Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:40h
Boss piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:34h
da, i on bi baš sedeo miran skrštenih ruku oslanjajući se na druge umesto da i sam ne pokuša pobediti bela. tale jel si se ti nekad bavio nekim sportom?
Ama ne mora on pobediti Bella - samo mu je bitno da Bell ne pobedi. Ako vidi da Bell nema auto za pobedu, onda je njemu nebitno da li Bell zavrsio na 2. ili 40. mestu. Evo ti zadnja trka Bella u Vegasu - celu trku je proveo u vrhu, ali je bilo jasno da nema auto za pobedu i da nece pobediti. Samim tim pritisak pada sa Hamlina (po tvom nacinu bodovanja).
dve poslednje trke su martinsvil i finiks na kojima je bel u proleću bio 2. i 1. znači šanse ima. ima šanse i u taladegi, ko to zna ko će pobediti u taladegi?
Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:40h
Ako je neko u stanju da nabilduje prednost, onda zasluzuje i da odrzava tu prednost. Zasto bi se njegova prednost brisala u poredjenju sa nekim drugim vozac koji nije nabildovao prednost?
slažem se to je sport i tako je godinama radilo. ali onda je gledanost počela da pada i nascar je rekao menjamo sistem. uveli su plejof i nekoliko puta ga dorađivali. i ja sam rekao da je za mene sistem medalja najbolje rešenje. za tebe nije, okej poštujem. mislim na kraju ćemo prihvatiti sa kojim god sistemom nascar da izađe