Dakle ovo je šta se sluša trenutno šta se vrti na wiampu, aimpu, foobaru, ili šta već koristite.

pa da počnem
[youtube]yYTRv_Twk6Q[/youtube]
Dr cosworth piše:trenutno slusham kako mi tupkaju notifikacije od chata na Facebooku![]()
![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ja ih gotivim, nisam lud doduse, ali sta bih dao da opet dodju na exit, ono prosle godine je bilo fenomenalno...Iosis piše:Lud sam za Prodigy, mnogo su dobri.
Ja baš Tool slušam u poslednje vreme!Iosis piše:
P.S. Za slušanje u vožnji nikako ne preporučujem Tool, jer izaziva agresivnu vožnju i tjera te da samo stišćeš GAS, GAS, GAS!!!
Tool je perfektan ja imam majicu tool sa onim ključem u obliku kite pa mi se malo čude i krste ljudi, no dobro. http://4.bp.blogspot.com/_RvCWH5qt0dw/R ... _demoF.jpgMcGruja piše: Ja baš Tool slušam u poslednje vreme!
Vraćam se nekim vrednostima koje su ostale nedostižne za novije generacije
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Iosis piše: Tool je odličan, ali nije za slušanje u bilo kakvoj vožnji ako si ti vozač, bar meni izaziva neku vrstu nasilja, ako vozim auto samo stiskam gas za kočnicu i zaboravim, takva ista stvar je kada sam na biciklu. war
D