2025. sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14838
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2025. sezona
Ja i dalje ne vidim kako tuzba 23XI steti NASCAR-u i zasto si toliko protiv toga. Pa valjda bi bilo bolje za sve (osim za glavonje u NASCAR-u) da veci deo novca ide timovima? Dobijao bi vise kvalitetnijih timova, vozaca, itd.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 3066
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
- Talladega_500
- Yankee
Ti znas ako Jordan pobedi na sudu da je to velika pobeda za sve timove? Nije mene briga hoce li Jordan postati jos bogatiji, ali ako on pobedi na sudu - onda ce svi timovi dobiti nove uslove kao i 23XI. Pobeda za Jordana je pobeda i za Hyak, Rick Ware i svaki mali tim.
NASCAR je nekada bio pun malih, porodicnih timova, a danas skoro da nema ni jedan takav. Zato podrzavam Jordana u tuzbi - ne zato sto mi je stalo do Jordana vec zato potencijalna pobeda Jordana znaci pobeda za svaki mali tim.
NASCAR je nekada bio pun malih, porodicnih timova, a danas skoro da nema ni jedan takav. Zato podrzavam Jordana u tuzbi - ne zato sto mi je stalo do Jordana vec zato potencijalna pobeda Jordana znaci pobeda za svaki mali tim.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
Hamlinovo objasnjenje sta se desilo juce... Deo gde prica o tome pocinje na oko 22 minuta.
- Boss
Ono što sam ti i ja juče rekao
He isn’t going to apologize. Why?
“Because I’m racing for the win,” Hamlin said on Monday during his Actions Detrimental podcast. “And I definitely won’t apologize for racing for the win.”
There was a sentiment from a segment of the audience on Sunday that Hamlin made a mistake because his last lap decision likely cost the team he owns and the driver he employs from advancing to the third round of the NASCAR Cup Series playoffs.
And Hamlin rejects that narrative.
“No, no, no, no, no, no,” Hamlin said emphatically. “On Sunday, I’m the driver of the No. 11 car and not the owner of the 23 car. That’s where the disconnect, I think, comes from is that people expect me to be a different person.
“They expect me to be the guy with a 23XI shirt when I’m in the 11 car and that’s just not possible.”
Hamlin said he raced Wallace the same way he would have raced Christopher Bell or Chase Briscoe, who were both in that last lap battle, because his sole responsibility in that moment is to those who work on his No. 11 car.
“Again, my responsibilities as the team owner comes Monday through Saturday,” Hamlin said. “Like, it’s not up to me to get 23XI into the Round of 8 if that makes any sense. That isn’t my responsibility. My responsibility is to get the 11 into the Round of 8.
“I’m the driver of the 11 on Sunday. Joe Gibbs pays me a lot of money to make sure that car wins a championship or has a shot to. And can you imagine the outrage if I just backed off and let (Wallace) have it?”
Inače htedoh reći da me čudi kako je Nascar dozvolio da vozač jednog tima bude i vlasnik drugog tima. Ja mislim da je to protivno sportskom duhu.
He isn’t going to apologize. Why?
“Because I’m racing for the win,” Hamlin said on Monday during his Actions Detrimental podcast. “And I definitely won’t apologize for racing for the win.”
There was a sentiment from a segment of the audience on Sunday that Hamlin made a mistake because his last lap decision likely cost the team he owns and the driver he employs from advancing to the third round of the NASCAR Cup Series playoffs.
And Hamlin rejects that narrative.
“No, no, no, no, no, no,” Hamlin said emphatically. “On Sunday, I’m the driver of the No. 11 car and not the owner of the 23 car. That’s where the disconnect, I think, comes from is that people expect me to be a different person.
“They expect me to be the guy with a 23XI shirt when I’m in the 11 car and that’s just not possible.”
Hamlin said he raced Wallace the same way he would have raced Christopher Bell or Chase Briscoe, who were both in that last lap battle, because his sole responsibility in that moment is to those who work on his No. 11 car.
“Again, my responsibilities as the team owner comes Monday through Saturday,” Hamlin said. “Like, it’s not up to me to get 23XI into the Round of 8 if that makes any sense. That isn’t my responsibility. My responsibility is to get the 11 into the Round of 8.
“I’m the driver of the 11 on Sunday. Joe Gibbs pays me a lot of money to make sure that car wins a championship or has a shot to. And can you imagine the outrage if I just backed off and let (Wallace) have it?”
Inače htedoh reći da me čudi kako je Nascar dozvolio da vozač jednog tima bude i vlasnik drugog tima. Ja mislim da je to protivno sportskom duhu.
Meni tu ništa nije jasno. Jer ili su timovi zajedno ili nisu. A ja kolko znam samo 2 tima su se pobunila dok su ostali potpisali novi ugovor. Takođe priča se i da može doći do raskola serije kao indycar što je imao. E zato ne volim Jordana ako do toga dođe. Jer to nikom neće doneti dobro.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 29. sep. 2025. u 23:17hTi znas ako Jordan pobedi na sudu da je to velika pobeda za sve timove?
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Ne razumes o cemu je rec. Pobeda 23XI i Front Row na sudu znaci da se automatski menja zakon. Ako sud donese odluku da ta dva tima dobijaju 70% od zarade umesto dosadasnjih 50%, onda to otvara vrata svakom drugom timu da tuzi NASCAR - i naravno da pobedi, jer ne moze sud da donese odluku da neko dobija 70%, a neko 50%.
Jedna osoba promeni zakon, ali onda ta promena u zakonu vazi za sve - ne samo za osobu koja je tuzila da se zakon promeni.
Jedna osoba promeni zakon, ali onda ta promena u zakonu vazi za sve - ne samo za osobu koja je tuzila da se zakon promeni.
Sto Hamlin vise prica, samo jos vise demantuje tvoje ranije price o fejk trkanju, timskim naredjenjima i slicno, hehe.Boss piše: ↑utorak, 30. sep. 2025. u 11:41h“They expect me to be the guy with a 23XI shirt when I’m in the 11 car and that’s just not possible.”
- Talladega_500
- Yankee

- Talladega_500
- Yankee
- Boss
što otvara podelu timova i nascara. indycar scenarioTalladega_500 piše: ↑utorak, 30. sep. 2025. u 14:36hNe razumes o cemu je rec. Pobeda 23XI i Front Row na sudu znaci da se automatski menja zakon. Ako sud donese odluku da ta dva tima dobijaju 70% od zarade umesto dosadasnjih 50%, onda to otvara vrata svakom drugom timu da tuzi NASCAR
The TV ratings have been revealed for the 2025 NASCAR Cup Series Playoff race that took place at Kansas Speedway on Sunday. Per Jeff Guck of The Athletic, the race that aired on the USA Network received 1.49 million viewers. That’s a slight decline from last year’s race, which received 1.79 million viewers.

Normalno

da hamlin nije bio u plejofu onda bih imao razumevanja za bubu. mada i tada je upitno jer hamlin juri 60. pobedu u karijeri, mislim da ga ni tada ne bi pustio.
- Talladega_500
- Yankee
Koju podelu timova? Pa NASCAR ni sada ne moze da napuni stazu sa 40 auta, a ne da ce se jos deliti. Ajde mozda pre 20-ak godina to bi bilo moguce jer je tada skupocenih sponzora bilo ko mrava, ali danas tako nesto bi bilo samoubistvo - i to znaju obe strane.
Zbog takvog nacina razmisljanja nikada nije ni osvojio titulu - sto se fokusira na jednu trku, a ne na celu sliku.
- Talladega_500
- Yankee
To Hamlinovo "na stazi ja nisam vlasnik 23XI vec sam vozac #11 tima" takodje govori Bubbi i Reddicku "na stazi, Hamlin nije moj sef vec moj rival". To znaci da sledeci put kada situacija bude obrnuta da ce i oni uzvratiti Hamlinu istom merom...
Kao sto rekoh gore, Hamlin je sam sebi bespotrebno iskomplikovao situaciju kada nije morao. Znao je da mu servo volan ne radi i da su sanse za sudar velike ukoliko pokusa ikoga da prestigne i opet je odlucio da to radi... Nekada mi ga je zao sto nema titulu (jer bi tako nesto samo diglo pritisak svim onim ljubiteljima Hendricka), a nekada vidim zasto nema titulu - da nije sve samo (ne)sreca kako on tvrdi.
Kao sto rekoh gore, Hamlin je sam sebi bespotrebno iskomplikovao situaciju kada nije morao. Znao je da mu servo volan ne radi i da su sanse za sudar velike ukoliko pokusa ikoga da prestigne i opet je odlucio da to radi... Nekada mi ga je zao sto nema titulu (jer bi tako nesto samo diglo pritisak svim onim ljubiteljima Hendricka), a nekada vidim zasto nema titulu - da nije sve samo (ne)sreca kako on tvrdi.
- Talladega_500
- Yankee
Carson Hocevar kaznjen sa $50.000 zbog incidenta prosle sedmice. Nakon sto se slupao, dok je pomocna ekipa dosla, Hocevar je poceo da slajfa i pokusao da se pridruzi trkanju.
Ranije ove godine je kaznjen sa takodje $50.000 jer je kritikovao Meksiko zbog trke tamo.

Ranije ove godine je kaznjen sa takodje $50.000 jer je kritikovao Meksiko zbog trke tamo.

- Talladega_500
- Yankee
- Talladega_500
- Yankee
- Boss
Vidim i ti si ovo gledao. E pa vidiš da Bob priča o RFK kao Dodgeovom works timu čime je indirektno potvrdio kao i prošlog puta (ono oko čega smo se prepirali) da je Penske glavni Fordov tim.

- Talladega_500
- Yankee
Ja ne znam da li je tebi engleski losija strana pa ne razumes sta kazu ili namerno izvrces price da bi podrzao svoje teorije, ali ovo se stalno desava sa tobom.
Opet sam pogledao video, rekoh mozda sam nesto juce propustio posto sam vozio na posao kada sam slusao. I Pockrass bas nigde ne kaze da ce RFK biti Dodgeov tim, a jos manje "works tim".
"You look like somebody like RFK, and you look like somebody like Brad who potentially could do it or find a way to potentially do it" - to je sve sta je Pockrass rekao na racun RFK-a na tu temu. I ti si iz toga izvukao da ce RFK biti Dodgeov works tim? Hehe
Kao sto sam ti rekao ranije - dok je Jack Roush ziv, RFK ostaje sa Fordom, ne samo zbog toga sto je Jack veran Fordu vec i zbog toga sto Roush-Yates pravi svu Fordovu mehaniku. A kad Jack umre, e onda zavisi ko ce preuzeti njegov % vlanistva tima i kakve odluke ce biti donesene.
Opet sam pogledao video, rekoh mozda sam nesto juce propustio posto sam vozio na posao kada sam slusao. I Pockrass bas nigde ne kaze da ce RFK biti Dodgeov tim, a jos manje "works tim".
"You look like somebody like RFK, and you look like somebody like Brad who potentially could do it or find a way to potentially do it" - to je sve sta je Pockrass rekao na racun RFK-a na tu temu. I ti si iz toga izvukao da ce RFK biti Dodgeov works tim? Hehe
Kao sto sam ti rekao ranije - dok je Jack Roush ziv, RFK ostaje sa Fordom, ne samo zbog toga sto je Jack veran Fordu vec i zbog toga sto Roush-Yates pravi svu Fordovu mehaniku. A kad Jack umre, e onda zavisi ko ce preuzeti njegov % vlanistva tima i kakve odluke ce biti donesene.
- Boss
Ma nije rekao da će biti nego da će Dodge ući u Cup za koju godinu i da traže works tim a to bi mogao biti RFK. Čime indirektno potvrđuje da je Penske glavni Fordov tim. Ili ne misliš valjda da je Haas sa jednim autom glavni tim 

- Talladega_500
- Yankee
RFK je Fordov glavni (ne najjaci) tim zato sto bez RFK-a nema ni Forda u NASCAR-u. Glavni tim je onaj koji pravi mehaniku za celu kompaniju. Isto tako je Childress daleko bitniji za Chevrolet nego Trackhouse iako je Trackhouse uspesniji.
Kao sto sam ti rekao dosta puta ranije - RFK moze bez Penskea, ali Penske ne moze bez RFK-a.
Kao sto sam ti rekao dosta puta ranije - RFK moze bez Penskea, ali Penske ne moze bez RFK-a.

- Boss
pa i nema. 13 godina bez titule za Ford dok nisu uzeli Penske pod svoje

a Roush i dalje na 0
- Talladega_500
- Yankee
I opet je Penske osvojio tu titulu sa Roushovim motorom. 

- Boss
danas sam još jednom pogledao finiš iz Kanzasa. Pa šta ovaj Buba sere Hamlinu kad je on na isti način 'sklonio' Bela.

- Talladega_500
- Yankee
Bubba je obrukao sebe sa izjavama tog dana. Takodje je kod jednog od zadnjih restarta Bubba rekao, "Reddick ima jedan posao, a to je da gura mene". Kao da Reddick takodje nije u playoffu i kao da i njemu ne treba pobeda...