PreTcedniče , ajd` pričaj.... kad sam na Vidikocu i u koliko ?

Bata-daxy , jel` čadija spreman ?

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja slicno, pre neki dan, ostavio kljuceve u autu, odvezli ga, pizdim, i dok krecem da kuvam kafu i hvatam se za telefon da zovem muriju, ukapiram da sam se tek probudio.Billy piše:Ja ne verujem šta sam sanjao sinoć, sanjao sam da su mi ukrali felne, san je bio toliko realan i ustajem jutros smoren razmišljam se ne idem u nedelju na mišeluk i gde da nađem neke čelične 14ice ili 15ice i izlazim na prozor, ono felne na mestu
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Dve solidne, nekih 400m po izlasku iz tunela iz pravca NS, drzati se leve stranesasa_f1 piše:Ima li rupa?![]()
Billy piše:Ja ne verujem šta sam sanjao sinoć, sanjao sam da su mi ukrali felne, san je bio toliko realan i ustajem jutros smoren razmišljam se ne idem u nedelju na mišeluk i gde da nađem neke čelične 14ice ili 15ice i izlazim na prozor, ono felne na mestu