Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od Iosis » subota, 16. feb. 2013. u 11:04h

iPhone drži cjeni u zbog toga što mnogi ga smatrajau prestižom. Nešto kao zbog čega VW drži cjenu. :)
Pošto planiram uskoro kupovinu nogo telefona, uzimao sam u obzir i iPhone, ali pošto preko Bluetooth-a ne mogu prebaciti sliku, pjesmu i sl. ma mani me. Za koji će mu onda Bluetooth. :doh:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » subota, 16. feb. 2013. u 11:10h

Pre neki dan sam pokusao, doduse bezuspesno, da prebacim nove mape za igo na njegov iphone. Medjutim kad sam ga prikacio na usb mogao sam samo da ocitam dcim folder gde su slike kamere i nista vise.

popovicvl
Poruka: 5662
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » subota, 16. feb. 2013. u 11:10h

Uzeo sam preko telenora "whoaregey" ascend P1. Onako, telefon srednje klase, ali sigurno nije vredniji od 300 eura, bezobzira sto ga prodaju za 65000 dinara,a u prodaji je i po 500 eura.

Suvise je po meni "nezan" telefon, pa sam uzeo crnu silikonsku masku i tek sad izgleda ozbiljnije. Inace radi dobro, brz, ekran je Ok, kamera mozda i iznad svojih ocekivanja.

PMilan

Poruka od PMilan » subota, 16. feb. 2013. u 11:13h

Ascend p1 je huawei-ov odgovor na Samsungov s3 i Htcov one x te stoga i cena je tolika.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 16. feb. 2013. u 11:25h

ivan_031 piše:Pre neki dan sam pokusao, doduse bezuspesno, da prebacim nove mape za igo na njegov iphone. Medjutim kad sam ga prikacio na usb mogao sam samo da ocitam dcim folder gde su slike kamere i nista vise.
krenuh bas malopre i otkucah izrazito negativan komentar vezano za apple al sam odustao da ne gubim vreme,ali to je upravo jedna od gluposti kod njih.

popovicvl
Poruka: 5662
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » subota, 16. feb. 2013. u 11:28h

Samsung je izasao na trziste kasnije. Prakticno ne mogu da se porede ni po ekranu, ni procesoru, ni memoriji, ni bateriji, samim tim ni po ceni. Kazem realna cena je 300 eura, daleko je on od klase "super" telefona.

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » subota, 16. feb. 2013. u 11:30h

kad li ce da izadje S4?

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 16. feb. 2013. u 11:33h

Ceo Apple ce propasti zbog cinjenice da se previse trudi da se razlikuje od svih.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 16. feb. 2013. u 12:40h

Ma dobro je imati različite proizvode, ali mi idu na živce sa tim nekim ograničenjima. Šta me koji moj i za čije zdravlje ograničava?
Sa iPhona možeš prebaciti na drugi telefon ako pošalješ preko maila. A šta ako sam ja negdje gdje mi je nedostupan internet pa ne mogu poslati mail? Plus što je tako sporije, dok uradi upload na mail, pa onda opet onaj drugi mora da uradi download kod sebe. Troši ti bezpotrebe megabajte koje imaš. Još ako imaš prepaid, onda si ga ugasio. lol
Ajde jeste da mu je softver optimizovan, ali ne vrjedi mi kada me ograniči. Drugar je uzeo S2, pa ono je životinja kako radi, kako pipneš ikonicu tako otvori aplikaciju. Čak nije ni mnogo lošiji Galaxy Ace koji radi na 800 MHz i 512 MB RAM, nešto je malo sporiji od S2, ali nije uopšte sporo da se smoriš, kao ova moja Nokia 5800.
I najveća mi je glupost što su bateriju spakovali tako da ne možeš da je vadiš. Znači umre ti baterija, *eb' se, nemaš telefona više... :suicide:
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 16. feb. 2013. u 12:50h

iPhone je pravljen za neko drugo ciljno tržište i potpuno drugu filozofiju korišćenja od onoga na šta je prosečan stanovnik ovih prostora navikao odn. šta je ovde dostupno.

Ne mora da mi se dopada ni kao proizvod, ni kao deo Apple "ekosistema" a ni po njegovim karakteristikama, ali činjenica je da kao proizvod u tim okvirima on funkcioniše dovoljno dobro.

To što, bogu hvala, postoje i napredniji telefoni koji nude isto ili više za manje para, koji trenutno guraju inovaciju mnogo jače nego što je to svojevremeno uradio iPhone... to je jedna sasvim druga priča, i ima malo više veze sa time kako funkcioniše svetska ekonomija i različita tržišta, nego sa bilo kojim konkretnim brendom, proizvodom ili tehničkim karakteristikama (i nije ograničeno samo na ICT industriju). thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

PMilan

Poruka od PMilan » subota, 16. feb. 2013. u 14:30h

RS_cabrio piše:
ivan_031 piše:Pre neki dan sam pokusao, doduse bezuspesno, da prebacim nove mape za igo na njegov iphone. Medjutim kad sam ga prikacio na usb mogao sam samo da ocitam dcim folder gde su slike kamere i nista vise.
krenuh bas malopre i otkucah izrazito negativan komentar vezano za apple al sam odustao da ne gubim vreme,ali to je upravo jedna od gluposti kod njih.
Pa to ti pricam lol dao je 20 evra u sevisu da bi mu ubacio igo navigaciju. A mene ista ta navigacija na androidu kostala 5 minuta (nasao je na torentu, skinuo, ubacio na sd i instalirao). :woohoo:

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 16. feb. 2013. u 15:06h

Dusan64 piše:Ceo Apple ce propasti zbog cinjenice da se previse trudi da se razlikuje od svih.
Gresis, niti ce brzo niti lako propasti. Pogotovo ne sada kad su stvorili jak brend.

@ivan_031
Da mu je jailbreak-ovan isto tako bi i on brzo sredio sta treba bez placanja servisu, a mozda i bez JBa da je dovoljno kopao po netu. Ogromna je zajednica i za iOS, sto se nekih stvari tice je cak i veca od Android zajednice.
Fiesta!!

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 16. feb. 2013. u 15:11h

ivan_031 piše: Pa to ti pricam lol dao je 20 evra u sevisu da bi mu ubacio igo navigaciju. A mene ista ta navigacija na androidu kostala 5 minuta (nasao je na torentu, skinuo, ubacio na sd i instalirao). :woohoo:
I mene je toliko koštala, pa imam samo mapu Srbije cekicko
Slika

MarcoBGD
Poruka: 62
Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 14:39h

Poruka od MarcoBGD » subota, 16. feb. 2013. u 16:22h

ZTE Skate .. Fin telefon,fina kamerica ;)

PMilan

Poruka od PMilan » subota, 16. feb. 2013. u 16:52h

Skate je jedan od najboljih telefona po odnosu dobijeno - placeno.

skoricnik
Poruka: 327
Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 19:29h

Poruka od skoricnik » subota, 16. feb. 2013. u 17:21h

Probao dosta androida, i na kraju se ipak vratio na iPhone :) Ima neku svoju pricu, drugaciju od ostalih, ali, prakticno, kada je iPhone simfree, mozes sa njim prosto sta hoces. Cinjenica je da je Android dosta prilagodjenjji nasem trzistu i korisnicima, ali niko ne moze da me ubedi da je touch screen bolji na bilo kom Androidu ili generalno - sam softver :).

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ford Focus MK1 TDDi, 90ks, estate (2012. - )
Ford Focus MK1 1.6 16V, 101ks, hatchback (2012. - 2013.)
Ford Mondeo MK3 TDDi, 115ks, hatchback (2013. - )
BMW 320D E46, 150ks, sedan (2015. - )

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 16. feb. 2013. u 17:33h

Šta smatraš pod kvalitet touchscreena? Kako reaguje na dodir, boje ili nešto treće?

skoricnik
Poruka: 327
Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 19:29h

Poruka od skoricnik » subota, 16. feb. 2013. u 18:36h

Prvenstveno reakcija na dodir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ford Focus MK1 TDDi, 90ks, estate (2012. - )
Ford Focus MK1 1.6 16V, 101ks, hatchback (2012. - 2013.)
Ford Mondeo MK3 TDDi, 115ks, hatchback (2013. - )
BMW 320D E46, 150ks, sedan (2015. - )

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 16. feb. 2013. u 20:22h

ivan_031 piše: Pa to ti pricam lol dao je 20 evra u sevisu da bi mu ubacio igo navigaciju. A mene ista ta navigacija na androidu kostala 5 minuta (nasao je na torentu, skinuo, ubacio na sd i instalirao). :woohoo:

nazalost decko onda ne cita..

igo se ubaci za 1min i mape zamenu za 20min ( oko 2gb da obrises i poredjas u foldere tj. uploadujes preko usb-a, uracunate poi, maps i buildings)

@losos, iskreno da ti kazem, 3 godine koristim iphone ( ovo je 3ca) i mogu ti reci mozda mi je jednom zatrebao bluettot tj. hteo neko da mi prebaci sliku ako se dobro secam, al naravno hvala bogu u vecim gradovima svugde imas 3g net koji dostize do 6mb/s download/upload i jos je sad na svakom paketu beskonacan net ( ogranicen je samo 3g) tako da veoma lako i brzo ide upload i download mailova. al se i to jos manje koristi nego se sad praktikuje vise dropbox i sharovanje linkova i cao :) sve preko servera ide :D

Propasti apple nece, ali postoji mogucnost da ce pasti cena, nazalost mislim da nova uprava nema tako dobre ideje kao sto e pokojni Jobs to radio.. :(
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 16. feb. 2013. u 21:11h

A šta ćeš kada te zadesi da nekom nešto treba da preneseš, a taj nema neograničen net?
Ili si u inostranstvu gdje bi te za net u romingu odralo?
Takođe mi je mnogo lakše da slike sa telefona pošaljem bluetoothom nego da ga kačim kablom.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 16. feb. 2013. u 21:23h

Whatsapp
Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » subota, 16. feb. 2013. u 21:32h

Mislim da to nije toliki nedostatak, iz par razloga, prvi ako ti imas net ti ugek od svoga fona mozes napraviti ruter ili kako se vec zove, da on ima net... A ja sam od kada imam ovaj novi fon (oko 3meseca) samo jednom koristio taj blutut sto ga toliko spominjes..
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

backarelli
Poruka: 418
Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h

Poruka od backarelli » subota, 16. feb. 2013. u 21:37h

Kad bude iOS kompatibilan sa kompom kao što je Android (DropBox) , možda i razmislim o i-Phone-u . O korisnim app za Srbiju i da ne pričam...

Jedna fotkica za iOS-ovce lol

Slika
Slika Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 16. feb. 2013. u 22:09h

cekaj, zasto iOS ne bi bio kompatibilan sa kompom? ne kontam...

ja imam windows na narunaru ( nazalost omako mi macbook air) i radi odlicno...

a upravo sto kaze knez, za Bluetooth, ma koji ce ti :D

realno, sta mi moze zatrebati tako jako u inostranstvu da mi bude potreban?? ako sam vec u inostranstvu verovatno sam otisao da se zabavim, ebavam, motam sojke ( ako zena dozvoli xD al cu pre dobiti oklagiju o glavu nego dozvolu) a ne da se prebacujem plavim zubom slike, muziku :D meni to toliko nije potrebno da Bluetooth koristim samo za hands free.

po mom misljenju nema sta da zatreba toliko hitno da se ne moze kasnije traziti ili prebaciti ( poslati mailom). Jedino lekovi i nesto vazno da se zivi a za to mi ne treba bluetooth :)

uostalom nebitno, svako ima svoje prioritete :D
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 16. feb. 2013. u 23:22h

Meni je samo idiotski da me neko ograničava, još mu platim za taj uređaj.
Kao da kupim auto, ali mi kaže proizvođač, u taj auto ima gepek ali u njega ne smiješ ništa da staviš, nego eto služi ti samo za da imaš... :doh:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“