Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Uvoz Mustanga

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Svarun
Poruka: 27
Član foruma od: sreda, 2. sep. 2009. u 04:46h

Re: Uvoz Mustanga

Poruka od Svarun » subota, 10. okt. 2009. u 18:37h

Ma ne, nisam se ja zaljubio igrajuci igricu, ali to mi je jedan od najblizih kontakata. Cak stavise, mustang mi uopste nije odgovarao u NFS-u, jer nisam mogao da ga kontrolisem kao ostala kola, ali ja ni necu da se trkam sa Mustangom, vec da vozim sasvim normalno i u sustini mi je radi toga najbitniji izgled i osecaj koji imam dok ga vozim. Ja da mi neko kaze: hoces Mustanga ili neki Ferari najnadrkaniji ili stagod, rekao bi Mustanga, jer je to ono sta hocu zaista. Jednostavno, osecaj koji imam dok zamisljam da vozim taj auto je sasvim dovoljan da znam da to zaista hocu. A bilo mi je bitno da nije bas neko sranje od kola, koji se kvari ili nemam pojma vec, a srecom nije nista od toga. To sto ima kruto vesanje ili sto za te pare mogu da kupim bolji sportski auto zaista nema nikakvu ulogu u mojoj odluci, jer ja ni ne zelim sportski auto, ne zelim da idem 300 na sat i da vozim po gudurama 100 na sat. Hocu auto u kojem cu se osecati dobro, a gledajuci slike, videe, raspitivajuci se o njemu, vidjajuci ga na ulici po nekada, siguran sam da ga zelim.

Doza realnosti je ono sta sve ljude sprecava od ispunjenja sna ;)
Sve, apsolutno sve je moguce ako mozes da verujes u to zaista.

microslav
Poruka: 59
Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h

Poruka od microslav » subota, 10. okt. 2009. u 19:27h

iskreno ti zelim da kupis tog tvog mustanga i da ga srecno i bezbedno vozis, pa da za jedno 50 godina ovde na forumu kazu:
"wow, to je onaj dedica sto ima mustanga 2010-to godiste, ala ga je ocuvao, svaka mu cast"

medjutim

uvek kada se budem (su)sreo sa tobom u mustangu ja cu zazirati od tebe. uvek cu te gledati sumnjicavo, ili kao maminog/tatinog razmazenog sina ili kao nekog iz kruga, najblaze receno, sumnjivih tipova.

zasto?

zato sto ne vidim ni jedan nacin na koji mozes da za godinu dve zaradis 40k+€. premlad si, verujem da si dobar student, ali i dalje si premlad, da, čak i u slucaju da si zavrsio fakultet, mozes naci/pokrenuti unosan posao. veruj mi da je za unosne poslove jako bitno ime, a ime se gradi godinama. nevezano da li je to licno ime ili ime firme. vrhunski strucnjaci su jako dobro placeni, mnogi od njih su i preplaceni, ali svi oni imaju bar 30+ godina, a ti imas svega 21. tako mlad mozes biti samo strucnjak, ne i vrhunski. za to ti trebaju godine rada.
na stranu to sto je ovo srbija, sto ovde jedino u politici mozes uzeti neke pare bez ikakve strucnosti... sto ovde vise nema nikakvog posla, nema cak ni onog bedno placenog. pa sta nam jos uopste radi od privrede? i ti planiras da se u takvoj srbiji vozikas mustangom kojeg si kupio od plate/zarade (ne daj boze nasledstva)?
neces ziveti u srbiji, vec to planiras za krstarenje evropom u kojoj ces biti bolje placen? moram priznati da u evropi neces biti tako primecen kao ovde.
za ameriku da ne pricam.

nemoj se ljutiti, ovo nije nista licno, cak sam ovde na forumu stekao utisak da si jedan fin, lepo vaspitan, pametan momak, ovo je samo jedno glasno razmisljanje o finansijskoj konstrukciji takvog poduhvata i o tvom, po meni, prevelikom optimizmu.
uz puno srece, pameti, rada i znoja trebace ti bar jedno 5-7 godina da zaradis za kupovinu mustanga...

osim ako nisi dobar fudbaler :)

nadam se da me nisi pogresno razumeo

HEMI 426
Poruka: 286
Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 15:23h

Poruka od HEMI 426 » subota, 10. okt. 2009. u 23:04h

sta znas, mozda je decko draftovan za NBA!

( Svarun, ako jesi, svaka cast! :lol: )
Ford Mustang GT 5.0 & BMW 320Ci

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14345
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » subota, 10. okt. 2009. u 23:09h

Samo zato sto je nekome tata/mama kupio/la auto to ga ne cini automatski razmazenim sinom.

Ako su mu roditelji u stanju da kupe dobar auto - sto nebi kupili? Zar ima nesto lose u tome? A njega stvarno nebi trebalo biti briga sta ce neko drugi reci. Ako mu iko prigovori ista povodom toga ja to vidim samo kao ljubomoru.

Sa ovim nisam mislio nikom nista lose reci. Nadam se da nece biti uvreda.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Neša
VIP
Poruka: 5055
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » subota, 10. okt. 2009. u 23:37h

Taman posla uvrede pa ovo je civilizovan forum ;)
Eto ja vise volim sam da zaradim nego da mi neko daje
Ali dobro razliciti su odnosi medju ljudima...po meni totalna samostalnost je zakon 8)
(dosta kasno sam to shvatio jer su mi zivci kao instalacija na scorpiju v6... lol )
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

microslav
Poruka: 59
Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h

Poruka od microslav » nedelja, 11. okt. 2009. u 00:57h

Talladega_500 piše:Samo zato sto je nekome tata/mama kupio/la auto to ga ne cini automatski razmazenim sinom.
ovde gde ja zivim ga nazalost cini. slobin (milosevic) i mirin (markovic) sin je ovde u pozarevcu (a i sire) bio razmazen mamin i tatin sin... a bogati gastarbajteri iz okoline su decju ljubav kupovali tako sto su im kupovali "besne" automobile. radio sam u firmi koja ima tehnicki pregled gde su bar jednom nedeljno donosili unisten "besan" automobil...
sada se situacija popravlja, ali jos neko vreme ce nam ti nemili dogadjaji smetati da realno zakljucujemo.
Talladega_500 piše:Ako su mu roditelji u stanju da kupe dobar auto - sto nebi kupili? Zar ima nesto lose u tome? A njega stvarno nebi trebalo biti briga sta ce neko drugi reci. Ako mu iko prigovori ista povodom toga ja to vidim samo kao ljubomoru.
apsolutno sam saglasan sa ovim. vec sam rekao da mislim da je svarun momak na mestu, vidi se da zeli da puno nauci, ima planove kako da zaradi za auto i da je kojim slucajem moj sin (ja sam ipak 27 godina stariji) i da sam u mogucnosti, ne bih ni trenutka razmisljao, ja bi mu kupio taj auto.

nije bilo ni ljubomore (dobro ajd, mozda samo malkice), ni prebacivanja, ni nicega loseg, samo sam pokusao da mu malo skrenem paznju na preveliku ambiciju i ocekivanje da to moze da se uradi relativno brzo, da se momak ne bi razocarao ako ne ide sve kako je planirao. mnogo toga u ovoj zemlji ume da krene naopako...

a sto se tice toga da li treba imati takav automobil ili ne, ja sam za to da treba. pa i mi smo pametni, sposobni, radni, pa i mi smo deo sveta i mi treba da vozimo i maseratije i mustange i ferarije i bentlije itd...
a ne da budemo "jadnici" i da se secamo, kao ja na primer, da sam viper-a video dva puta u zivotu, oba na autoputu, rolce-royce-a takodje dva puta, jednom u budvi i pre neki dan ovde u gradu, corvete singray jednom pre 25 godina parkiranu ispred hotela ambasador u nisu itd...

ali zato sam se nagledao mustanga iz '67, otprilike ovakvog (bez strajpova naravno)
Slika
pre 25 godina ga je neko imao na pocetku brace taskovica takodje u nisu i otada ga sanjam (nista ne znam, jel da).

prema tome, svarune, samo napred

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » nedelja, 11. okt. 2009. u 11:00h

Miroslave, mislim da si potpuno nepotrebno ispisao i zapoceo pricu o finansijskim detaljima. Ako tu gde ti zivis ljude ocenjuju po tome kako i sta imaju i ako analiziraju tudje materijalno stanje onda to ne treba isticati. Kao sto neko rece, takvi komentari odslikavaju ljubomoru a to nam ovde ne treba.

Savet za tebe i sve ostale koji misle kao i ti: ostavite se diskusija o tome ko je kako i sta stekao i okrenite se sebi i svom radu. Covek zeli da kupi mustanga i trazi savet za to. Ako nemate savet vec neki komentar, gledajte da komentar bude ukusan i da se drzi teme a ne finansija, politike, i ostalih stvari ne vezanih za samu temu.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Svarun

Poruka od Svarun » nedelja, 11. okt. 2009. u 13:34h

Slazem se u potpunosti sa svime sto je receno, ali trenutno imam plan kako to da izvedem, radim na tome i ide mi dobro, (naravno desavaju se svakodnevno razocarenja i spreman sam na svako, ali idem 2-3 koraka napred, jedan nazad, to je super tempo) kada se sve zavrsi i kada kupim mustanga, nece biti nikakve tajne kako sam dosao do para. Ne planiram da pljackam, ubijam nekoga, levatim itd. Mama i tata mi mozda mogu pomoci u kupovini auta, ali svakako mi ga nece kupiti. Ja jako volim da sam stvorim sve i da se ne oslanjam ni na koga (sem ako je taj neko zajedno sa mnom u timu ili je zaposlen kod mene). Cak cu vrlo uskoro da se osamostalim od mojih, kako im vise nebi bio teret i da mogu malo bolje da zive.

Razumem apsolutno sve sto mi pricate i ni na kraj pameti mi nije da se ljutim. Bila je jako losa situacija u zemlji, postoje razne predrasude, koje su normalne. Mislim da je stanje bolje, barem sto se tice toga da je moguce da se u uzem krugu napravi da bude jako dobro. Zato nemam neku nameru da se selim odavde, meni je Srbija bar trenutno idealna za sve sto zelim.

Hvala na iskrenosti, ja to jako cenim, jer svacije misljenje je korisno ma kakvo god da je, a ovo ni ne smatram losim. ;)

miki023
Poruka: 1161
Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h

Poruka od miki023 » nedelja, 11. okt. 2009. u 13:47h

Zelim ti da uspes u onome sto si naumio (ako moze daj ideju da i ja podmladim vozni park), ja sam teglio gajbe 3 godine(u pekari) i nisam zaradio milion a bio sam toliko ambiciozan kad sam cuo Marka M. kako je pricao o zaradjivanju svojeg prvog milionceta. Snove mi ne mogu uzeti, sve ostalo jesu (ovo se odnosi na mene da ne bude zabune). Good luck :)
Slika

Svarun

Poruka od Svarun » nedelja, 11. okt. 2009. u 23:32h

Kada budem bio siguran da sve to radi i da sam zaista u pravu, nece biti problema da podelim sa svetom kako.

Hvala svima ;)

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“