Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford S-Max 2.0 TDCI ili 1.8 TDCI?

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
NikolaTodorovic
Poruka: 246
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 20:03h
Kontakt:

Ford S-Max 2.0 TDCI ili 1.8 TDCI?

Poruka od NikolaTodorovic » sreda, 4. mar. 2020. u 17:42h

Pozdrav svima.

U potrazi sam za dobrim primerkom Ford S-Max i interesuju me nekoliko stvari vezano za ovaj model.
Prvo što moram da izdvojim je da je neodoljiv po pitanju izgleda enterijera i exterijera i čvrsto sam rešio da pazarim jedan.E sad, odabir motora : 2.0 TDCI ili 1.8 TDCI? Koji se bolje pokazao?Potrošnja me ne interesuje, interesuje me održavanje, pozdanost i rentabilnost.Dakle potrošnja poslednja stvar koju gledam.
Takođe me zanima kakav je na trapovima, kako se nosi sa našim divnim putevima s ozbirom da dosta njih nosi 18tke.
Voleo bih prednost da dam primercima sa kombinovanom kožom i convers-om.Automatik mi je takođe još jedna od želja ali priča se svašta, te valjaju te ne valjaju itd.Trenutno sam našao primerak koji mi odgovara, 2.0 TDCI sa automatskim menjačem.
Ukoliko neko ima da ponudi svoj na prodaju slobodno može da se javi i ponudi, sve opcije dolaze u obzir.

Hvala unpared
Trkaju se dva kadeta ,suza suzu stize

Šangajke Silver

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21532
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Ford S-Max 2.0 TDCI ili 1.8 TDCI?

Poruka od Markedjani » sreda, 4. mar. 2020. u 17:51h

automatik može samo ako je do 2011 godišta tj durashift, ako je powershift... preskoči.

s'obzirom da je veliki auto... uvek bih išao na 2.0.

Odličan je na trapu kao i svaki ford posle 2000ih godina... nije kmečav kao konkurentni sa aluminijumskim vešanjem.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

NikolaTodorovic
Poruka: 246
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 20:03h
Kontakt:

Re: Ford S-Max 2.0 TDCI ili 1.8 TDCI?

Poruka od NikolaTodorovic » sreda, 4. mar. 2020. u 18:18h

Hvala na odgovoru!
Da, nije posle 2011 godine, ovaj specifičan koji gledam je 2008 godište, cena je oko 4.000e.
Evo linka sa oglasa : https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0tdci-fuul
Deluje mi ok, koliko na slikama mogu da primerim, felne su malo oksidirale i srednja konzola kod ručne je malo izgrebana.Ostalo mi deluje skroz ok, ostaje da se ode i da se proba.Platio bih nekome ko zaista zna oko Forda ovde sa foruma, dnevnicu i put do mesta gde se gleda auto kako bi mogli da procenimo sve.
Zaboravio sam da pitam koje su istaknute mane ovog auta kako bih znao šta da gledam i kako da pristupim?
Trkaju se dva kadeta ,suza suzu stize

Šangajke Silver

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“