Imaju jos 3 road course (Chicago, Sonoma i Watkins Glen), tako da ocekujem da ce Allmendinger biti u prilici da pobedi. Regularni deo sezone takodje zavrsava na Daytoni, tu moze svako da pobedi. Moze se desiti da RFK nema ni jednog playoff vozaca.

fan može samo gledati trke i biti fan. znači jedna trka ako traje 3 sata on ako gleda toliko svake sedmice on je fan. čak i ako gleda svaku drugu trku je fan. ja koji sam u početku svake sedmice gledao nascar trke sam isto fan. bez obzira što sad ne pratim redovno (rekao sam razloge jer me ovaj sistem ne privlači) ali sam fan jer ispratim rezultate. i evo i dalje pišem ovde o ovom sportu.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 16. jun 2025. u 15:31hUz duzno postovanje prema svima koji ne misle kao ja - kada budu provodili 15+ sati svake sedmice na NASCAR kao sto ja radim, onda ce mi njihovo misljenje biti bitno.
evo šta mi se ne sviđa kod ovog sistema. pobedio sada SVG koji je bio 33 od 36 vozača koji se redovno pojavljuju na svakoj trci. i sad on ulazi u plejof a neće ući neko ko će biti 16-ti. smešno. i šta će se desiti u plejofu sa SVG gde se vozi samo jedna road staza i to u round of 12. smešno. znači nascar gura takve vozače a izvisiće neki kao hocevar.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 16. jun 2025. u 21:45hJos samo 10 trka do kraja regularnog dela sezone. Jucerasnja pobeda van Gisbergena je dosta iskomplikovala plasman jer je on bio bas nisko-plasirani vozac (33. mesto do juce).
Imaju jos 3 road course (Chicago, Sonoma i Watkins Glen), tako da ocekujem da ce Allmendinger biti u prilici da pobedi.
i još jedna debilana koju ne mogu svariti to sam prošle godine isto rekao. bajron može biti šampion reg. dela a larson preneti najviše poena u plejof.
To je uvek bio slucaj. I prosle sezone je Harrison Burton bio u playoffu zbog pobede na Daytoni, iako je u poenima bio ubedljivo zadnji od svih vozaca koji voze punu sezonu. Malo je falilo i da Austin Dillon bude u playoffu nakon sto je pobedio Richmond.Boss piše: ↑utorak, 17. jun 2025. u 09:40hevo šta mi se ne sviđa kod ovog sistema. pobedio sada SVG koji je bio 33 od 36 vozača koji se redovno pojavljuju na svakoj trci. i sad on ulazi u plejof a neće ući neko ko će biti 16-ti. smešno. i šta će se desiti u plejofu sa SVG gde se vozi samo jedna road staza i to u round of 12. smešno. znači nascar gura takve vozače a izvisiće neki kao hocevar.
Dve potpuno razlicite stvari. Larson moze pobediti trku i osvojice najvise playoff poena na toj trci. Ali Byron moze pobediti prva 2 stagea i zavrsiti u top 5 - i osvojice vise ukupno poena od Larsona.i još jedna debilana koju ne mogu svariti to sam prošle godine isto rekao. bajron može biti šampion reg. dela a larson preneti najviše poena u plejof.
samo 7% je za ovaj sistem. i onda se pitaju zašto je gladanost pala. ali ne zaboravimo da su oni krenuli menjati sisteme bodovanja kad je kod tog klasičnog gledanost počela da pada tako da nije to rešenje vraćati se na stari. po meni, rekao sam, da bi svaka trka imala smisla treba ono što je berni predložio za f1. 1 pobeda=1 zlatna medalja. ko skupi najviše zlatnih medalja taj je šampion.