Sierra mk3? :-|Markedjani piše:... ovde ih je bilo 8 a možemo da računamo i 9 pošto Sierra mk1 i mk3 se dosta razlikuju.
Neviđen auto

Sierra mk3? :-|Markedjani piše:... ovde ih je bilo 8 a možemo da računamo i 9 pošto Sierra mk1 i mk3 se dosta razlikuju.
Šta ti nije jasno ? :|fancy piše:Sierra mk3? :-|Markedjani piše:... ovde ih je bilo 8 a možemo da računamo i 9 pošto Sierra mk1 i mk3 se dosta razlikuju.
Neviđen auto
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ma nisam, ali zapažam stvari koje su meni bitne.Markedjani piše:Dobro... ti si baš neki ultra giga detaljista...
Meni su ova sedišta u mojoj Sierri ko fotelje i nameravam da ih zamenim za Recaro kadice...
Generalno, jesu lepe, ali prave Sierre su samo mk1.Markedjani piše:Dobro sad... ne idem u trkače![]()
Sve u svemu... mene zanimaju samo Sierre od 90-te (iliti restyle) pa nadalje... ovo iza ne konzumiram. (ne računam Cossia i XR-a)
Naravno. Dodaj i el. retrovizore, bude jako zgodno kad ideš u rikverc, a Sierra je veliki auto pa retko ko može da se olako pruži do desnog retrovizora da ga spusti ručno. Merači nivoa vode u posudi za pranje šoferke (ok, ovo baš jeste luksuzMarkedjani piše:Šalim se... imam ja nešto opreme u Sierri... el.podizače,c.bravu,servo i šiber... ništa više mi ne treba...
Sve ostala oprema je čist višak i koristiš jednom 100 godina...
Mada ne bih se bunio za grejače šoferke... strašna stvar zimi.
Ajde slikaj onaj deo gde su sat i AWS i stavi sliku ovde, i ako može neko da nađe isti kadar iz mk1, baš bi bilo zanimljivo da se uporedistefan148_nssuk piše:vecinu tih stvari imao u safirki, a sada imam sve xixixixix
jedino sto sam, dok sam posedovao mk1, imao kozna sedista, ili kako smo rekli, fotelje.
Sve to od opreme ima i Granada L (znači najbednija Granada) od koje ovde svi beže.fancy piše: Naravno. Dodaj i el. retrovizore, bude jako zgodno kad ideš u rikverc, a Sierra je veliki auto pa retko ko može da se olako pruži do desnog retrovizora da ga spusti ručno. Merači nivoa vode u posudi za pranje šoferke (ok, ovo baš jeste luksuz), merač nivoa (da, indikator kad padne ispod oznake min.!! Koliko je samo to dobro!
) ulja (!!) mogu da budu jako korisni.
Van piše: ...за све те буђаве фордове