zokkii piše:Vinjetama se smanjuje prostor krađama, stimuliše se korišćenje auto p. (najbezbedniji) i što je najbitnije kamioni neće špartati po celoj Srbiji i uništavati lokalne puteve.
Slažem se, ali samo pod uslovom da u tom slučaju krenu da sređuju (i potom nastave da održavaju) auto-put za taj režim saobraćaja... u suprotnom će da budu samo još veće gužve a još pogibeljniji kolotrazi. Slatko sam se nasmejao, neko je online iskomentarisao (valjda baš na Blicu) nešto u stilu da nam autoput uopšte nije loš, možda ne kao hrvatski ili mađarski ali da može da se meri sa austrijskim.

Naravno, napljuvali su ga najgrđe, čini mi se da je i ona loša deonica blizu same mađarsko-austrijske granice bolja od naše džade koju zovemo autoput (i već sad masno naplaćujemo). Doduše, ima i kod nas i boljih i lošijih deonica, ali u proseku je prilično loše.
macaneli piše:Za kamione ne postoje vignete vec stari dobri sistem naplatne rampe

Kako gde, u Rumuniji možeš da uzmeš i za kamion vinjetu. Šleperi (preko 12 tona, 4+ osovina) 11 evra dan, 55 evra nedelju dana, 1210 evra godinu dana... kamioni mase >12t, do 3 osovine: 9 / 45 / 720 evra za iste periode... i tako dalje. Za Austriju takođe nisam siguran da postoji fizička rampa, za kamione imaju elektronsku naplatu putarine, po kilometru... prolazi se kroz checkpoint, ali ne znam da li ima posebne naplate u kešu.
Iosis piše:A šta je sa onima koji će da koriste autoput jedan dan u mjesec dana?
Jednodnevna vinjeta. I opet bi trebalo da bude jeftinije od (skoro) bilo koje pojedinačne putarine. Opet kažem: ROvinieta je 3 evra nedelju dana, znači 50tak dinara dnevno. Neka uzmemo (radi lakše računice) i famoznih 10e za 10 dana, kao u Mađarskoj: to znači da jednodnevna vinjeta ne može da košta preko 1.0-1.5 evra dnevno. Mene deonica od Požarevca do Beograda (60-tak km) košta evro i po PO PRAVCU. Da imam posao u Beogradu samo jedan dan u toku mesec dana, opet sam vinjetom ušparao jedan pravac. I verujem da bi naplata bila veća (ne i potpuna, jer ko god može - zajebaće državu) kad bi putarina bila evro na dan nego sad, kad ti od Subotice do Beograda treba za jedan pravac skoro 5 evra, a voziš putem koji se jedino po projektovanoj širini može svrstati u auto-put (pa i to, kažu neki, jedva ili ne svuda).