auto za brata,hitna procena
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: auto za brata,hitna procena
doca pobogu nista lose nisam mislio..tu smo da pomognemo 

- doca80
- Poruka: 183
- Član foruma od: sreda, 14. mar. 2012. u 22:43h
evo da izvestim o situaciji-buraz me je totalno izdao i presao u drugi tabor- kupio opel suzu 1.2 sa plinom:( doduse suza je vrh vrhova po kompletnom stanju ,znaci prethodnom vlasniku svaka cast za to kako je odrzavao auto... iako je ovo forum za Fordove,ipak ovde ima mehanicara koji rade sve vrste vozila,pa imam jedno pitanje,suzi se radna temperatura sporo dize,bukvalno duplo sporije nego kod mog eskorta,cak i po ovom toplom vremenu,da li je to normalno kod suza ili ipak ima neke veze sa necim sto bi trebalo zameniti od delova(termostat ili sl)
i samo da napomenem da je u mojoj prethodnoj temi o diodama koja je zakljucana, spomenuto na sarkastican nacin da nema Fordov servis u zrenjaninu i onda je tema zakljucana bez opcije da mogu da napisem koji je to servis,pa da ne ispadnem lazov evo da kazem,to je Ford servis Savicic,imate info na na netu o njima,servis postoji barem 15 godina i vazi za najbolji u gradu
i samo da napomenem da je u mojoj prethodnoj temi o diodama koja je zakljucana, spomenuto na sarkastican nacin da nema Fordov servis u zrenjaninu i onda je tema zakljucana bez opcije da mogu da napisem koji je to servis,pa da ne ispadnem lazov evo da kazem,to je Ford servis Savicic,imate info na na netu o njima,servis postoji barem 15 godina i vazi za najbolji u gradu

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
bravo za tebe i burazera.
Nek zameni termostat na kadetu i to je to.
Elem taj servis nije ovlašćen servis za Forda... jedna velika tačka!
tema ide pod lock.
Nek zameni termostat na kadetu i to je to.
Elem taj servis nije ovlašćen servis za Forda... jedna velika tačka!
tema ide pod lock.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!