Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Novi auto Ford Focus 2009

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
gOJDO
Poruka: 2
Član foruma od: sreda, 3. nov. 2010. u 14:34h

Novi auto Ford Focus 2009

Poruka od gOJDO » sreda, 3. nov. 2010. u 14:56h

Kod nama u Makedoniji ima veliki popust za Ford Focus 2009 jer kako sto svi znamo dolazi novi model.
Razmisljam o Focus Sedan Titanium 1.8TDCi. Sta kazete za konkretni model?

Takodze planiram da uradim remap kod smchiptuning, tako da bi dobio maksimalna snaga od 148KS i maksimalni obrtajni moment od 337NM. Sta mislite o taj remap?

Hvala puno i izvinite me zbog moji los srpski. redbullw

dule0911

 
Poruka: 13660
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Novi auto Ford Focus 2009

Poruka od dule0911 » sreda, 3. nov. 2010. u 15:23h

Pa ako si ljubitelj sedana, onda nema sta da razmisljas ako je cena povoljna thumbsuph
Mada meni licno focus sedan nije nesto lep, hatchback je optimum. Ako ima hatchback sa takvom opremom i motorom, ja bih razmislio o njemu da sam na tvom mestu.

Taj motor je odlican, izdrzljiv, jak, dugotrajan... Prava mera za Focusa. Mozda malo vise trosi od 1.6tdci, ali nije nesto znacajno mnogo plus se isplati jer je osecaj u voznji bolji. A sto se tice remapa, ne bih ti to savetovao barem dok je auto u garanciji jer ces je izgubiti, kad prodje pa cackaj do mile volje thumbsuph
Fiesta!!

gOJDO
Poruka: 2
Član foruma od: sreda, 3. nov. 2010. u 14:34h

Poruka od gOJDO » sreda, 3. nov. 2010. u 16:59h

Meni je pa Hatchback ruzhan. :D Ali Sedan ne uzimam zbog bolji izgled, vech zbog veliki 530L gepek. Treba mi familijarni auto jer imam beba od 5 meseca a u buduce 2-3 godine valjda bice jos. :)
Sta se tice cene kod nama, konkretni model sa fabricki ugradzen Sony radio + 8 Pioneer zvucknika i metalik boja je 16990 eur. Mozda cu se cenkati za 500 eur manje. rally

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » sreda, 3. nov. 2010. u 20:11h

Hachback ti ima bolji gepek. Kada to kazem onda mislim na bolji prilaz gepeku i bolju mogucnosti da u auto stavis kabastije stvari (poput ogradice za bebe ili decija kolica). A ako ti bas treba prostor, onda je karavan (station wagon) bez premca.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

tektonika
Poruka: 12
Član foruma od: nedelja, 14. nov. 2010. u 02:10h

Poruka od tektonika » nedelja, 14. nov. 2010. u 17:22h

ma,kupi sedan i uzivaj..iako hatchback zaista ima bolji prilaz,cinjenica je da ima mnogo manji gepek..ja imam sedan 2006god 1.8tdci i prezadovoljan sam,,u gepek mi staju i kolica,i hranilica,i krevetac na rasklapanje sa sve njenim stvarima. clap u hatchbacku nema sanse da to sve stane..druga stvar,fokus sedan 2009 je prelep,meni mozda cak i lepsi od hatchbacka,kojih ima gde hoces i koliko hoces..fokus1 sedan je zaista bio ruzan,ali fokus2 sedan,i ovaj restyling od 2008 su prelepi..motor je idelan,kad si sam mozes razvuci i do 190km/h,nemoras ga budziti thumbup

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » nedelja, 14. nov. 2010. u 21:31h

u hatchbacku nema sanse da to sve stane..
U ovo ne bih smeo da se kladim. A sto se dizajna tice, to je sve stvar ukusa.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

tektonika
Poruka: 12
Član foruma od: nedelja, 14. nov. 2010. u 02:10h

Poruka od tektonika » ponedeljak, 15. nov. 2010. u 00:19h

kad se otvori gepek kod hatchbacka moze i televizor od 80cm sa katodnom cevi da stane,a u sedan to ne moze,to je cinjenica, ali hatchback sa malim rez.tockom ima 385l zapremine naspram celih 526l kod sedana.ili sa punim tockom odnos u zapremini je 282l naspram 467l u korist sedana (jos drasticnije)..
http://ford.rs/katalozi/focus_brosura.pdf str.25...
naravno da je pitanje ukusa koji je lepsi,samo sam hteo da kazem da je dvojka sedan prelepa u odnosu na fokusa kec,i da ih ima mnogo manje na ulicama nego hatchbackova.. redbullw

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“