Nisam jos analizu dao, ostalo mi jedno 20% za soc. rok pa da obezbedim budzet, mada nesto pominju da je vec 42 dosta za budzet...
Pravimo opet neko druzenje kad se zavrsi...

'81 Ford Taunus 1.6 L
stalker92 piše:Pravimo opet neko druzenje kad se zavrsi...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Au, ti losiji od meneIosis piše:A šta ćemo mi jadnici koji imamo samo 14 bodova?
Ja ove godine osvojio 12, tako da ne kukajIosis piše:A šta ćemo mi jadnici koji imamo samo 14 bodova?
e ja imam sada 35KnezicDex piše:Au, ti losiji od meneIosis piše:A šta ćemo mi jadnici koji imamo samo 14 bodova?![]()
Ja imam 21 a sa ova dva ako polozim cu imati 35. Za prolaz mi treba 37 pa cu ta 2 koja mi fale valjda dobiti pa posle dati
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Paaaaaa zavisi od tacke gledista.knez91 piše:dule je apsoluti pobednik![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
+1nenad smederevo piše:Sta mislite u Grockoj
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
knez91 piše:videcemo kako ce biti sutra, cuo sam da je pre koji vikend bilo oko 30ak kola +motori i oni mali prdavci koji mi strasno idu na...