Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Dobro jelo u šoru?

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Dobro jelo u šoru?

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 31. mar. 2011. u 16:20h

SlikaSlika
SlikaSlika

Gde se dobro moze jesti? gril,pizzerija,giros,pekara....

Po meni u NS-u: Index Maja, Stomi giros i pizza pored maje (kod sajma), Bubi rostilj kod stadiona (ima bas velik izbor hrane), i naravno pizzeria CIAO, palacinkarnica Don Pepe, Dizni.ostalo je sve.. :.!.: :D
I znam jedan dobar gril (nemam pojma kako se zove) u Goce Dolceva (novi BG) blizu karibika, 200din neki njihovi cevapi u velikoj kifli koji su stvarno dzabe s`obzirom kako su ukusni mrgreen
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Dobro jelo u šoru?

Poruka od Iosis » četvrtak, 31. mar. 2011. u 19:27h

Imaš pivnicu Gusan u centru, ima da se klopa i to jako dobro. Nekoliko puta jeo i nisam se mogao požalit na bilo šta, prilog koji dobiješ bude ga dosta i raznovrsan. Ono što mi se najviše svidjelo Orli-oslić, oslić pohovan u pivu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 31. mar. 2011. u 20:07h

Znam gde je Gusan... nisam nikad jeo tamo... moram ovih dana oprobati njihovu hranu mrgreen

Da dodam pekara Violeta kod Tem. Pijace ima naj naj burek sa sirom, pekara Evropa nije losa...
Slika

macaneli
VIP
Poruka: 9943
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 31. mar. 2011. u 20:50h

FiestaRS piše:pekara Violeta kod Tem. Pijace
pita sa krompirom ili ti krompirusa party0021 i pita sa spanacem i sirom,ubijes se ko konj za male pare i ima onaj banjalucki cevap kod futoske pijace mmmmm
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 31. mar. 2011. u 20:55h

Banjalucki nije los ali stvarno je selo sto nema premaza, kontam da je bas u tome fora ali ono.... ko hoce nek jede bez premaza i ostalog :)
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 31. mar. 2011. u 20:58h

Čast pekarima u NS, ali nema pite dok je ne napravi Bosanac. :D Kad odem u Doboj prbo što odem na pravi burek, što ovde zovu sarajevski s mesom. Ovi ovde prave ili previše budu suvi skoro bez ulja, ili budu previše zamasćeni pa onda curi i dođe mi muka od toga. A i ne sviđa mi se taj slagani. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 31. mar. 2011. u 21:25h

ovako da se i ja malo oglasim :D
Index Maja potpisujem, stvarno je odlican, pogotovo posle izlaska ;)
CIAO vrh je pica, (pre je bila bolja ali i sada nije losa) i posle te ide caribic a sve ostalo je kako je i receno :.!.: dok sam ne napravim ili dok mama ne napravi....
burek svuda gde sam jeo sve je masan ili suv, a u bosnu kada odes da ti burek sa mesom kada trazis samo bureak, i to je dobro, a ovde kada trazis burek da ti sa sirom cekicko , a najbolji je kada mama napravi sa domacim testom :woohoo: pa tada se pokidam.....
a cevapi, pa ni priblizni nisu banjaluckim ali ajd neka ima bude, a koliko znam premazi u cevape ne idu, ide samo sa lukom i kiselim mlekom thumbsuph
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 31. mar. 2011. u 22:14h

Pda, u Banjaluckom i ima samo kiselo mleko i luk... mada nisu ni priblizni kao onaj sa NBGD...

Hvale burek kod Rumenacke ambulante... ali nije nikakav.. Dobra spikovana pljeska je u Dubocici, pored Pikola na sajmistu... thumbsuph
Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 31. mar. 2011. u 22:27h

jel neko jeo u onome KFC-u (valjda se tako zove) to je tamo u onoj novoj zgrai na bilevaru (alleksanar)
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » četvrtak, 31. mar. 2011. u 22:42h

Nisam, ali sam cuo da je dobro i da cene klepaju po usima! ko i u Delta City-u...
Slika

dule0911

 
Poruka: 13651
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 1. apr. 2011. u 03:49h

FiestaRS piše:I znam jedan dobar gril (nemam pojma kako se zove) u Goce Dolceva (novi BG) blizu karibika, 200din neki njihovi cevapi u velikoj kifli koji su stvarno dzabe s`obzirom kako su ukusni mrgreen
To ti je Šiš ćevap, poznato mesto svim Beogradjanima, ima najbolji odnos cena/kvalitet :D
I da, kosta 140din, verovao ili ne :D A ukus extra, plus nisu mali kao cevapi vec je meso spljosteno i razvuceno, ma extra tu sam cesto :D
Pored Šiša u Bgu jedem tu pored u Caribicu, Nisilija u Sarajevskoj (nekad je bio kod Tasa tj preko puta 5 bg gimnazije) i Grill Uno kod zelenjaka (verovatno su i ovi ostali slicni), Duff na autokomandi (vrv vazi slicno kao i za Grill Uno)... Naravno to su mesta kad mi se jede nesto sa rostilja ili nocu posto uglavnom rade, od pekara i nemam neku da preferiram, svakoj fali nesto. A da, jedem i u Bucku relativno cesto, u Beogradskoj. Salate tj premazi su ono sto ih izvlaci :)
Fiesta!!

CougarXR
Poruka: 240
Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h

Poruka od CougarXR » petak, 1. apr. 2011. u 07:51h

knezevic piše:jel neko jeo u onome KFC-u (valjda se tako zove) to je tamo u onoj novoj zgrai na bilevaru (alleksanar)
Jesam ja, klasičan Mac samo sa piletinom... pa ko voli takvu klopu oduševiće se :)

Beograd

NBG

Bulevar Umetnosti 27 - kafanica CER, roštilj im je diiiivan

Bulevar Umetnosti iza Megatrenda - prava komplet lepinja sa zlatiborkskim pretopom, pršutom i kajmakom... ubedljivo najbolja u Beogradu

Goce Delčeva - Poncho pica i roštilj (čudi me da ih niko još nije pomenuo)

Omladinskih brigada, Blok 1 - Restoran Durmitor, jagnjetina i teletina ispod sača ko iz snova :) sač im je ispred restorana i 2-3 puta dnevno peku... znači uvek sveže a ne podgrevano kao na većini mesta! Porcije velike (npr. jedna ipo porcija za dvoje) cene veoma kulturne!!!

Zemun

Svetotroičina 22 (bivša Stevana Jovanovića) - Geppetto, biftek nigde nisam jeo bolji u životu... (cene prilično visoke nažalost :( )

Dobanovačka 95 - HOTEL ZLATNIK - sve sa menija je fenomenalno a cene kulturne

Njegoševa 35 Gardoš - picerija Campo De Fiori, prava italijanska pica šuplje i krckavo testo.

Od ćoška Džona Kenedija i Bulevara Nikole Tesle prema Zemunu 100m sa desne strane (jbg zaboravio sam naziv) roštilj vrhunski posebno kobasice thumbsuph

Vidikovac

Vidikovacki venac 83a - MITA GRILL - ZAR MANCE - poznatiji kao ŽAR roštilj oooodličan, cene smešno niske a frekvencija ogromna ili drugim rečima meso je preterano sveže.

Bačka Palanka

Novosadski put B.B. - Čarda Florida, riblja čorba B/K (bez kostiju) nikad bolja, koliko znam godinama dobijaju nagradu zlatni kotlić na Novosadskom sajmu...

Kula

Stadion Hajduka - restoran stadiona, zapečeni škembići thumbsuph

Ruski Krstur

IRINE PROVČI bb - Riblji restoran Longov

Stajićevo

Beogradski put BB - restoran Trofej, komplet kuhinja je odlična ali se divljač izdvaja kao specijalitet thumbsuph

Što se tiče NS-a FiestaRS je uglavnom rekao sve :)
boost is automotive equivalent of cocaine

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 1. apr. 2011. u 14:12h

dule0911 piše: To ti je Šiš ćevap, poznato mesto svim Beogradjanima, ima najbolji odnos cena/kvalitet :D
I da, kosta 140din, verovao ili ne :D A ukus extra, plus nisu mali kao cevapi vec je meso spljosteno i razvuceno, ma extra tu sam cesto :D
Da! 140din, pre neki dan mi se jelooooooooo ufffff thumbsuph cim budem isao za bg ima da ih obavezno posetim :)

Karibik je krs..

@CougarXR

Vidim da poznajes to podrucje, imas u Odzacima u centru kad prolazis pored suda pa prva ulica sa leve strane (u kockicama put, zabranjeno za saobracaj) dobar fast food, i ok cene!
Slika

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 1. apr. 2011. u 15:05h

E vidis zato su ukusi razliciti, meni se pizza u caribicu vise svidja nego u Ponchu npr koji svi hvale, evo i CougarXR :D Meni taj Poncho nije nista specijalan :)
CougarXR piše:Bulevar Umetnosti iza Megatrenda - prava komplet lepinja sa zlatiborkskim pretopom, pršutom i kajmakom... ubedljivo najbolja u Beogradu
Ne znam za ovo ali na samu pomisao mi je posla voda na usta, taman veceras idem do grada, do kad rade da probam to? :D
Fiesta!!

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 1. apr. 2011. u 15:15h

Karibik ima neku socijalnu salamu a i sir :bljak:

CIAO ima mnogo bolju pizzu, Stomi kod sajma ima dobru madjaricu jos kad stavi pavlaku sjuuuuuuu!

Zaboravih da kazem pancerote u CIAO su dobre, malo masnije...
Slika

CougarXR

Poruka od CougarXR » petak, 1. apr. 2011. u 16:33h

@FiestaRS znam i za tu klopu i za restoran na izlazu prema Srpskom Miletiću ali sam im zaboravio imena pa nisam navodio... :)

@dule0911 nisam ni ja bio bar 2 meseca ali obično idem u radno vreme jer sam blizu jako... ako bi morao da pogađam mislim da rade do 19h

Nisam naveo i Bambola pice :) http://www.bambolapizzeria.com doduše nemaju lokal samo dostava... ali su pice ludacki dobre!!!

Pogodio me Fiesta sa temom samo tako :rotfl:

Nego jel zna neko u NS-u i BG-u da imaju dobri zapečeni škembići, može i čorbasti :)
Poslednja izmena: CougarXR, na dan petak, 1. apr. 2011. u 16:38h. Ukupno izmenjeno 1 put.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 1. apr. 2011. u 16:38h

Jer si jeo nekad u restoranu Nova Tiha Noc na Zvezdari? Malo iznad novog groblja, ulica paralelna sa onom sto ide pored stadiona mladog Obilica ili koji je vec, gde ide gsp 65.
Po mom misljenju imaju jednu od najboljih, ako ne najbolju, jaretinu ispod saca koju sam ja probao. Milina party0021
Fiesta!!

CougarXR

Poruka od CougarXR » petak, 1. apr. 2011. u 16:43h

Nisam ali zvuči taman za proveru kvaliteta :)

Najgore je što ne može čovek da se seti svega...

Restoran Dača Karaburma...

Pink Vidikovac...

Na Čukaričkoj Padini ima neki matori restoran u bloku ne znam kako se zove... ali je klopa VRH

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » petak, 1. apr. 2011. u 21:25h

Grill Duša u Mirijevu, kod okretnice 46-ice...

Imaju ubedljivo naj bolje pljeskavice u Bg-u...

Što se tiče palačinki reći ću samo dve stvari Glumac i Amigo, pojedeš pola palačinke i ne bude ti dobro party0021 ...

Giros kod grka - Giros no.1 u Ruzveltovoj 5...

Što se tiče Srpske nacionalne kuhinje ubedljivo naj bolji specijaliteti su kod gospodina Kusturice, u Drvengradu na Mećavniku ( komplet lepinja, škembići, gibanica, sve sa roštilja, čorbe, sarme)...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 2. apr. 2011. u 03:25h

Hehe amigo, zbog njega sam polomio nos u srednjoj skoli, bolje da ne pricam kako sign0007
Svejedno, odlicne palacinke :D
Fiesta!!

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » petak, 8. apr. 2011. u 21:32h

Mislim da mi je jasno...

I meni je to moglo da se desi par puta (prejedem se pa ne znam gde je levo) mrgreen ...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 8. apr. 2011. u 21:43h

Pa da pocnemo.. :D
CougarXR piše:Goce Delčeva - Poncho pica i roštilj (čudi me da ih niko još nije pomenuo)
Gde u Goce Delceve? Dal je moguce da ne znam gde je to,a firma mi u toj ulici.. lol Inace jedem u Ponchu u Zelezniku i odlicni su.
knezevic piše:jel neko jeo u onome KFC-u (valjda se tako zove) to je tamo u onoj novoj zgrai na bilevaru (alleksanar)
KFC odlican. Crispy Strips preporuka.
peca piše:Amigo
Zoki kralj. Zahtevati manje krema,inace se tesko pojede cela,bez jedno 2l tecnosti. Mada to nikad nije bio problem,Zoki uvek casti sok.. :)

Da dodam HIT na listu,imaju odlicne lepinje,dobre susam pljeskavice. Nalaze se kod kineza blok 70.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 8. apr. 2011. u 21:49h

Ja kod Zokija samo slane jedem, ionako vise volim slane od slatkih :)
Plus oni kad naprave slatku dobijes secer instant :D

Poncho ti je preko puta Caribica i Sisa, u onom nizu lokala kod maxija.
Fiesta!!

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 8. apr. 2011. u 21:56h

Uuu,slane su :wub: :wub: :lele: A ni sendvici nisu za bacanje..

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 8. apr. 2011. u 22:11h

dule0911 piše:Poncho ti je preko puta Caribica i Sisa, u onom nizu lokala kod maxija.
Ca-čega i ČEGA? hahahaha
(sry lol )
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“