edit:kupujem auto od prijatelja,on je meni sve rekao al zeleo bih da cujem i vase misljenje
ford fiesta 2000 godiste
-
outpost
- Poruka: 4
- Član foruma od: sreda, 23. feb. 2011. u 22:57h
ford fiesta 2000 godiste
E ovako posto je doslo vreme za manji auto,na zalost moracu da se oprostim od svoje glomazne mazde i kupim ovaj autic...Dakle radi se o ford fiesti 2000 godiste 1.6 motor benzin. Posto ja nikad nisam imao fordove u svom vlasnistvu jel moze neko nesto malo vise da mi isprica o autu,potrosnja,delovi,kvalitet motora itd. da bi vec znao dal da stavljam auto-gas posto mu je konjaza poveca... auto definitivno ima i fabricke produzene branike,definitivno se radi o Rsi 
edit:kupujem auto od prijatelja,on je meni sve rekao al zeleo bih da cujem i vase misljenje
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: ford fiesta 2000 godiste
1.6 Zetec 76 kW 
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
outpost
jeste.... 
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21708
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ako ćeš plindžaru da turaš... preskoči.
Nije pogodan za plin.
Nije pogodan za plin.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
outpost
pa ne znam...taj prijatelj od koga kupujem mi rece da auto nije mali potrosac
jeste da auto uzimam zbog performansi i zato sto je mali,pa i ne bi ciganjio mozda sa plinom,al posto taj auto i nije neko duze vreme kod tog mog prijatelja pa ni on sam ne zna koliko trosi,tj. nije ga cepao na duze staze
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
procesljaj malo temu automobili clanova pa nadji nekog ko ima takav auto i posalji mu PP i pitaj koliko trosi i.... sve sto te zanima.....
nego ako hoces performanse onda nemoj plin..... ili vidi koliko trosi plina a koliko benzina, pa baci malo na papir racunicu posle koliko bi to se isplatio plin.......
ako nije tajna koliko jevreja trazi za fiestu?
nego ako hoces performanse onda nemoj plin..... ili vidi koliko trosi plina a koliko benzina, pa baci malo na papir racunicu posle koliko bi to se isplatio plin.......
ako nije tajna koliko jevreja trazi za fiestu?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Markedjani
- Predsednik kluba

9-10 troši po gradu... 6 litara na otvorenom i oko 8-9 litara prosek... zimi računaj sve ove brojke sa +1-1.5 litar više.
Ozbiljno teranje... xxx litara
I nadam se da znaš da ta fiesta nema mesto za rezervni točak u kabini nego je rezervni točak ispod auta.
Tako da točak boca 0 poena... mora bojler pozadi.
A i ako stavljaš plindžaru treba flashlube a i sa flashlube je znak pitanja kako će se ponašati... neko kaže da pomaže a neko kaže da je šarena laža.
Čekamo iskustva ljudi koji su turili plindžu na Zetec SE... mislim na one što imaju dosta kilometara za sobom na plindžu
Ozbiljno teranje... xxx litara
I nadam se da znaš da ta fiesta nema mesto za rezervni točak u kabini nego je rezervni točak ispod auta.
Tako da točak boca 0 poena... mora bojler pozadi.
A i ako stavljaš plindžaru treba flashlube a i sa flashlube je znak pitanja kako će se ponašati... neko kaže da pomaže a neko kaže da je šarena laža.
Čekamo iskustva ljudi koji su turili plindžu na Zetec SE... mislim na one što imaju dosta kilometara za sobom na plindžu

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Postoje i spoljasnje toroidne boce za plin.
- Markedjani
- Predsednik kluba

Jeste druže i ne smeju da stoje pored auspuha koji se nalazi baš tu gde je rezervni točak 
Nije to lada niva pa možeš da izmestiš auspuh na sredinu.
Nije to lada niva pa možeš da izmestiš auspuh na sredinu.

-
outpost
oooo pa dobro...nije onda toliko tragicno sto se tice potrosnje,ja pomislio sad kad mi je on rekao da dosta trosi da je preko 10-12 litara benzina... onda plin ne dolazi u obzir jer cu moci onda da isplivam sa gorivom.sutra cu verovatno ici da zavrsim oko kupovine ako stignem....o ceni cu tek pricati posle kupovine jer se tu ukljucuje i registracija,a i savestan sam covek tako da cu auto odma oterati do servisa da se sve detaljno proveri