Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford za grad do 3000 - 3500 evra

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
dados
Poruka: 673
Član foruma od: subota, 18. feb. 2012. u 13:10h
Kontakt:

Poruka od dados » subota, 18. feb. 2012. u 13:49h

Postovani.. Vec duze vreme se odlucujem za auto i posto mi je ovo prva licna lupovina poprilicno sam neodlucan... Mnogo foruma, clanaka po internetu i saveta po automehanicarskim radnjama i pricama sa vlasnicima auta sam prosao i pregledao... I uglavnom mi je stvorena slika da je ford fiesta mozda najbolji izbor za mene.. Pa bih vas zamolio ako moze savet i od forumasa samog forda...

Auto kupujem za troclanu porodicu mladju porodicu, cerkica mi ima 3 godine.. auto ce se 90% voziti po gradu i eventualno medjugradksi saobracaj do nekih 50 km :) ... Neki veci put sa autom se ne planira ali eto mozda jednom godisnje do mora :) Budzet je od 3000 - 3500 evra za auto.. u tu cenu nije uracunata registracija, prepis i servis posto je za to odvojen drugi budzet.. znaci ovo je cisto za kupovinu samog auta... Sto se tice potrosnje, nije toliko bitna, ali ne bi bas voleo da trosi 10 i više litara po gradu, ali i ako trosi onda 100% bi ugradjivao plin..

Mnogo sam se dvoumio izmedju dizelasa i benzinca.. I sve se svelo na to da je dizel dosta velik rizik i da je benzinac ipak neko bolje resenje.. Ali to je isto jedan od razloga zasto vas pitam za misljenje... Dizel vs. Benzinac.. Znaci nisam odustao od dizelasa ali sam mozda vise naklonjen benzincu...

E sad u opticaj su mi bili sledeci modeli.. ford fiesta od 1.25 benzinac, fiesta 1.4 dizel ( oni imaju turbinu i plivajuci, jel tako? ), fiesta 1.4 benzinac ( ali mislim da ovo bas i nije najbolji izbor ipak je mozda bolji 1.25, zar ne? ) i fokus 1.6 benzinac i ugradio bi plin u njega 100% posto vidim da dosta trosi... Od focusa dizelas mi bas nije privlacan niti 1.4 jer sam dosta toga cuo da tesko vuce i da je onda bolje uzeti 1.6 ionako 1.6 ima vise u ponudi... Samo mislim da je 1.6 zetec a 1.4 duratec pa je ovaj drugi bolji i jeftiniji za odrzavanje i plin, tako, jesam u pravu?

I sad jedno pitanje koje je mozda ne zahvalno ovde postavljati ali ajde... U opticaju jos uvek su mi Fiat punto 1.2 16V benzinac i punto 1.3 multijet... za ovog dizelasa sam cuo da je ekstra motor, ali ne znam tacno da li on ima turbinu i plivajuci zamajac... njega imam kao izbor ako ne nadjem dobru fiestu ili focusa i ako mi je budzet mali za jedan dobar fordov model...

Takodje sam gledao i Seata Ibizu ali o njoj bas nista ne znam, skoda fabija je bila preporucivana od dosta poznanika pa sam i nju stavio u izbor... Ali najblise fordu je kako vidim Polo i mislim da su u vrhu fiesta i Polo.. Fokus kao auto iz vece klase je jedini u opticaju pa njega racunam samo ako naidjem na dobar primerak uz dobru cenu...

Na drugommestu mi je fiat punto, a ibiza i skoda na poslednjem jer jednostavno nemam puno informacija o njima..

To je to.. hvala puno na savetima.. Najbrojao sam dosta modela jer jednostavno ne mogu da se vezem samo za jednu marku ali svaki komentar i savet bi mi super dosao... Pozdrav

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Re: Ford za grad do 3000 - 3500 evra

Poruka od bojan_kv » subota, 18. feb. 2012. u 14:01h

A jesi li razmisljao o focusu 1.8 tdci ili 1.8 tddi, dizeli da, ali u gradu trose 7, na otvorenom 5-6 eurodizela i u tom opsegu cena su. Focus je komforan prilicno tako da moze i kasnije da sluzi kad dete poraste, a i ima prilicno veliki prtljaznik, tako da nije los ni za putovanja :)
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » subota, 18. feb. 2012. u 14:02h

Moja preporuka.
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... f=6&t=2542 Uklapa se u tvoj budzet, pa razmisli.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 18. feb. 2012. u 14:27h

Dosta toga si već i sam odgovorio thumbsuph
Obzirom da će ti uglavnom vožnja biti gradska, i to po Apatinu, pretpostavka je da nećeš na godišnjem nivou praviti velike kilometraže, pa se tako benzinac nameće kao logičniji izbor iz više razloga i bićeš definitivno mnogo mirniji.

Fieste 1.4 dizel ima i bez i sa plivajućim zamajcem, ali koliko sam shvatio ne može se utvrditi da li ga ima ili nema dok se ne skine menjač. Obzirom da voziš malo dete u kolima, verovatno nećeš agresivno voziti, pa ti snaga i nije toliko bitna, mada sa uključenom klimom leti oseti se manjak snage kod slabijeg motora. To ti po gradu neće toliko značiti, ali na otvorenom putu hoće.

Što se Punta tiče, ja sam ga koristio kao službeni auto i prešao sam baš dosta sa njim (oko 110.000km, dobio sam ga na korišćenje sa 80.000 km) i moje iskustvo sa njim je zaista pohvalno, doduše bio je ona slabija varijanta sa 8 ventila i 60 konja. Za grad odličan, za otvoren put mu primetno fali snage, pogotovo sa uključenom klimom. U gradu nije nikako mogao da predje 8 litara potrošnje, nezavisno od režima vožnje. Ta 16v verzija je jača, ima 80 konja i za nju ne mogu da ti pouzdano kažem potrošnju.

Focus 1.6 16v meni u pravim gradskim uslovima (kratke relacije, mnoštvo semafora) leti troši 10 lit, tebi će u Apatinu možda nešto manje. Preračunaj se koliko bi kilometara godišnje prelazio, pa napravi sebi računicu koliko bi ti trebalo vremena i kilometara da bi isplatio investiciju ugradnje plina.
Da ti je dete manje, preporučio bih ti da uzmeš auto u klasi Focusa, ovako obzirom da verovatno ne koristiš dečija kolica biće ti dovoljan i manji auto.

Fabiju i Pola sam vozio one 1.2 trocilindarske verzije, nisam bio nešto nezadovoljan sa njima, ali nisu uopšte mali potrošači. Osim toga, nisam nešto ni siguran da imaju baš neki dugačak radni vek.
Nadam se da sam ti bar nešto pomogao, odgovoriće ti i kolege sa svojim iskustvom thumbsuph
Slika

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 18. feb. 2012. u 14:29h

Troje vrata,nije bas prakticno za porodicu. I prakticno je blaga rec.. :)

@dados
Mozda je bolje da gledas Fiestu pre Focusa,nacices bolju,mladju,manje ce da trosi.. 1.4Tdci je odlican motor ugradjivan u Peugeot 206,C2,C3.. Tako da sa njim nema greske,jos nabodes neki dobar primerak i miran si. Ali ipak treba da uzmes u obzir da je Focus visa klasa auta u svakom pogledu,a trenutno mozes da nadjes dobrog Focusa za te pare koje si spreman da izdvojis. Tako da tvoje potrebe moraju da odluce.. :)

EDIT: Brzi totti... :D

dados
Kontakt:

Poruka od dados » subota, 18. feb. 2012. u 14:42h

Zaista hvala svima na super odgovorima... Focusa 1.8 tdci sam definitivno izbacio iz izbora.. ostaje samo 1.6 benzinac ako nadjem neki dobar.. kako vidim oni su svi zetec...
Fiesta 1.4 tdci je i dalje u opticaju ... navodno on ima manje snage ali kao sto je i ovde receno necu ja bas nesto da budzim auto.. bice to vise porodicna voznja :) samo jos uvek imam taj strah od dizelasa, pumpe, zamajac i turbina pa bi pazario samo ako je neki dobar primerak.. od benzinca samo 1.25 mada navodno ni on ne trosi malo kako ga hvale ali je poprilicno jak i lepo ide, e da li ide bolje od 1.4 tdci ne znam...

Punto 1.2 i 1.3 multijet su i dalje u igri.. jedino ako mozda neko ima iskustva sa 1.3 multijet da mi kaze par reci o njemu...

Skoda fabia i seat Ibiza uglavnom niko nista i ona je za mene nepoznanica i dalje :)

Polo i dalje je rezerva ali mislim da bi pre uzeo Punta ili fiestu.. ne znam zasto ali eto o njemu isto manje znam ali navodno je ok.. cak sam gledao ponude na polovniautomobili i njega ima u mom budzetu samo koji motor kod njih ne znam..

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 18. feb. 2012. u 15:53h

Ne znam na koje godiste gledas focusa ali verujem da je mk1 u pitanju.
Ako se ne varam oni imaju 1.6 zetec E i zetec SE. Drugi (SE) je vise zastupljen ali imaju manu. U zavisnosti koliko ga cuvao prethodni vlasnik moze da dodje do potrosnje ulja tako da pazi jako oko kupovine istog.
Sem toga motor je odlican ( posedujem ga). Leti na otvorenom trosi oko 6.3l benzina a u gradu oko 8-9 ti noga teska ( a rekao si da nije) moze i preko 10 da trosi iz iskustva kazem xD. Mali servis je oko 5-6k din a veliki valjda oko 15-20k

Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » subota, 18. feb. 2012. u 16:00h

ja bih cak i mondea tddi ghia birao..

sent from white land..

m_peki
Poruka: 561
Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h

Poruka od m_peki » subota, 18. feb. 2012. u 16:40h

Iz iskustva, supruga, ja, sin 4god i sin 2 god fiesta je premala, jos pogotovo ako je sa 3v :wub: . Na put nemoj da pomisljas bez kofera na krovu ako zelis da se vozis kao covek. Moja je bila 1.4tdci i trosila je 6l po BG. Dizne ili zamajac ce te sigurno sacekati na nekom cosku (kao i kod bilo kod drugog kmonreila iz uvoza), mene su dizne. Posto sam skoro ponovo uzimao auto za porodicu, po drugi put nam se desio focus 1.8tddi samo ovaj put sa 90ks. Auto je 2001.god. 4v :jeeej: ghia :woohoo: i placen je 2700e bez registracije :jeeej: . Bice uskoro i predstavljen.
Tako da moj ti je savet focus sa 4v a mozda i neki fusion.

mbole
Poruka: 14982
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » subota, 18. feb. 2012. u 17:01h

Juce videh, burazerov komsija pazario mondea karavan 2.0 TDCI za 3500. Nemam pojma koje je godiste, al bata kaze da ide vise nego dobro, onako na oko, izgleda sasvim pristojno (nisam preterano zagledao, bilo hladno :)).
Fiestu mozes u gepek da mu spakujes, kad odes na more da te zena ne cima da je vozis do prodavnice:)

Batali se malog auta za porodicu, pogotovu ako je malo dete u igri. Klinci zauzimaju mnogo vise mesta nego odrasli (flasice, pelene, igrackice, benkice, slaufi, pomadice...)
Djak pesak :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 18. feb. 2012. u 17:03h

Imaj u vidu da Punto i Fiesta nemaju nijednu dodirnu tacku. Znaci bukvalno kao da poredis Yuga i Merc.. :D Ja sam sa Puntom dosta pregazio isto,jos sluzbeni,milina,ali je realno mala izuzetno prakticna kanta. Hocu da kazem ako ti treba da se prevezes od tacke A do tacke B,da ga zbudzis gde hoces,da slusas ventile kako lupaju,Punto je pravi auto za tebe,a ako ipak zelis da taj prevoz od tacke A do B bude kulturan i da uzivas u njemu zaobidji Punta i gledaj barem Fiestu. Kazem barem zato sto iako gledas auto za grad,Fiesta je mala i ipak nije toliko porodican auto.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » subota, 18. feb. 2012. u 17:11h

Focus 1.8 tddi... bez mnogo razmišljanja :D

Pošto se plašiš plivajućih zamajaca... e pa ovaj ga nema :D

(mada taj strah je neopravdan oko 300 eur je set kvačila za tddi sa zamenom a za tdci je 430 eur sa plivajućim i zamenom... 130 eur veći trošak na tdci u odnosu na tddi na 150k km i nije baš neki razlog da se izbegava tdci al ajd kud svi turci tud i mali radojica :D)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » subota, 18. feb. 2012. u 17:20h

A zasto izbacivati iz opticaja Focusa sa 3 vrata?
Ako je u kolima najcesce samo vozac, i ponekad suvozac, onda je svejedno da li je sa 3 ili 5 vrata. Ako se stalno vozi vise ljudi u kolima onda ok, velika je prednost auta sa 5 vrata. Mada, nije uopste tezak ulazak u Focusa sa 3 vrata pozadi (licno iskustvo, imam takvog).
A ako vec ima malo dete, po meni je daleko bezbednije voziti ga pozadi u kolima sa 3 vrata, gde ne moze da cacka prozor, gde ne moze da otvara vrata, i sl. (znam, postoji child lock).

Focus ti je ipak pravi izbor, a sto se tice motora, na tebi je da odlucis. Ako uzmes benzinca, proveravaj svaki cas ulje, svaki cas trckaj na pumpu sipaj gorivo, ako hoces TDCI, spremi se za zamenu zamajca i dizni (al' posle toga nemoj da brines najmanje 150 000km ako sipas ok gorivo),
ako hoces TDDI, pomiri se sa nesto bucnijim radom motora, i to je to. TDCI i TDDI u manjem gradu tesko da ce trositi preko 7l (potrosnja im se ne razlikuje bas za 1 l na 100km).

Na tebi je onda da nadjes jos neki dobar primerak. Ako mozes, povedi nekog dobrog majstora, i neces brinuti. Srecno u kupovini! :)

P.S. Za benzinca sam malo preuvelicao, ali malo.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 18. feb. 2012. u 17:29h

Ovo ce opet da se pretvori u raspravu. :zev:

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 18. feb. 2012. u 17:30h

pocelo je.. :D

m_peki
Poruka: 561
Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h

Poruka od m_peki » subota, 18. feb. 2012. u 17:57h

Aj da ne off-ujemo mnogo. Ja sam samo rekao da je meni praksa pokazala da mi je bolje sa 4v a znas i sam da sam gledao sa 3v focusa. Ali kad sam otosao na plac i probao jedan, probao drugi, lako sam se odlucio.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 18. feb. 2012. u 18:03h

gledaj 3v biraj karavan :D

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 18. feb. 2012. u 18:19h

Fiestu ako gledas benzinca, uzmi barem 1.4. Preteska je fiesta za 1.25. Nije neki sprinter ni sa 1.4, ali moze da posluzi sasvim fino.
1.4tdci je u realnosti brzi i startniji od oba navedena benzinca, bez obzira sto na papiru ima manju snagu.

Motori u focusu su zetec SE oba, i 1.4 i 1.6. Plin se ponasa isto u oba, nekome dobro, nekome lose. Pisano je vec dosta o tome, potrazi po forumu. Duratec je samo oznaka motora u fiesti i novijem focusu, a u stvari je to isti motor kao i 1.4 Zetec SE iz Focusa mk1. Jedino u cemu 1.4 ima (malu) prednost je cena registracije, sve ostalo je na strani 1.6 u Focusu.

Punto 1.3mjet ima turbinu, 99% novih dizelasa imaju turbine. Komsija ga ima, zadovoljan je, a koliko sam cuo ok su motori, idu fino. Za odrzavanje vec ne znam.

Izbor dizel/benzinac ne moze niko od nas da napravi umesto tebe, to ipak najvise zavisi od tebe i tvojih navika/potreba. Neko ne kupuje dizel zato sto prelazi dosta, nego mu se vise svidja kako se ponasa u voznji itd...
Iz tvojih postova mi se cini da bi ti najvise odgovarala Fiesta sa 5 vrata benzinac, posto prelazis malu kilometrazu na godisnjem nivou (ili mi se tako cini).

Ja bih za te pare kupio Focus 1.8tddi/tdci, ali to je samo moj izbor thumbsuph
Fiesta!!

spale999
Poruka: 78
Član foruma od: petak, 10. feb. 2012. u 23:10h

Poruka od spale999 » subota, 18. feb. 2012. u 18:31h

ako si zainteresovan,ja imam fiestu 1,25 16v, 2001.god. u stanju da je malo reci dobro......ovih dana kacim slike u "predstavi svog ljubimca" i u "prodaja" pa pogledaj.....ja sam je kupio kad mi je starija cerkica imala 8 godina a mladja 4 godine i veruj mi da sam se vozio bez problema ovih 3 godine sto se svega tice a posebno prostora.....isli smo na more u crnu goru, ko zna koliko puta do bg-a i tako....presao sam 40.000 i sad je doslo vreme za zamenu i to iskljucivo zbog velicine.....a sto se tice punta,stvarno je svako poredjenje toliko smesno da nemam reci.....kvalitet enterijera je puta 10 u korist fieste.......stvarno mislim da ti to nije mali auto trenutno i za sledecih par godina.....a i u budzet ti se vise nego uklapa,tj ostaje ti novac za neke vanredne intervencije.....plus jos 1 stvar,procentualno su te fieste presle manje nego focus-i istog godista jer su preko mahom vozeni na kracim relacijama tako da verujem i da ce manje da te boli glava ako ubodes neku dobru.....e sad,jeste focus mnogo veci ali samim tim je i skuplji pa ti prvo izvagaj sve.....i ja sam pre par godina bio u slicnoj dilemi pa se nijednog trenutka nisam pokajao sto sam kupio ekstra fiestu sa tadasnjih 116.000km nego focusa starijeg godinu -dve sa sumnjivih 150.000km.....mislim da ti nikako nije pametno da kad kupujes auto star 10ak godina potrosis sve sto imas i da te posle svaka popravka vodi u neku "bulu"....pozdrav i puno srece u izboru.....

dados
Kontakt:

Poruka od dados » subota, 18. feb. 2012. u 22:52h

Odlicno hvala na komentarima i postovima... manje vise stvar je u tome sto sada vozim juga pa da ne lupim glupost ali manje vise odradi mi posao.. jeste da je cimanje oko prostora, poprilicno se cuje.. vozim ga na plin pa je potrosnja dobra... 3 vrata :( pa sam sad odlucio da idem na 4/5 ili nista :) ... pa zato mislim da ce mi bilo koji drugi auto biti estra udoban :)

Jedino niko nista ne kaze za seata... videcu neki forum da nadjem posto izgleda njega slabo ko vozi i ima iskustva sa tim autom.. sa skodom fabijom isto.. jel moguce da niko ne zna o njima nista :(

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 18. feb. 2012. u 23:10h

Pazi.

Cena/kvalitet vozila najvise ti ide na forda (nemoj misliti da te sad nagovaram jer sam prokleti fordas :vid budale: ) ali sto jeste jeste.

Nesec pogresiti ni za focusa ni za fiestu ako se odlucis za neki od njih. Ako uzmes dizela sigurno ces trebati nekad da ulozis za popravku (dizne/zamajac) ali kad to odradis sa redovnim servisom (1 godisnje ili 10k km-a) neces imati problema sigurno! Dok kod benzinaca neces imati toliko ulaganja u servise/popravke ali su malo osetljiviji na plin i neki nazalost trose ulje na to moras obratiti paznju.

Lezanje na putevima vrhunsko i jako ces biti zadovoljan. Preporucujem ti ako imas nekog od prijatelja ko vozi focusa mk1 ili fiestu 2003-2005 (ako se ne varam fiesta ovog godista se moze naci za te pare) provozaj ili idi do nekog placa pogledaj provozaj cisto da vidis kakav je..

posle ili pre toga probaj seata/punta ( ni ja ti ne preporucujem punta al tvoja odluka) pogledaj kvalitet iznutra..

Srecno sa kupovinom!
ako se odlucis za forda znas gde mozes da nadjes informacije i savete i bice nam drago da imamo jos jednog clana u klubu ;)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 19. feb. 2012. u 04:57h

dados piše:Jedino niko nista ne kaze za seata
Jedino skorije iskustvo sa seatom koje sam imao uopste nije dobro. Seat Ibiza je u pitanju,2002godiste 1.9traktor. I auto mi se uopste ne svidja. Ni kako se vozi,ni kako motor isporucuje snagu,nit je udoban,i realno 4normalne osobe u njega ne mogu da sednu,znaci pozadi jedan i to da mu bude neudobno,Punto ima vise mesta pozadi. Sto se mene tice,Punto pre Ibize.

dados
Kontakt:

Poruka od dados » nedelja, 19. feb. 2012. u 13:33h

Jedno pitanje u vezi ford-a... Fiesta nema na bordu prikaz potrosnje, mislim ova od 2003 - 2005.. ali da li to ima fokus? isto godiste? Probao sam fokusa ali nisam nasao gde izbaci prikaz potrosnje?

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 19. feb. 2012. u 14:16h

Neki modeli imaju, neki ne, zavisi da li je ugradjen board computer kao dodatna oprema u fabrici ;)
Fiesta!!

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » nedelja, 19. feb. 2012. u 17:02h

Kao sto rece dule zavisi od opreme, moje licno zapazanje je da vecina focusa uvezena,ovde po Kraljevu, godista kao sto ti rece 2003-2005 nemaju bord, kao ni moj. :)
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“