knezevic piše:jel neko jeo u onome KFC-u (valjda se tako zove) to je tamo u onoj novoj zgrai na bilevaru (alleksanar)
Jesam ja, klasičan Mac samo sa piletinom... pa ko voli takvu klopu oduševiće se
Beograd
NBG
Bulevar Umetnosti 27 - kafanica CER, roštilj im je diiiivan
Bulevar Umetnosti iza Megatrenda - prava komplet lepinja sa zlatiborkskim pretopom, pršutom i kajmakom... ubedljivo najbolja u Beogradu
Goce Delčeva - Poncho pica i roštilj (čudi me da ih niko još nije pomenuo)
Omladinskih brigada, Blok 1 - Restoran Durmitor, jagnjetina i teletina ispod sača ko iz snova

sač im je ispred restorana i 2-3 puta dnevno peku... znači uvek sveže a ne podgrevano kao na većini mesta! Porcije velike (npr. jedna ipo porcija za dvoje) cene veoma kulturne!!!
Zemun
Svetotroičina 22 (bivša Stevana Jovanovića) - Geppetto, biftek nigde nisam jeo bolji u životu... (cene prilično visoke nažalost

)
Dobanovačka 95 - HOTEL ZLATNIK - sve sa menija je fenomenalno a cene kulturne
Njegoševa 35 Gardoš - picerija Campo De Fiori, prava italijanska pica šuplje i krckavo testo.
Od ćoška Džona Kenedija i Bulevara Nikole Tesle prema Zemunu 100m sa desne strane (jbg zaboravio sam naziv) roštilj vrhunski posebno kobasice
Vidikovac
Vidikovacki venac 83a - MITA GRILL - ZAR MANCE - poznatiji kao ŽAR roštilj oooodličan, cene smešno niske a frekvencija ogromna ili drugim rečima meso je preterano sveže.
Bačka Palanka
Novosadski put B.B. - Čarda Florida, riblja čorba B/K (bez kostiju) nikad bolja, koliko znam godinama dobijaju nagradu zlatni kotlić na Novosadskom sajmu...
Kula
Stadion Hajduka - restoran stadiona, zapečeni škembići
Ruski Krstur
IRINE PROVČI bb - Riblji restoran Longov
Stajićevo
Beogradski put BB - restoran Trofej, komplet kuhinja je odlična ali se divljač izdvaja kao specijalitet
Što se tiče NS-a FiestaRS je uglavnom rekao sve