Nema sta da ga mrzim ili volim,ja sam samo realan. Ne pruza to sto se placa,a pritom i nervira.Dusan64 piše:prestiz,barem mislis
Nisam ni rekao da Apple direktno određuje. Činjenica je da je u startu Apple ponudio platformu za prodaju aplikacija, a da bi mogao da postaviš aplikaciju to te košta neke pare svake godine (svojevremeno bilo valjda 99 dolara na godinu dana).ssf01 piše:Bojane samo malo gresis, Apple ne odredjuje koje aplikacije se placaju, nego developer koji je napravio aplikaciju to odredjuje.. Znaci ljudi koji hoce da zarade stave da se aplikacija placa apple nema nikakve veze sa tim ( samo kontam da uzimaju procenat)
Ti kad bi bio čovek, pa da mi doneseš jednu peticu na poklon u aprilu kad dodješ...macaneli piše:ko kaze da ne moze?
http://www.tre.it/cellulari/apple
To je sjajno, ali nije user friendly. Moja zena nikad nece hackovati svoj uredjaj, niti bi umela.Markedjani piše:... U prevodu sve mož' se napravi i to je lepota Androida
Upitaj se kako su dostupni. Ko je ono beše ovlašćeni distributer Apple proizvoda za Srbiju?milan_gt piše:a iz kog razloga zezaju pa ne moze u jevropi da se uzme iphone na paket kad su vec dostupni svi ostali apple proizvodi..
Gledao sam nesto na android forumu, to je neki hak koji menja link2sd aplikaciju i particiju kartice odmah prepoznaje kao svoji memoriju. Mlogo dobra stvarMarkedjani piše:Vladane,paz' ovo...
A telefon moj fabrički ima jedva 100mb interne memorije i radi na 600mhz
Pride ima 2.2 Froyo
U prevodu sve mož' se napravi i to je lepota Androida