http://www.blic.rs/IT/308737/Srbija-usv ... ru-na-netu
Sta je ACTA na srpskom???
[youtube][/youtube]

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Lici mi da se nisi druzio sa novinarimashakal_86 piše:Pa pre cu verovati novinama nego ovima iz vlade oni samo cute a u novinama uvek ima neki dousnik iz vlade koji daje tacne informacije.

Onda mi niko (bar ne od nadleznih) nece "mirisati" internet saobracaj
 Onda mi niko (bar ne od nadleznih) nece "mirisati" internet saobracaj 

Mog rodjendana?BojanM piše:Setimo se 11.8.1999. godine, uglavnom delimičnog pomračenja Sunca (sem valjda u okolini Kelebije) i masovnog, potpunog pomračenja uma

Imas novine u kojima pricaju istinu tj kako im dousnici javljaju mislim na ove ozbiljnije.mbole piše: Lici mi da se nisi druzio sa novinarima
Msada priznajem, politicari su veci lazovi cak i od njih.

Mislim stvaaaaarnoshakal_86 piše:Imas novine u kojima pricaju istinu tj kako im dousnici javljaju mislim na ove ozbiljnije.

Kroz teleskoptotti piše:Jesi gledao sa specijalnim naočarima ili kroz flašu od kisele?
 Tacnije receno, projekciju sa teleskopa na plocu koja je namenjena za takve stvari.
  Tacnije receno, projekciju sa teleskopa na plocu koja je namenjena za takve stvari.