti uruce nalog, a kazna stupa na snagu cim ti uruce resenje. Meni je prosle godine za prekoracenje, posle suda, stiglo obavestenje, da zabrana upravljanja vozilom stupa na snagu od trenutka prijema tog obavestenja.