Hehe kako si to zakljucio? Ti mislis da ce vecina reci "ej Hocevar je bolji od McDowella ove sezone iako je McDowell bolje plasiran u generalnom plasmanu, ali generalni plasman je nebitan - bitno je da je Hocevar na jednoj trci zavrsio kao 2., a McDowell tek kao 4."???
Tom tvojom logikom onda je Hocevar jednako dobar kao i Reddick ove sezone jer imaju isti broj 2. mesta - iako je Reddick 9. u generalnom plasmanu, a Hocevar 23.
Ja sam uzeo kablovsku kada sam dosao u Ameriku i nekako ostao na tome. Mada sam i ja veoma blizu da se resim kablovske jer jako mali broj kanala gledam. Bukvalno gledam 10-ak kanala i to je to.pa što ti onda plaćaš skupu kablovsku ako možeš imati znatno povoljnije?
Ali svi sportovi nisu na kablovskoj, to je poenta. I kako vreme prolazi sve je manje sportova na kablovskoj. NFL vec ima utakmice na Amazonu, ima i NASCAR odredjeni broj trka. Peacock je zaduzen za fudbal. Vidim juce Apple TV je za MLB i od sledece sezone i F1.ma ne kablovska. ja kablovsku nisam uzeo zbog filmova već zbog sporta. rekao sam ti sa jedne strane su app a sa druge svi sportovi na jednom mestu (cable). i ova druga varijanta izađe 10 puta povoljnije. u americi ne živim ne znam kako je.
Isto tako se moze desiti da placas kablovsku, a da odredjeni film opet moras traziti alternativnim putem. Ne postoji ni streaming ni kablovska koja ce imati bas svaki film. Moze se desiti da film koji hoces bude na Netflixu, a ne bude na kablovskoj. I obrnuto.a što se tiče filmova ja da plaćam netflix a da opet moram tražiti film alternativnim putem šta sam onda uradio? bacio pare samo.
Netflix za samo $8 mesecno ima bas mnogo kvalitetnog materijala, posebno svoje serije koje snimaju i dokumentarne emisije. Ja sam probao dosta streaming i jedini koji sam zadrzao je Netflix. Hulu isto nije los, ali im fali dosta materijala, ima serija gde recimo imaju samo 52 od 60 epizoda jer nisu dobili autorska prava na muziku u preostalih 8 epizoda i slicno, upropasti ceo utisak.