Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus sa problemčićima na limariji, potreban savet

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
zikson
Poruka: 32
Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 13:11h
Kontakt:

Focus sa problemčićima na limariji, potreban savet

Poruka od zikson » nedelja, 26. dec. 2010. u 00:10h

Pozdrav svima,

Koliko li može da košta sređivanje ovih oštećenja pošto razmišljam da ga uzmem, bar okvirna cena?

Slika Slika

http://www.polovniautomobili.com/oglas8 ... dci_115ks/

Otićiću ovih dana da ga pogledam, možda se čak i dogovorimo za zamenu kako se ne bih cimao sa prodajom clia. Dosta bi mi značilo vaše mišljenje.

dule0911

 
Poruka: 13660
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Focus sa problemčićima na limariji, potreban savet

Poruka od dule0911 » nedelja, 26. dec. 2010. u 05:06h

Cena je dosta nista da bi sve bilo 100% ispravno, zato otvori 4oro ociju prilikom kupovine.
Za ostecenja vec ne znam, javice se valjda neko.
Inace lep focus, po pravoj meri.
Fiesta!!

zikson
Kontakt:

Poruka od zikson » nedelja, 26. dec. 2010. u 13:05h

U ovu cenu bi se uklopio bez nekog natezanja, pa bi kasnije sredjivao to. Naravno ako je ok ostatak. Prodavac tvrdi da zamajac jos uvek nema problema, ne trza i sl.

popovicvl
Poruka: 5655
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » četvrtak, 30. dec. 2010. u 11:36h

Za 3600 nije los. Ostecenje se ne vidi, morao bi da stavis neku sliku. Neko parcijalno farbanje vrata i krila oko 150 E + novo krilo 50 E. Nadam se da nije dobio po unutrasnjim limovima ili plastikama. Blizu je realne cifre od 158.000 km, negde oko 180-200.000 km. Volan je malo vise izlizan. Racunaj da ces uloziti jos 1000 za ostalo i opet je malo.

zikson
Kontakt:

Poruka od zikson » petak, 11. feb. 2011. u 23:40h

Sutra idem po ovo cudo. Problemi na limariji su i manji nego sto sam mislio. Enterijer je prilicno ocuvan. Simptome dotrajalog zamajca nema. Za taj novac mislim da sam dobro prosao. Vidimo se uskoro i na nekim okupljanjima. Pozdrav.

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » subota, 12. feb. 2011. u 19:49h

Oštećenja se ne vide najbolje. Ovo na zadnjem levom rubu ne deluje ozbiljno. Ono drugo oštećenje, bar na slikama, deluje da je nešto kod zazora između vrata i krila. Budi pažljiv i isprati ceo zazor i pregledaj dobro šarke. Ukoliko su šarke pomerene postoji mogućnost da vremenom popute i da vrata krenu da ti padaju, pa ćeš imati problema sa zatvaranjem.
Jedan savet u vezi plivajućeg zamjca. Ukoliko je na njemu fabrički, računaj da će te uskoro i on stići. Kilometraža koju oni dostižu je 150.000 - 200.000 km i posle mora novi. Nije baš jeftino, ali ako se to i desi, obavezno kod Dragomira i samo nov po njegovoj preporuci i miran si dok je auto kod tebe.

zikson
Kontakt:

Poruka od zikson » subota, 12. feb. 2011. u 22:18h

Krilo je samo utisnuto, nije cak ni boja izgrebana. Stub i vrata nisu dirnuta. Ne vidi se na slici lepo. Prilicno lepo krece i bas mirno ugasi motor tako da zamajac ne bi trebao da je pri kraju. Nek izdrzi do kraja leta zamenicu ga ako bude trebalo posle. Nisu stigli svi papiri danas tako da u ponedeljak idem kod njega. :( Cim dovezem ugovaram kod Dragomira "prvi" servis.

Vozio sam Granadu od kako sam polozio i u zadnjih godinu dana klija, bas se radujem sto cu opet voziti :ford:

Planiram da cim malo otopli ubacim nazad moj komp i ozvucenje pa ako neko na forumu ima da proda ili zna gde mogu da nadjem onu plastiku oko kasetofona bio bih mu mnogo zahvalan.

zikson
Kontakt:

Poruka od zikson » utorak, 15. feb. 2011. u 03:28h

Uzeo sam auto danas. Ide kao mecava. Sto se tice onog ostecenja, udaren je u prednji desni tocak i sad volan ima lupkanje kad se pomera levo desno. Sta li tu moze da bude problem? Hoce li morati da se menja cela letva ili moze da bude samo spona i sl.?

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » utorak, 15. feb. 2011. u 08:20h

Od udarca može da ode bilo šta na trapu. Zavisi od ugla i siline kojom je točak udaren. Bivsi vlasnik mog prethodnog Forda je udario auto s desne strane, čak udarac nije bio direktno u točak, ali je otišao homokinetički, srećom to je bio najozbiljniji otkaz kao posledica udarca. Svakako treba detaljno pregledati, pogotovo što si auto tek kupio.

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“