Svaki dan nova prica na racun Alex Bowmana.
Jedni pricaju da ga sigurno ceka posao kada se oporavi, drugi kazu da je Hendrick vec nasao neimenovanu zamenu.
Moje licno misljenje je da ce Bowman i sledece sezone voziti za Hendrick. Ne zato sto je nesto preterano dobar vec zato sto nema niko bolji. Isto mislim i za Penske i #2 tim.
Hendrick ima par vozaca u razvoju, ali sve su to klinci koji jos nisu spremni za Cup. Corey Day i Rajah Caruth ce morati da voze minimalno par sezona u O'Reilly. A sto se tice slobodnih vozaca - vise-manje sva bucna imena ostaju u svojim timovima. Tako da Hendrick nema koga boljeg da ubaci u taj #48. I pod "boljeg" ne mislim samo na voznju vec i na ponasanje, Hendrick ne zaposljava one koji ce brukati tim sa ponasanjem bez obzira na vozacke mogucnosti.
Bile su minimalne sanse da bi Carson Hocevar mogao da preuzme #48, ali nema nista od toga jer em je potpisao novi 5-godisnji ugovor sa Spire, em njegovo ponasanje ne prija Rick Hendricku. Pa Rick je otpustio Kyle Buscha zbog ponasanja, koji je bio daleko bolji i talentovaniji vozac, tako da Hocevar ako hoce da vozi za Hendrick - mora da proradi na ponasanju. A sad i da hoce da vozi - to ne moze da uradi pre 2031. sezone jer ga beze ugovor sa Spire.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
“Normal" is just a setting on your dryer.