Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Nascar zanimljivosti

Odgovori
Talladega_500
Yankee
Poruka: 13995
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: Nascar zanimljivosti

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 30. jun 2025. u 03:18h

Oglas - 1990 Oldsmobile Cutlass.

Automobil je originalno napravljen za Rob Moroso i vozio ga je 1990. godine, sve dok nije poginuo u saobracajnoj nesreci kada je vozio pijan. Posle su ga vozili Buddy Baker i Mike Wallace.

https://bringatrailer.com/listing/1990- ... -race-car/

Slika

Slika

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Talladega_500
Yankee
Poruka: 13995
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: Nascar zanimljivosti

Poruka od Talladega_500 » sreda, 2. jul 2025. u 03:45h

Slusao sam danas jedan malo stariji podcast sa Kyle Buschom i kaze da je imao 2 prilike da vozi Indy 500.

Prvi put je trebao da vozi 2017. godine za Penske. Chevrolet, Toyota i M&M su imali dogovor, ali je Joe Gibbs odbio da pusti Buscha da vozi.

Drugi put se to desilo 2024. godine kada je Kyle Larson na kraju dobio posao. Busch je opet bio prvi izbor i opet je imao sponzora. Medjutim, Arrow McLaren je trazio od sponzora da otkupi bolid (u slucaju da ga Busch slupa), sto je sponzor odbio (Busch ne govori koji sponzor). Onda se pojavio Rick Hendrick, pristao da kupi bolid i Larson je potpisao 2-godisnji ugovor da vozi Indy 500.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Odgovori

Povratak na „Nascar“