E, tačno, meni se iz daleka učinilo da je Yugo, posle više nisaam ni obraćao pažnju, ostalo mi taako, po prvom utisku. Sad je kasno da se menja tekst, a nije ni bitno.Dzigi Bau piše:Ono nije Yugo, nego Fiat Panda.Vladan piše:Beograd, Karadjordjeva, anas oko podne, izgleda a je bio prilicno dobar sudar, 4 vozila da su ostecena ...
[youtube][/youtube]
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nikad mi nisu jasni ljudi koji ovo rade. Ok, on je uradio to sta je uradio, ali zbog cega mu trubis posebno sto ga vec prestizes? Da ga naucis kako treba da vozi ili da mu stavis do znanja da si ljut na njega? Koji razlog bio da bio - koja korist od toga? I onda te je verovatno 30 metara kasnije zaustavio semafor i tako i tako si morao da stanes?Ford_III piše:Jednom mene tako u berlinu jedan motorista iz hell angels Pretekao i usporio ko budala.I tako celim putem koci kao da hoce da ga udarim od pozadi.I ja mu trubnem i preteknem.I stanem na semafor.
novi81 piše:Bezbolna palica nije rješenje. Kod nas policija oduzme kad ti nađu. Mi smo dugo mislili šta bi bila adekvatna zamena i skontali smo.
Otići u sex shop i kupiti dildo big black xxxxl od bar 40cm.
Brate radi isto kao palica i pendrek a sa druge strane ko će na sudu da svjedoči da si ga demolirao k**cinom od 40cm.
B-)
A i kad ti policija vidi u vratima nema šanse da ga uzmu rukom.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
Pa ocigledno sam mu zatrubio da ga ne puknem i da SE ne pravi pametan.Talladega_500 piše:Nikad mi nisu jasni ljudi koji ovo rade. Ok, on je uradio to sta je uradio, ali zbog cega mu trubis posebno sto ga vec prestizes? Da ga naucis kako treba da vozi ili da mu stavis do znanja da si ljut na njega? Koji razlog bio da bio - koja korist od toga? I onda te je verovatno 30 metara kasnije zaustavio semafor i tako i tako si morao da stanes?Ford_III piše:Jednom mene tako u berlinu jedan motorista iz hell angels Pretekao i usporio ko budala.I tako celim putem koci kao da hoce da ga udarim od pozadi.I ja mu trubnem i preteknem.I stanem na semafor.![]()
Meni cesto pukne film u saobracaju, ali nikad do te mere da trubim ili da se posvadjam sa nekim. Zaobidjem ga i nastavim svojim putem, jer nikad neznas koja budala moze biti u pitanju.
I koliko si bio uspesan u tome?Ford_III piše:Pa ocigledno sam mu zatrubio da ga ne puknem i da SE ne pravi pametan.