Prodaja u prvih 11 meseci ove godine:
Chevrolet Equinox 160,141
Ford Escape (to je onaj kockasti Escape, novi model jos nije u prodaji) 228,170
I rest my case.
Drugo, taj Equinox uopste nije trebao biti prodavan kao Chevy vec su imali gomilu modela kada je Saturn (tj. Opel) bankrotirao u Americi posle samo 6 meseci sa Opelovim modelima pa su ih morali nekako iskoristiti.
totti piše:Cinjenica je da kaskaju za Evropom jedno 20-ak godina sto se tice dizajna, ali pohvalno je sto pocinju da kapiraju neke stvari

To nije nikakva cinjenica vec samo tvoje licno misljenje.
Nevidim nista specijalno u Evropskoj dizajnerskoj skoli. Francuzi su nevidjeno gadni (posebno Peugeot) sa izuzetkom nekoliko Citroena, Italijani ajde ok mogu proci, Nemci ... Isti dizajn (naravno samo sa drugacijim dimenzijama) i na autu od 15,000 evra i od 150,000 evra (Audi recimo), Volkswagen je toliko bezlican da se stice utisak da su svi njihovi auti dizajnirani za neko siromasnije trziste istocne Evrope i Azije.
Mislim, vama u Evropi je Golf najprodavaniji auto vec dugo vremena - treba li ista drugo da kazem za Evropsku dizajnersku skolu?
Za mene je Chrysler 300 lepsi automobil nego bilo sta sta se trenutno prodaje u Evropi. Dodge Challenger takodje.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.