Najiritantnija moguca stvar, kad si u raskrsnici hoces levo u neki bulevar sadve tri trake po pravcu, cekas onog iz suprotnog smera da prodje, a on kilavi I onda bez zmigavca skrene desno. To me nervira skoro kao kad vozim iza nekog desnom trakom, po guzvi, a ovaj iznenada ukoci, ukljuci sva 4 I "napusti vozilo".Iosis piše: zmigavci ...
Neki moji prijatelji kupili novog Logana, pre par godna. Na semforu prilazi Ciga da pere sajbu, ova zenska pocne da mase vice .., a ciga joj kaze,Komentar za vozace Dacia vozila?
"Novo je novo"
" A bre sestro, k'o da je Mercedes ."
Problem je sto su se vozaci novih VWa utripovali da je VW u klasi sa Audi-em, pa su se obezobrazili. Osim Golfadzija, oni su po default utripovani.... VW vozla ...
Medjutim, sad su se malo popravili jer su stigli ovi sa novim Skodama, pa su sad VWovci I zvanicno za klasu iznad neke dosta dobre marke. Osim Gol ..
Ali, zato sad ovi iz Skoda tripuju da su da su skoro VW, a to je, jel'te isto kao Audi.
Primetio sam I da vozaci Renaulta vuku na "trkacku" stranu, verovatno jer su culi da je nekad bio dobar u F1.
Ovi iz Fiata su takodje trkaci,lece komplekse sto im mark vazi za polu bofl.
Opelovci, oni su valjda u glavi American Muscle
Itd ...
Fordadzije su mnje vise OK u saobracaju, osim sto smo seljaci I dziberi sudeci po izgledu dobrog dela vozila, koja deluju pijacarski I "ciganski".