Doza realnosti je ono sta sve ljude sprecava od ispunjenja sna

Sve, apsolutno sve je moguce ako mozes da verujes u to zaista.
ovde gde ja zivim ga nazalost cini. slobin (milosevic) i mirin (markovic) sin je ovde u pozarevcu (a i sire) bio razmazen mamin i tatin sin... a bogati gastarbajteri iz okoline su decju ljubav kupovali tako sto su im kupovali "besne" automobile. radio sam u firmi koja ima tehnicki pregled gde su bar jednom nedeljno donosili unisten "besan" automobil...Talladega_500 piše:Samo zato sto je nekome tata/mama kupio/la auto to ga ne cini automatski razmazenim sinom.
apsolutno sam saglasan sa ovim. vec sam rekao da mislim da je svarun momak na mestu, vidi se da zeli da puno nauci, ima planove kako da zaradi za auto i da je kojim slucajem moj sin (ja sam ipak 27 godina stariji) i da sam u mogucnosti, ne bih ni trenutka razmisljao, ja bi mu kupio taj auto.Talladega_500 piše:Ako su mu roditelji u stanju da kupe dobar auto - sto nebi kupili? Zar ima nesto lose u tome? A njega stvarno nebi trebalo biti briga sta ce neko drugi reci. Ako mu iko prigovori ista povodom toga ja to vidim samo kao ljubomoru.