nemeres samo vatru da lozis,moras nesto i da premazujes iznad vatremilan_gt piše:i posle sam dokon ima samo da lozim vatru..

nemeres samo vatru da lozis,moras nesto i da premazujes iznad vatremilan_gt piše:i posle sam dokon ima samo da lozim vatru..
što bi reko koštun'ca... "nisam bio obavešten".milan_gt piše:znaci ne dolazite na zl kad pa'ne sneg..
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Je*o skije,unutrasnja od fapa je mamamilan_gt piše:pozivam sad, prvi sneg i dolaz'te, ponesite skije slaninu beli luk i ostalu opremu i alat..moje je nocenje..
Peki ne znam gde je to,nikad nisam bio,a tada nisam mogao da dodjem bio mi rodjendan i trebao sam da se nadjem sa nekom devojkom,mozda dodjem sa bratom ove nedelje,moram da vidim koja je smena,pa ako idemo mozes sa nama upeki_92 piše:dragane jel ti znas tacno gde je taj skup i jel dolazis sad u nedelju... ja cu doci sa mojim fiatomnemojte me isterati odmah posto sam prodao forda
)
Van piše: ...за све те буђаве фордове
u sustini, ima tih trka, samo su novinari gledali Paklene ulice previse, i igrali NFS, pa su se zaneli u pisanju. Ono sto su opisali je daleko od istinepeki_92 piše:ja opet nisam dosao... citam u novinama da se odrzavaju trke po BG-u... zna neko nesto vise?