Jako malo se prica o Chastainu ove godine.
On bi trebao da bude slobodan vozac na kraju sezone. Potpisao je "dugogodisnji ugovor" 2023. godine, sto je u to vreme trebalo da budu 3 godine - znaci slobodan vozac na kraju 2026. sezone. Danas je situacija drugacija, danas je moguce potpisati i 5-godisnji ugovor sto potvrdjuje nedavni novi ugovor Hocevara sa Spire.
U svakom slucaju, ne samo sto Chastainov ugovor sa Trackhouse najverovatnije istice, vec i ugovor sa Buschom, oni su takodje dosli u Trackhouse za 2024. sezonu kada se Harvick penzionisao. Iako Chastain ima jos par sponzora (najvise Moose i Jockey), ipak je Busch sponzor najvise trka.
Chastain ima relativno losu sezonu iza sebe, samo jedan top 10 do sada (3. mesto na Atlanti), na ostalim trkama nije zavrsio bolje od 16. mesta, trenutno je 19. u generalnom plasmanu. Nisam cuo nista ni da je produzenja ugovora blizu, ali ni da je iko drugi zainteresovan za njega.
Licno verujem da ce i sledece sezone voziti za Trackhouse. Nema on kvalitet za neki jaci tim, a Trackhouse nema nikoga boljeg da ga zameni, tako sam siguran da ce i sledece godine biti u Trackhouseu.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
“Normal" is just a setting on your dryer.