Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Meni juce neke dve prelaze preko pesackog, onako brzinom puza, tako nastavljaju i preko pesackog, ruku pod ruku, nije semafor pa da im je zeleno pa da iskuliram koliko god da je iritantno, uglavnom prcnu' sirenu i dobih srednjaka od jedne
.. Pet minuta posle toga u susret mi ide cura na bicikli, vozi sredinom puta, malo vise na mojoj strani i ne mrda nigde zbog mene u autu, put je bio pola kocka pola asfalt, pa da se ne trucka.. Inace imao sam priliku da slusam jednu gospodju kako prica da je ne zanimaju auti i da kad zakoraci na pesacki nema sta ni da gleda levo desno, ona je glavna, nadam se da nece zavrsiti u gipsu, inace je i sama vozac, ne znam sta je sa ljudima pa su tako nerazumni oko toliko prostih stvari.. Put nije za setanje, ne iskaci ko blesav na pesacki, pogotovo ako iza mene nema gomila auta ili cak nijedno pa se pravi problem zbog par sekundi vremena sto mi uradi jedan neki dan a ja uspeh prikociti tek posle pesackog a on dize galamu i pokazuje sa dve ruke na zebru.. I jos jedna veeelika greska pesaka, ne kapiraju da ako oni vide mene u velikoj metalnoj kocki sa svetlima napred ne znaci da ja vidim njih kad se stope sa okolinom u nekom mraku ili po losem vremenu, plus ja pratim gomilu stvari istovremeno kretajuci se visestruko brze..

- Sharpshooter
- Poruka: 5124
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Treba da se uvede i vozačka dozvola za pešake. 
Tipa za kretanje po ulici i učestvovanje u saobraćaju.

Tipa za kretanje po ulici i učestvovanje u saobraćaju.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Pogotovo su klinci postali bahati. Tu prvenstveno mislim na srednjoškolce. Moja firma je udaljena 200-300 metara od srednje elektrotehničke i srednje medicinske škole u Zemunu (ove škole su inače jedna do druge). Kada im je odmor (veliki ili mali, svejedno), izađu napolje i skroz zakrče ulicu. Ne grebu ni 2% što vozila od njih ne mogu da prođu. Bukvalno imam utisak da je neki miting. Koliko ih bude po ulici, više se ne razaznaje gde je ulica, a gde trotoar. Leganje na sirenu ne pomaže uopšte. Jednom sam čuo da su klinci iz 4. razreda srednje elektro izvukli dečka iz auta koji im je trubio, napravila se frka, neko potegao nož i ubo tog vozača. Prolazio sam tada tuda, video hitnu pomoć i policiju, ali sam skontao da se nešto u samoj školi desilo. Tek kasnije sam saznao šta je razlog.
Kako skoro svaki dan prolazim tom ulicom, stvarno je postalo problem mimoići se sa njima kada su na odmoru. Jedino rešenje koje za sada uspevam da proguram je da se od početka ulice, gde ih nema ili su u manjem broju, malo "jače" zaletim i podignem obrtaje motora, tako da me fino čuju, ali kvačilom doziram da se ne krećem prebrzo i da uvek mogu da stanem ukoliko se neka budala iznenada nađe ispred auta. Znam da tako je*avam i lamelu i druk lager, ali to je jedini način da parče od 200 metara ulice ne prolazim 10-15 minuta. Kada im izgleda da se neka budala
zaletala autom, onda se uglavnom sklanjaju.
Kako skoro svaki dan prolazim tom ulicom, stvarno je postalo problem mimoići se sa njima kada su na odmoru. Jedino rešenje koje za sada uspevam da proguram je da se od početka ulice, gde ih nema ili su u manjem broju, malo "jače" zaletim i podignem obrtaje motora, tako da me fino čuju, ali kvačilom doziram da se ne krećem prebrzo i da uvek mogu da stanem ukoliko se neka budala iznenada nađe ispred auta. Znam da tako je*avam i lamelu i druk lager, ali to je jedini način da parče od 200 metara ulice ne prolazim 10-15 minuta. Kada im izgleda da se neka budala

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Mislite da bi koristili te pasarele na Slaviji? 
Mnogo je to za Srbende da se pentraju i silaze, to produžava put za čitavih 10 m! Dužina je to!
A trebale bi neke pješačke dozvole. Kladim se da bi dosta naroda ostalo kući.

Mnogo je to za Srbende da se pentraju i silaze, to produžava put za čitavih 10 m! Dužina je to!
A trebale bi neke pješačke dozvole. Kladim se da bi dosta naroda ostalo kući.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola
Normalni ljudi bi verovatno koristili. Ali, uvek ima budala koje ih neće koristiti i pretrčavaće ulicu. Kad ima budala koje pretrčavaju auto-put, tek na Slaviji će ih biti koji će pretrčavati "običnu" ulicu.
- Sharpshooter
Dok ne uvedu, da mogu slobodno da se gaze oni koji prelaze ulicu van pešačkog, neće biti bolje. 

-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Jel ima neko ovde od pesaka ili svi idu kolima svuda?
- nikola
Ja sam baš nedavno skontao kako se skoro uopšte ne krećem peške, što naravno nije dobro (pogotovo što i na poslu po ceo dan sedim). Ali, svo kretanje po gradu mi se uglavnom svelo na vožnju autom. Valja ponekad zbog radi sebe otići negde i peške, al jbg, taki tempo života, što pre da se stigne negde, što pre da se završi...
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Zao mi je, jedini si.M.M.L. piše:Jel ima neko ovde od pesaka ili svi idu kolima svuda?

- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Ja pesacim dosta ali isto tako dosta i prelazim autom.Mada kada je lepo vreme i imam vremena radije prosetam nego autom idem.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Ја гледам да идем бициклом на посао баш због недостатка пешачења .
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Nijesasa_f1 piše:Zao mi je, jedini si.M.M.L. piše:Jel ima neko ovde od pesaka ili svi idu kolima svuda?

Ja se trudim da ne idem za svaku sitnicu kolima jer me odavno nervira zavlacenje po guzvama, parkinzima, jednosmernim ulicama.. Kad god mogu, za voznju po gradu koristim bajs jer mi dodje isto vremenski, a mnogo manje "stresno".
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
Ja kad sam u NS pješačim ili gradski prevoz, a u Doboju sam uglavnom pješak. Prvo jer gdje god idem, treba mi maksimalno 20 minuta lagane šetenje, drugo, muka za parking.
Auto koristim u nekim slučajevima, ali prilično rjetko.
Ali i za te rjetke slučajeve, smuči mi se...
Auto koristim u nekim slučajevima, ali prilično rjetko.
Ali i za te rjetke slučajeve, smuči mi se...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- mbole
- Poruka: 14997
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pomeranje pesackih na slaviji ce samo dovesti do toga da se prelazi van pesackog.
Glupo resenje nikada ne donosi rezultate. Ko kad imas lose isprojektovanu raskrsnicu ili krivinu na putu, gde cesto dolazi do udesa i onda tu opalis ogranicenje 20. Time si samo pokrio onoga koji je lose projektovao, a nisi resio problem, posto niko nece voziti 20.
Glupo resenje nikada ne donosi rezultate. Ko kad imas lose isprojektovanu raskrsnicu ili krivinu na putu, gde cesto dolazi do udesa i onda tu opalis ogranicenje 20. Time si samo pokrio onoga koji je lose projektovao, a nisi resio problem, posto niko nece voziti 20.
Djak pesak 

-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
izmestis slaviju na zaobilaznicu
Upravo tako ko ce da se penje gore da predje ulicu , pre ce da pretrcava

Upravo tako ko ce da se penje gore da predje ulicu , pre ce da pretrcava

- Sharpshooter
U sred bela dana, ispred zgrade gde ga parkiram zadnjih 7 godina!!!
Nikada ništa na njemu nije zafalilo do sada.

Nije me bilo 15 minuta i neka stoka se nađe pametna da ponese suvenir iz Beograda.
Zadnjih 10 dana je upis u vojnu gimnaziju i sve vrvi od ekipe iz raznih krajeva zemlje koje bleje tu u parkiću ispred zgrade, dok im decu driblaju u internatu.
Aj da ukradu metlicu, nego otkinu celu ručkicu brisača sa metlicom i maznu.
Pa majku li vam usranu lopovsku, da bog da je progutali i udavili se na istoj.
Srećom nosač je ostao čitav, ali opet sada treba naći čitavu ručicu, jer mi ovako deluje kao invalid.
Nikada ništa na njemu nije zafalilo do sada.

Nije me bilo 15 minuta i neka stoka se nađe pametna da ponese suvenir iz Beograda.
Zadnjih 10 dana je upis u vojnu gimnaziju i sve vrvi od ekipe iz raznih krajeva zemlje koje bleje tu u parkiću ispred zgrade, dok im decu driblaju u internatu.
Aj da ukradu metlicu, nego otkinu celu ručkicu brisača sa metlicom i maznu.
Pa majku li vam usranu lopovsku, da bog da je progutali i udavili se na istoj.
Srećom nosač je ostao čitav, ali opet sada treba naći čitavu ručicu, jer mi ovako deluje kao invalid.
- nikola
Naći ćeš na nekom otpadu sigurno, samo je pitanje po kojoj ceni. Nekad otpadi za te gluposti znaju da deru. Meni kad su polomili ručicu brisača sa suvozačeve strane, po otpadima u Bg su mi tražili od 1500 do 2000 din. Srećom, u zadnji čas se setih Vojkana (pisao sam o njemu u temi o servisima, otpadima...). Čovek mi poslao ručicu za 500 din (+ troškovi slanja), ali je na ručici bila skoro nova metlica brisača 
Jbg, šta da ti kažem, zafalilo nekome, pa rešio da je lakše da mazne, nego da kupi. Ćuti, u kakvoj državi živimo, ako si ovim ispunio bonus za ovakve situacije, dobro si prošao

Jbg, šta da ti kažem, zafalilo nekome, pa rešio da je lakše da mazne, nego da kupi. Ćuti, u kakvoj državi živimo, ako si ovim ispunio bonus za ovakve situacije, dobro si prošao

- Sharpshooter
Idem da stavim po još jedan set sigurnosnih matica na felne, za svaki slučaj.
Sinoć sam pretražio mesto gde je bio parkiran auto i pronađem i oprugu od ručice, tako da, ko god da ju je maznuo, neće mu završiti posao, bez opruge.
Sinoć sam pretražio mesto gde je bio parkiran auto i pronađem i oprugu od ručice, tako da, ko god da ju je maznuo, neće mu završiti posao, bez opruge.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Stoka bez repa... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Iosis
- VIP
Ma nije on to uradio jer mu treba, nego jer je idiot.
Njemu u glavi duva promaja jer nema ni žicu koja spaja uši, a zadovaljava se time što će napraviti neku štetu.
Meni nikada nisu niti će biti jasni ti ljudi koji idu da nešto polome i unište iako nemaju nikakve koristi od toga.
Njemu u glavi duva promaja jer nema ni žicu koja spaja uši, a zadovaljava se time što će napraviti neku štetu.
Meni nikada nisu niti će biti jasni ti ljudi koji idu da nešto polome i unište iako nemaju nikakve koristi od toga.
- YOmax
- Poruka: 647
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2014. u 13:39h
I ja se slazem da je ovo neko od besa uradio...zato sto je idiot!
Ne vredi se nervirati...

Ne vredi se nervirati...

Ford C-max 1.6 16v mk1 2007 restyle
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kako bi ovaj u nekom normalnom svetu popio doživotnu zabranu upravljanja svim vozilima, ni po dvorištu ne bi smeo traktor da provoza...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h