Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2027. sezona

Odgovori
Synyster
Yankee
Poruka: 16637
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: 2027. sezona

Poruka od Synyster » sreda, 25. mar. 2026. u 13:28h

Kako se prica, Corey Heim ce zameniti Riley Herbsta u 23XI sledece sezone. Sadasnji #35 ce biti preimenovan u #67 (koji Heim trenutno vozi delimicnu sezonu).

Sa druge strane, Herbst je onda glavni kandidat da preuzme novi 3. tim u Legacy Club. Iako nema rezultate iza sebe, Herbst i dalje ima velike veze sa Monster i veoma je pozeljan timovima zbog toga.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Dying is easy - it's living that scares me to death.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » sreda, 25. mar. 2026. u 16:53h

Mislim da nikada nije ni bilo dileme da li ce Reddick ostati u 23XI, ova vest samo potvrdjuje da je blizu novog ugovora.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » sreda, 25. mar. 2026. u 20:05h

Mislim da ovo odusustvo Bowmana mu ide jako u korist - jer pokazuje da vozaci koji ga menjaju imaju mnogo losije rezultate od njega.

Anthony Alfredo je bio 33. u Phoenixu, Justin Allgaier 25. u Vegasu i 24. na Darlingtonu.

Tako da verujem da ce Bowman i sledece godine voziti #48. Bowman nije super-star, ali ima bolje rezultate od obojice.

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » petak, 27. mar. 2026. u 03:31h

Svaki dan nova prica na racun Alex Bowmana.

Jedni pricaju da ga sigurno ceka posao kada se oporavi, drugi kazu da je Hendrick vec nasao neimenovanu zamenu.

Moje licno misljenje je da ce Bowman i sledece sezone voziti za Hendrick. Ne zato sto je nesto preterano dobar vec zato sto nema niko bolji. Isto mislim i za Penske i #2 tim.

Hendrick ima par vozaca u razvoju, ali sve su to klinci koji jos nisu spremni za Cup. Corey Day i Rajah Caruth ce morati da voze minimalno par sezona u O'Reilly. A sto se tice slobodnih vozaca - vise-manje sva bucna imena ostaju u svojim timovima. Tako da Hendrick nema koga boljeg da ubaci u taj #48. I pod "boljeg" ne mislim samo na voznju vec i na ponasanje, Hendrick ne zaposljava one koji ce brukati tim sa ponasanjem bez obzira na vozacke mogucnosti.

Bile su minimalne sanse da bi Carson Hocevar mogao da preuzme #48, ali nema nista od toga jer em je potpisao novi 5-godisnji ugovor sa Spire, em njegovo ponasanje ne prija Rick Hendricku. Pa Rick je otpustio Kyle Buscha zbog ponasanja, koji je bio daleko bolji i talentovaniji vozac, tako da Hocevar ako hoce da vozi za Hendrick - mora da proradi na ponasanju. A sad i da hoce da vozi - to ne moze da uradi pre 2031. sezone jer ga beze ugovor sa Spire.

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » petak, 27. mar. 2026. u 21:58h

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » subota, 28. mar. 2026. u 02:37h

Brad Keselowski izgleda nema u planu penziju.

Pitam se samo gde ce RFK pronaci 3. charter za sledecu sezonu...

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » nedelja, 29. mar. 2026. u 03:59h

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » nedelja, 29. mar. 2026. u 14:37h

Sve su cesce price da ce se Rick Ware ugasiti na kraju sezone.

Tim kao tim nije toliko bitan jer uglavnom zavrsavaju medju zadnjima, ali je bitan u prici jer se diskutuje gde ce zavrsiti njihov charter.

Tim trenutno ima jedan svoj charter, plus jos jedan charter koji RFK iznajmljuje ove sezone (za Ryan Preecea) koji ce dobiti nazad na kraju sezone.

Medjutim, jedan charter su vec prodali Legacy Club za 2027. sezonu, tako da za 2027. sezonu zapravo ostaju sa samo jednim charterom (onaj koji im RFK vraca).

Tu nastaje cela prica jer je RFK navodno spreman da trajno kupi taj charter, sto znaci da Rick Ware vise ne bi imao chartera i mogao bi da se trka samo kao open tim. Ali naravno pitanje je da li bi RFK mogao da ga priusti - cene chartera su otisle u tri lepe nakon sto su 23XI i Front Row pobedili na sudu, prica se da njihova cena mozda dostigne i $100 miliona. Cak i charter koji je Legacy kupio prosle godine je bio $45 miliona - a to je bilo pre nego sto je tuzba okoncana.

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » ponedeljak, 30. mar. 2026. u 01:30h

Kamo srece da pricaju o ugovoru...

Slika

Synyster
Yankee

Poruka od Synyster » ponedeljak, 30. mar. 2026. u 14:36h

Mislim da je Kyle Busch jednom nogom vec napustio Childress... Rekao je da se nada doneti odluku do All-Stara u (17. maj), ali kako stvari idu ove godine ne vidim da ce ni jedna ni druga strana hteti da produzi saradnju.

Ranije se pricalo da bi mogao da zameni Suareza u #7 timu, ali Suarez je solidan ove godine tako da nisam siguran da ce ga Spire hteti zameniti. Posebno zato sto Suarez donosi dosta sponzora - nesto sta Busch celu karijeru nije bio u stanju da uradi, a posebno sada kada je mator. Svi Buschovi sponzori su na 2-3 trke (ako i toliko) dok Suarez ima sponzore na veliki broj trka (najvise Freeway Insurance).

Tako da crni Kyle izbor ti je Kaulig, Hyak ili mozda se Jimmie Johnson smiluje da ga ubaci u novi 3. tim u Legacy, mada je to tesko ocekivati. U protivnom - nece voziti Cup sledece sezone. Childress bi bio lud da ga opet ubaci u #8 kada ima fantastricnog Jesse Love u O'Reilly koji ceka na priliku u Cup.
Realno, Buschu bi najbolje bilo da se vrati u Truck seriju po stare dane, tamo bi ga Spire sigurno zaposlio, i ostvari san da postane jedini vozac koji je osvojio titule u sve tri najjace serije.

Slika

Boss
Poruka: 3999
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Poruka od Boss » ponedeljak, 30. mar. 2026. u 17:07h

Najbolje kad bi prešao u #48 auto. Sve drugo kao i taj RCR je stepenik niže.

But there's no doubt that Hendrick Motorsports is a step ahead of Richard Childress Racing, and Kyle Busch is still Kyle Busch, a future Hall of Famer and two-time Cup Series champion who holds the NASCAR national series wins record. Sometimes you truly never can say never, and after one of the calmest NASCAR silly seasons of all-time, perhaps this coming silly season could see some serious shakeups across the garage.
The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.

Odgovori

Povratak na „Nascar“