prvo i osnovno - kako i gde (koga preporucujete) da se organizuje da neko strucan pogleda auto i vidi je li vredan novaca i zivaca.. deluje u super stanju, 2001 je godiste..ali to sto spolja deluje, ne znaci da 'unutrasnjost' prati, jel' da.. pali mu se odnedavno, po recima vlasnice, lampica za vozacev airbag..cini se da kvacilo hvata malo visoko, ali ne znam kako je inace na tom automobilu..takodje zanima me da li neko zna koliko bi kostala registracija i prenos (jer istice sada) za ovaj primerak i sta biva ako ga vlasnica registruje pre nego sto ga proda (hipotetisanje na ovu temu se podrazumeva
ford Ka
-
doggi
- Poruka: 9
- Član foruma od: nedelja, 9. maj 2010. u 17:19h
ford Ka
eto, kao sto rekoh u predstavljanju..htela bih da pazarim jedan ford ka, pa me zanima par stvari..ako bi neko bio ljubazan da pomogne..
prvo i osnovno - kako i gde (koga preporucujete) da se organizuje da neko strucan pogleda auto i vidi je li vredan novaca i zivaca.. deluje u super stanju, 2001 je godiste..ali to sto spolja deluje, ne znaci da 'unutrasnjost' prati, jel' da.. pali mu se odnedavno, po recima vlasnice, lampica za vozacev airbag..cini se da kvacilo hvata malo visoko, ali ne znam kako je inace na tom automobilu..takodje zanima me da li neko zna koliko bi kostala registracija i prenos (jer istice sada) za ovaj primerak i sta biva ako ga vlasnica registruje pre nego sto ga proda (hipotetisanje na ovu temu se podrazumeva
.. eto, to je osnovno..znaci gde ga 'odvesti' ili koga dovesti da ga pogleda..pretpostavljam da FORD, grand i slicne pinkove ustanove deru el' da? hvala najlepse i izivinite na ovom smoru, al prvi put kupujem polovni auto (kao i svi moji savetnici, desne i leve ruke, nazalost)..
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21709
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: ford Ka
Kod gosn Dragomira u Pinosavu i pomoći će ti čovek maximalno.
Izvoli link ka njegovom profilu pa se dogovori sa čovekom šta i kako... http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
Izvoli link ka njegovom profilu pa se dogovori sa čovekom šta i kako... http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Na pregled auta idi kod Dragomira,kao sto Mare rece,a sto se registracije tice ili neka spusti cenu za toliko,pa ti registruj,ili neka ona registruje,a ti samo prevedes auto na svoje ime,registarcija i dalje vazi.
-
doggi
hvala narode na brzim odgovrima, vrlo ste ljubezni.. nadjoh gosn Dragomira i dogovorih se s njim.. imam jos jedno pitanje, i nije vezano za forda..tako da ako krsi neka pravila foruma, slobodno bude obrisan ovaj post..al da pitam ovde, jer vidim da imate iskustva sa polovnim automobilima pa se mozda neko sretao i sa ovim..kao jedina konkurencija Ka-u trenutno se javlja neki Atos automatik isto 2001, pa me zanima da li ga uzimati uopste u obzir pored forda ili jok? hvala jos jedared..
Poslednja izmena: doggi, na dan ponedeljak, 10. maj 2010. u 19:44h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Jok.doggi piše: ..kao jedina konkurencija Ka-u trenutno se javlja neki Atos automatik isto 2001, pa me zanima da li ga uzimati uopste u obzir pored forda ili jok?
..
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne jok, nego NIKAKO!
Ako ništa drugo, ružniji je od đavola.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
doggi
hehe..ma pusti sad ruznocu... neg meni se samo dopao zbog 'visine' i aVtomatika..al malo se plasim automatskog menjaca te generacije hm..nego rekoh sam' da pitam (sta ocekivah od fordovaca zuti he..)
-
dule.srb.cop
- Poruka: 11
- Član foruma od: četvrtak, 3. jun 2010. u 13:19h
Koje ulje se sipa u motor kod ford kaa?! hvala unapred!
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Sto se tice automatika... auto vise trosi... moras redovno menjati ulje i maziti i paziti menjac... jer... drug na bmw-u je skoro pa sprzio menjac, drugi drug na Pugu 406 je 2 put sprzio, i treci drug je na audiju isto sprzio menjac.... zbog cega? niko nije menjao ulje kad je trebalo i voznja - uvek papucica do patosa.... na 406ici je oko 2 soma bila popravka...doggi piše:hehe..ma pusti sad ruznocu... neg meni se samo dopao zbog 'visine' i aVtomatika..al malo se plasim automatskog menjaca te generacije hm..nego rekoh sam' da pitam (sta ocekivah od fordovaca zuti he..)
Lepo je voziti automatika uzivancija ali ima i svoje mane... Dok na pasatu b7 jos uvek radi ali auto je 2006 god i ne cepa se stalno...
Pomeren off iz teme
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =65&t=4592

-
dule.srb.cop
hvala...rsdforddragomir piše:5w30 formula f
-
dule.srb.cop
e da vas pitam, ne znam e jel sam potrefio temu, da li se kod forda KA klima cisti, menja neki filter, il slicno...i kako?! Hvala unapred..
izbaci ova strana slova iz naseg pisma
izbaci ova strana slova iz naseg pisma
Poslednja izmena: dule.srb.cop, na dan sreda, 14. jul 2010. u 19:38h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
dule.srb.cop
ok...ako zapne nedje eto mene opet:) posto nemam pojma sa kolima... 
-
dule.srb.cop
ko je radio od vas servis na KA kod ovlascenog servisera interesuje me cena?!