Nije bas tako crno-belo.
Penske je na kraju bio ostao jedini Dodge tim. Penske je sam pravio svoje motore, ali posto nije bilo drugih Dodge timova - Penske nije mogao da unovci svoje motore jer nije imao kome da ih proda. Tako da se finansijski nije isplatilo.
Penske je zatrazio od Dodgea da potpisu jos koji tim sa zeljom da tim timovima prodaju svoje motore - kada je Dodge to odbio, onda je Penske otisao kod Forda i molio ih da ga prime opet nazad, uz obecanje da ce koristiti Roush-Yates motore. Tako da znalo se od ranije da Dodge gubi Penske - na kraju su predstavili onaj novi auto sa ciljem da privuku nove timove, ali do tada je bilo kasno.
Roush Yates Engines je odeljenje Rousha. Sta mislis - da RFK promeni proizvodjaca (recimo da predju na Dodge kada se vrati), hoce li Roush-Yates Engines i dalje praviti motore za Fordove timove? Naravno da ne.RFK i RYE nije isto.
I sve to i dalje ne menja ono sta sam rekao ranije, a to je da postoji razlog zasto Ford placa bas Roushu da pravi motore. Moze ih praviti sam, mogli su zatraziti od Penske da ih pravi, ali nista od toga nisu uradili - vec i dalje od Rousha traze da to radi. Tako da tvoja prica "Roush nije potreban Fordu" je bez uvrede - smesna.