Pošto planiram uskoro kupovinu nogo telefona, uzimao sam u obzir i iPhone, ali pošto preko Bluetooth-a ne mogu prebaciti sliku, pjesmu i sl. ma mani me. Za koji će mu onda Bluetooth.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
krenuh bas malopre i otkucah izrazito negativan komentar vezano za apple al sam odustao da ne gubim vreme,ali to je upravo jedna od gluposti kod njih.ivan_031 piše:Pre neki dan sam pokusao, doduse bezuspesno, da prebacim nove mape za igo na njegov iphone. Medjutim kad sam ga prikacio na usb mogao sam samo da ocitam dcim folder gde su slike kamere i nista vise.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pa to ti pricamRS_cabrio piše:krenuh bas malopre i otkucah izrazito negativan komentar vezano za apple al sam odustao da ne gubim vreme,ali to je upravo jedna od gluposti kod njih.ivan_031 piše:Pre neki dan sam pokusao, doduse bezuspesno, da prebacim nove mape za igo na njegov iphone. Medjutim kad sam ga prikacio na usb mogao sam samo da ocitam dcim folder gde su slike kamere i nista vise.
Gresis, niti ce brzo niti lako propasti. Pogotovo ne sada kad su stvorili jak brend.Dusan64 piše:Ceo Apple ce propasti zbog cinjenice da se previse trudi da se razlikuje od svih.
I mene je toliko koštala, pa imam samo mapu Srbijeivan_031 piše: Pa to ti pricamdao je 20 evra u sevisu da bi mu ubacio igo navigaciju. A mene ista ta navigacija na androidu kostala 5 minuta (nasao je na torentu, skinuo, ubacio na sd i instalirao).
ivan_031 piše: Pa to ti pricamdao je 20 evra u sevisu da bi mu ubacio igo navigaciju. A mene ista ta navigacija na androidu kostala 5 minuta (nasao je na torentu, skinuo, ubacio na sd i instalirao).
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.