Hehe, vidim odjednom si postao veliki ljubitelj Kenny Wallace... U svakoj drugoj prici bi rekao, "ma ko je uopste taj Kenny Wallace, evo vidim da ima 0 pobeda, nikada nije zavrsio bolje od 22. mesta u generalnom plasmanu, znaci nebitan, niko i nista, itd". Ali posto je sad rekao par reci sa kojima se slazes, odjednom je postao Bog i batina.
Boss piše: ↑četvrtak, 30. okt. 2025. u 23:31h
I think what everybody is forgetting is that Nascar doesn't owe the teams anything.
Ne slazem se sa ovim uopste. NASCAR ne duguje vozacima nista, ali vlasnicima timova duguje mnogo - jer su vlasnici timova ulozili ogromne pare, kapital, vreme, itd u NASCAR.
Kao sto rekoh ranije, Jordan je ulozio $120-150 miliona u NASCAR tokom zadnje 4 godine i NASCAR takvoj osobi ne duguje nista?
A da ne govorim koliko su tek ulozili Rick Hendrick, Richard Childress, Jack Roush, Joe Gibbs i ostali ljudi koji se decenijama takmice...
jel sam rekao da je i nascar blizu da pređe na free to air TV
ili nisi procitao ili nisi razumeo sta si procitao.
NASCAR je o tome razmisljao i na kraju nije nista ispalo od toga jer su potpisali novog ugovor sa kablovskom i Amazonom. NASCAR je bukvalno u prvoj godini novog tv ugovora koji ostaje na snazi sve do kraja 2031. sezone. Tako da ne znam kako si zakljucio da je "NASCAR blizu da predje na free to air tv".

Pa cak i da se to desi - nece se desiti pre 2032. sezone.
nascar je vlasnik daytona 500. ako timovi odu ova trka će ih za nekoliko godina ponovo okupiti i nascar će pobediti

Odakle ti uopste donosis taj zakljucak da ce igde iko otici? Vidim gomilu puta si pricao o podeli i da ce neki timovi osnovati novu ligu stock car - odakle uopste iznosis te informacije? Kada si ikada cuo nekoga da prica da ce doci do odlazaka i do podele u NASCAR-u? Jel pricas o tome zato sto je doslo do podele u open wheels ili imas neki konkretan dokaz da se to moze desiti u NASCAR-u?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.