pomoc, kupujem ford focus 2001-02 god
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: pomoc, kupujem ford focus 2001-02 god
Ne treba cena toliko da ti bude vodilja. Moguce da im je hitno,pa je zato niska cena,ali kod njih sve proveri 3puta. I odvezi kod majstora,Dragomira.
-
- Poruka: 35
- Član foruma od: petak, 28. maj 2010. u 16:04h
Dragomir mi je daleko, ja sam iz Rume. 

- Dusan64
Pa neces naci auto u Rumi,nego ko zna gde,mozda bas u Bg-u....
-
Nasla sam auto u Rumi, imas link u nekom od prethodnih mojih postova, TDCI je u pitanju.
Sad se javlja pitanje, ako je auto u extra stanju, da li se isplati uzeti pa i po cenu da mi rikne plivajuci, da ja stavim novi i da budem mirna.
Jer koji god da uzmem neki gremlini ce me cekaju. zuti zuti zuti
A ovom bar znam sta mu fali, ako mu fali uopste ?
Lik nam je danas rekao da ga sami vozimo u servis na pregled, i da onda odlucimo.
Nisam pametna

Sad se javlja pitanje, ako je auto u extra stanju, da li se isplati uzeti pa i po cenu da mi rikne plivajuci, da ja stavim novi i da budem mirna.
Jer koji god da uzmem neki gremlini ce me cekaju. zuti zuti zuti
A ovom bar znam sta mu fali, ako mu fali uopste ?
Lik nam je danas rekao da ga sami vozimo u servis na pregled, i da onda odlucimo.
Nisam pametna

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako ti je stalo do toga da kupis dobar auto, onda ti ni 50e ili malo vise koliko potrosis na odlazak do Pinosave i nazad nece biti puno. Ako nista drugo, mozda otkrije nece vece kvarove za koje sama ne bi znala - onda bi to bila usteda a ne trosak.
Od ova dva zadnja vise mi se svidja plavi, ali sa slika moze tesko da se zakljuci stanje.
Od ova dva zadnja vise mi se svidja plavi, ali sa slika moze tesko da se zakljuci stanje.
Fiesta!!
- Dusan64
Znas kako,ako bih ja znao da je samo zamajac los i za zamenu,a niska cena,uzeo bih taj auto i odmah oterao kod majstora i to odradio. Mirna si 150kkm... Mozda je to cak i bolja solucija,kupis auto jeftinije,platis popravku i znas na cemu si.sladja1980 piše:Sad se javlja pitanje, ako je auto u extra stanju, da li se isplati uzeti pa i po cenu da mi rikne plivajuci, da ja stavim novi i da budem mirna.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9922
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
sestro slatka ja sam iz S.M. pa sam nazvao Dragomira i zakazao i skoknuo do Pinosave caskom,nije daleko uopstesladja1980 piše:Dragomir mi je daleko, ja sam iz Rume.
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Ja sam bratu nasao tddi (trazio sam bas taj motor za njega) za 4900e i uspeo jedva da ubijem cenu na 4700e.
Ali auto je "sedi i vozi" jos ne razradjen
. Dao je jos 500e za registraciju i veliki servis.
Dizeli koji su toliko jeftini ili su dosta presli ili manje-vise bili havarisani,mozda i sluzbena vozila mada su se uglavnom Focusi karavani koristili u te svrhe.
Ali auto je "sedi i vozi" jos ne razradjen

Dizeli koji su toliko jeftini ili su dosta presli ili manje-vise bili havarisani,mozda i sluzbena vozila mada su se uglavnom Focusi karavani koristili u te svrhe.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
Zovem ja sutra ovaj nas servis da vidi jel rade dijagnostiku, i jel mogu da mu pretresu motor. Ako bude ok ja ga uzimam...
Pa sta nam bog da
Ja sam nasla na oglasima to godiste sa takvim cenama, tako da mi ne deluje bas da je jeftin ?
Ovaj plavi sto sam stavila link deluje ok, ali u opisu pise da moze i zamena za havarisano vozilo, pa kontam da i ovaj nije lupan, pa doterivan war
Pa sta nam bog da
Ja sam nasla na oglasima to godiste sa takvim cenama, tako da mi ne deluje bas da je jeftin ?
Ovaj plavi sto sam stavila link deluje ok, ali u opisu pise da moze i zamena za havarisano vozilo, pa kontam da i ovaj nije lupan, pa doterivan war
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
To sam i ja prvo pomislio....sladja1980 piše:, ali u opisu pise da moze i zamena za havarisano vozilo, pa kontam da i ovaj nije lupan, pa doterivan war

-
- dule0911
-
Po mom misljenju nije minus ako je u pitanju karavan, ako ti je bitna prakticnost. A to kakav je, sa slika deluje ok ali opet ga treba pregledati uzivo, dosta je jeftin da bi sve bilo ok.
Ovaj isto nije los
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... dci_zetec/
Ovaj isto nije los
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... dci_zetec/
Fiesta!!
-
Ne volim karavan. Jedina mu je prednost sto mu je uradjen servis i zamenjena turbina i dizne. Bar tako kaze lik koji ga prodaje. Njegove reci "zamenjeno mu je sve jos u Italiji" . Mozete misliti sta mu je stavljeno unutra.
Posto sam ja uglavnom vozac u mojoj porodici, kazite mi da li mozete da zamislite zenu od 1,60 cm da izlazi iz karavana
Sada sam videla i ovaj:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... s_18_tddi/
Cini mi se da je cuknut, ali je tddi
Znam da sam dosadna, al jbg
Ovaj sto si mi predlozio je cool, ali nemam tolko para
Ljudi 4300 u vrh glave, i to jos dinarski subvencionisani kredit, i svekrova donacija ostatak silent
Posto sam ja uglavnom vozac u mojoj porodici, kazite mi da li mozete da zamislite zenu od 1,60 cm da izlazi iz karavana

Sada sam videla i ovaj:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... s_18_tddi/
Cini mi se da je cuknut, ali je tddi

Znam da sam dosadna, al jbg
Ovaj sto si mi predlozio je cool, ali nemam tolko para

Ljudi 4300 u vrh glave, i to jos dinarski subvencionisani kredit, i svekrova donacija ostatak silent
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Evo zamisljamkazite mi da li mozete da zamislite zenu od 1,60 cm da izlazi iz karavana

Mozda lupam ali nikad ne kupuj navrat-nanos, kasnije ces se pokajati.
Mozda da pogledas neku Fiestu ?
-
Muz 1.95cm, 120 kg, dva klinca i labrador. Jel to sve moze da stane u fiestu?

Vec mesec dana i vise trazim i probavam auta. Od svih mi je, sa razlogom, Focus najbolji i ispunjava sve nase potrebe.
Vise se ne javljam osim u predstavljanju automobila clanova.
Jer, moj zakljucak se svodi na sledece:
1.8 tddi- super motor, dobar i zahvalan za odrzavanje, al malo sutra ima onoliko km koliko pise. Dakle dotrajao :-(
1.6 16v- takodje super motor, trosi ulje, ne podnosi plin a prosecna potrosnja 10l
1.8 tdci- super, snazan i izdrzljiv motor, izuzmemo li sto mu (zahvaljujici necijoj gluposti ili pameti) na svakih 150-200k km, menjamo komplet set kvacila i zamajac. :-( . Potrosnja manja od ova dva, al s obzirom da ja godisnje prelazim po 20-30k km, meni to znaci da sam mirna bar 5 god (ukoliko mu ja budem menjala gore navedeno.
Dakle, odluka je na meni, al do kraja nedelje machina stize, sa sve slikama da se pohvalimo. prodato

Vec mesec dana i vise trazim i probavam auta. Od svih mi je, sa razlogom, Focus najbolji i ispunjava sve nase potrebe.
Vise se ne javljam osim u predstavljanju automobila clanova.
Jer, moj zakljucak se svodi na sledece:
1.8 tddi- super motor, dobar i zahvalan za odrzavanje, al malo sutra ima onoliko km koliko pise. Dakle dotrajao :-(
1.6 16v- takodje super motor, trosi ulje, ne podnosi plin a prosecna potrosnja 10l

1.8 tdci- super, snazan i izdrzljiv motor, izuzmemo li sto mu (zahvaljujici necijoj gluposti ili pameti) na svakih 150-200k km, menjamo komplet set kvacila i zamajac. :-( . Potrosnja manja od ova dva, al s obzirom da ja godisnje prelazim po 20-30k km, meni to znaci da sam mirna bar 5 god (ukoliko mu ja budem menjala gore navedeno.
Dakle, odluka je na meni, al do kraja nedelje machina stize, sa sve slikama da se pohvalimo. prodato
Poslednja izmena: sladja1980, na dan ponedeljak, 31. maj 2010. u 16:56h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
moze sve dok su klinci klinci i dok je labrador u granicama normale,ima moj drugar labradora(vise je mecka nego labrador) ima 65 kg,ne lici na kuce 

rust is not a crime
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Onda nista
U tom slucaju C-MAX je prani izbor ali je verovatno skuplji od Focusa.
Srecno u potrazi za novim limenim mezimcem
poz

U tom slucaju C-MAX je prani izbor ali je verovatno skuplji od Focusa.
Srecno u potrazi za novim limenim mezimcem
poz
- dule0911
-
S obzirom na situaciju, karavan je idealan. Volis-ne volis... Kupujes auto za svaki dan tako da je ipak bitno da je praktican.
Fiesta!!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Zasto mislis da TDDi trosi vise od TDCi? U fabrickoj knjizici pise da trose identicno u svim rezimima voznje.
Drugo,TDDi i TDCi su potpuno isti motori samo se ubrizgavanje razlikuje i TDCi ima onaj plasticni poklopac
Ovaj poslednji sivi sa 5vrata je dobar,steta samo nema alufelne al to nije bitno ako je u ok stanju sve ostalo
Drugo,TDDi i TDCi su potpuno isti motori samo se ubrizgavanje razlikuje i TDCi ima onaj plasticni poklopac
Ovaj poslednji sivi sa 5vrata je dobar,steta samo nema alufelne al to nije bitno ako je u ok stanju sve ostalo
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
Kupljen danas Focus 1.8 tdci, 100 ks, 2002.god.
Slike cim ga registrujemo

Slike cim ga registrujemo

- dule0911
-
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
100ks ?sladja1980 piše:Kupljen danas Focus 1.8 tdci, 100 ks, 2002.god.![]()
Slike cim ga registrujemo![]()
![]()

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- dule0911
-
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Jes evo nađoh ga u autodati... od 2002. pa nadalje.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
sladja1980 piše:Kupljen danas Focus 1.8 tdci, 100 ks, 2002.god.![]()
Slike cim ga registrujemo![]()
![]()
Sa srecom...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec