Preterao sam u jednom trenutku i postao "forumoholicar" provodeci po 5-6 sati dnevno kuckajuci, pa je moralo da padne rezanje. Posto sam na jednom drugom forumu admin, stradali su svi ostali pa nazalost i FCS.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Sta znam, neka pravila staze... (svako je gazda u svom dvoristu).BokiRS piše:a sto ne bi moglo
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Super, da ih upoznamo i odmah ih prijavljujemo u podmladak fcsdule0911 piše:Ako sve prodje po planu, negde od 14-15h ce biti jos mladji fordovac sa cirka 5 ipo meseci
moji imaju boinje, tako da-ili samo ja i zena, a mozda ovaj najmladji dodje snama 2,5 god, mada je najlakse samforte piše:Super, da ih upoznamo i odmah ih prijavljujemo u podmladak fcsdule0911 piše:Ako sve prodje po planu, negde od 14-15h ce biti jos mladji fordovac sa cirka 5 ipo meseci