Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2026. sezona

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15780
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: 2026. sezona

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 15:57h

Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 14:04h
većina misli kao ja.
Hehe kako si to zakljucio? Ti mislis da ce vecina reci "ej Hocevar je bolji od McDowella ove sezone iako je McDowell bolje plasiran u generalnom plasmanu, ali generalni plasman je nebitan - bitno je da je Hocevar na jednoj trci zavrsio kao 2., a McDowell tek kao 4."???

Tom tvojom logikom onda je Hocevar jednako dobar kao i Reddick ove sezone jer imaju isti broj 2. mesta - iako je Reddick 9. u generalnom plasmanu, a Hocevar 23. ;)
pa što ti onda plaćaš skupu kablovsku ako možeš imati znatno povoljnije?
Ja sam uzeo kablovsku kada sam dosao u Ameriku i nekako ostao na tome. Mada sam i ja veoma blizu da se resim kablovske jer jako mali broj kanala gledam. Bukvalno gledam 10-ak kanala i to je to.
ma ne kablovska. ja kablovsku nisam uzeo zbog filmova već zbog sporta. rekao sam ti sa jedne strane su app a sa druge svi sportovi na jednom mestu (cable). i ova druga varijanta izađe 10 puta povoljnije. u americi ne živim ne znam kako je.
Ali svi sportovi nisu na kablovskoj, to je poenta. I kako vreme prolazi sve je manje sportova na kablovskoj. NFL vec ima utakmice na Amazonu, ima i NASCAR odredjeni broj trka. Peacock je zaduzen za fudbal. Vidim juce Apple TV je za MLB i od sledece sezone i F1.
a što se tiče filmova ja da plaćam netflix a da opet moram tražiti film alternativnim putem šta sam onda uradio? bacio pare samo.
Isto tako se moze desiti da placas kablovsku, a da odredjeni film opet moras traziti alternativnim putem. Ne postoji ni streaming ni kablovska koja ce imati bas svaki film. Moze se desiti da film koji hoces bude na Netflixu, a ne bude na kablovskoj. I obrnuto.

Netflix za samo $8 mesecno ima bas mnogo kvalitetnog materijala, posebno svoje serije koje snimaju i dokumentarne emisije. Ja sam probao dosta streaming i jedini koji sam zadrzao je Netflix. Hulu isto nije los, ali im fali dosta materijala, ima serija gde recimo imaju samo 52 od 60 epizoda jer nisu dobili autorska prava na muziku u preostalih 8 epizoda i slicno, upropasti ceo utisak.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss
Poruka: 3678
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:10h

Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 15:57h
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 14:04h
većina misli kao ja.
Hehe kako si to zakljucio? Ti mislis da ce vecina reci "ej Hocevar je bolji od McDowella ove sezone iako je McDowell bolje plasiran u generalnom plasmanu, ali generalni plasman je nebitan - bitno je da je Hocevar na jednoj trci zavrsio kao 2., a McDowell tek kao 4."???

Tom tvojom logikom onda je Hocevar jednako dobar kao i Reddick ove sezone jer imaju isti broj 2. mesta - iako je Reddick 9. u generalnom plasmanu, a Hocevar 23. ;)

kakve sad ima veze hocevar sa temom? mislim ovo ti nije prvi već zilioniti put da prebacuješ temu sa jedne na drugu. daj se uozbilji.

da većina je takva ako nemamo borbu za prvo mesto razočarani smo u trku. 25 godina se dopisujem sa ljudima i većina tako razmišlja.
Talladega_500 piše:

Ali svi sportovi nisu na kablovskoj, to je poenta. I kako vreme prolazi sve je manje sportova na kablovskoj. NFL vec ima utakmice na Amazonu, ima i NASCAR odredjeni broj trka. Peacock je zaduzen za fudbal. Vidim juce Apple TV je za MLB i od sledece sezone i F1.

isto ko i sa filmovima će biti (ako se tako nastavi). netflix nema sve. a neko koga sve zanima moraće onda kupiti sve te app. što onda dobijamo opet kablovsku. isto sranje drugo pakovanje a još skuplje.
Talladega_500 piše:

Isto tako se moze desiti da placas kablovsku, a da odredjeni film opet moras traziti alternativnim putem.
čoveče ja ti ponavljam po stoti put da nisam uzeo kablovsku zbog filmova.
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:16h

Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 16:10h
kakve sad ima veze hocevar sa temom? mislim ovo ti nije prvi već zilioniti put da prebacuješ temu sa jedne na drugu. daj se uozbilji.
Pa jesmo li pricali o Hocevaru i McDowellu kada si rekao da "njihovi plasmani na tabeli su nebitni"? Kada si rekao da nije bitno sto je McDowell bolje plasiran jer Hocevar ima bolji plasman na trci od njega i samim tim je Hocevar ostavio bolji utisak? Jesi li zaboravio sve to?
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 16:15h
čoveče ja ti ponavljam po stoti put da nisam uzeo kablovsku zbog filmova.
Ama covece poenta je da niko nema sve. Pricali mi o filmovima, sportu, necemu trecem - nije uopste bitno. Ako imas samo kablovsku - neces moci gledati neke stvari. Ako imas samo streaming - takodje neces moci gledati neke stvari.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:24h

ne znam tale ja pričam o jednom ti pređeš na drugo. nije mi zanimljivo.
Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 16:18h

Ama covece poenta je da niko nema sve. Pricali mi o filmovima, sportu, necemu trecem - nije uopste bitno. Ako imas samo kablovsku - neces moci gledati neke stvari. Ako imas samo streaming - takodje neces moci gledati neke stvari.
filmove ne računam znam kako do filmova. ovde je reč samo o sportu. da li danas sporta ima više na kablovskoj ili na nekoj app. pa na kablovskoj. kod mene je tako a verujem i kod vas. zato i nisi otkazao kablovsku :)
e a kad neka app bude imala kao kablovska sve sportove onda postaje kablovska :)
ali evo f1 je otišla appleu. nascar je ovde. nešto drugo onde. i sad ti sve to skupi i dobiješ isto po još skupljoj ceni.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:33h

Ne znam na koje "drugo" sam ja presao... Cela prica je nastala zbog generalnog plasmana Hocevara i kada sam nastavio da pricam o tome i spomenuo Hocevara, ti me optuzujes da "prebacujem sa jedne teme na drugu". :wtf:
filmove ne računam znam kako do filmova. ovde je reč samo o sportu. da li danas sporta ima više na kablovskoj ili na nekoj app. pa na kablovskoj. kod mene je tako a verujem i kod vas. zato i nisi otkazao kablovsku :)
Kablovsku nisam otkazao samo zbog NASCAR-a. Evo ja bi voleo da NASCAR uradi ovo sta je F1 uradio sa Apple TV - da imaju sve trke na samo jednom streamingu. Onda bi uzeo taj streaming, platio $10 mesecno i mogao da gledam sve trke. Balkaniyum TV vec ima dosta fudbala, uzeo bi jos samo i NBA TV Pass i imao bi sve za $25 mesecno

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:47h

Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 16:33h
Ne znam na koje "drugo" sam ja presao... Cela prica je nastala zbog generalnog plasmana Hocevara i kada sam nastavio da pricam o tome i spomenuo Hocevara, ti me optuzujes da "prebacujem sa jedne teme na drugu". :wtf:
dobro i tebe zanima da li je hocevar završio 20 ili 22 meni to ne igra ulogu. mislim ko priča o tim pozicijama? pa svi pričaju ko će biti šampion.
Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 16:33h

Kablovsku nisam otkazao samo zbog NASCAR-a. Evo ja bi voleo da NASCAR uradi ovo sta je F1 uradio sa Apple TV - da imaju sve trke na samo jednom streamingu. Onda bi uzeo taj streaming, platio $10 mesecno i mogao da gledam sve trke. Balkaniyum TV vec ima dosta fudbala, uzeo bi jos samo i NBA TV Pass i imao bi sve za $25 mesecno
pre će nascar otići na fta nego na striming. gledanost je nikad lošija.
oni kad bi sad prešli na striming ukucali bi onaj poslednji ekser u sanduk

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:51h

Ne zanima me na konkretnoj trci da li je zavrsio 20. ili 22., ali me zanima na kraju sezone na kojoj poziciji je koji vozac zavrsio u generalnom plasmanu.

I ako je jedan na kraju sezone 21. u generalnom plasmanu, a drugi 23. u generalnom plasmanu - ne mozes mi reci da je ovaj drugi imao bolju sezonu jer je na jednoj trci zavrsio kao 2. dok ovaj preostali nije zavrsio bolje od 4. mesta. U protivnom, kao sto gore rekoh, mozes tvrditi da je Hocevar imao jednaku dobru sezonu kao i Reddick (iako je Hocevar 23., a Reddick 9. u generalnom plasmanu) jer obojica imaju isti broj 2. mesta ove sezone.

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 16:56h

mislim meni je ova rasprava stvarno glupa oko hocevara i mcdowela. mcdowel je u ovom sportu predugo i ništa nije napravio. a o hocevaru, ziliću, častainu e na njih treba obratiti pažnju u narednom periodu.
pazi ti meni pričaš o mcdowelu koji ima 2 pobede u 528 trka :doh:
e da setio sam se ovog truexa. čovek je u 37-oj godini postao šampion. častain ima 33 godine. tako da nemoj ga otpisivati pre vremena :) ili hamlin deda a još nema titulu (možda je uzme sada). znači ima vremena za častaina. polako.
Poslednja izmena: Boss, na dan nedelja, 19. okt. 2025. u 17:04h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:04h

Kakve veze to ima sa 2025. sezonom i koji od njih dvojice je uspesniji?

Po obicaju, kada volis nekog vozaca onda trazis gomilu izgovora za stvari za koje bi kritikovao svakog drugog vozaca. ;) To redovno radis za Chastaina, evo i sada - stavljas 33.-godisnjeg Chastaina u isti kos kao i 19-godisnjeg Zilischa i 22-Hocevara, kao da je Chastain neki mladi talenat pred kim je dugacka karijera i najbolje tek dolazi hahahaha

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:09h

nemam živaca tale. gledaj trke i uživaj. ja sam u trkama najviše uživao kad nisam imao internet i kad ništa nisam znao.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:11h

Da ti kazem ono sta ti meni cesto kazes - gledaj tabelu. ;)

Slika

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:25h

hahahaha hahahaha hahahaha
čekaj znači mcdowel je bolji i od buša. lol lol lol
zar se nisi ti hvalio kako je buš veći od Kinga jer ima 200+ pobeda naspram Kingovih 200 lol

ispada onda da je mcdowel bog otac hahahaha hahahaha hahahaha

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:38h

Naravno da je ove godine McDowell bolji od Buscha. Pa ne bi bio bolje plasiran da je ove godine losiji. ;) I to jos sa autom Spirea, koga si ti pre neki dan nazvao "najlosiji tim" hehe
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:27h
zar se nisi ti hvalio kako je buš veći od Kinga jer ima 200+ pobeda naspram Kingovih 200 lol
Izvrces moju pricu... rekao sam da je u Pettyjevo vreme 2/3 trka bilo u rangu danasnje Truck i Xfinity serije. ;)

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:42h

ne izvrćem ja ništa ti si tada buša hvalio a sad ti je mcdowel (ej mcdowel :doh: ) bolji od njega hahahaha

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:43h

Pa cekaj minut - ako je Busch bolji od McDowella u 2025. godini, zasto je Busch slabije plasiran? I to jos McDowell vozi za "najlosiji tim" (tvoje reci). ;)

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:45h

otkud znam ja sam ti rekao da me te niže pozicije ne zanimaju. meni nije jasno zašto ti posvećuješ tolko pažnju o njima

jednom kažeš buš je goat sad kažeš od buša je bolji mcdowel. ej daj pliz se saberi
evo ono što je moguće da se desilo bušu je kao i sa alonsom u f1. kad top vozač ostane bez top auta nema motivacije jer šampioni nemaju motivacije da se bore sa boranijom za niža mesta. oni su navikli da se bore za visoke plasmane.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:51h

Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:45h
otkud znam ja sam ti rekao da me te niže pozicije ne zanimaju.
Te nize pozicije te ne zanimaju, ali opet znas koji vozac je bolji od kojega na tim nizim pozicijama? hahahaha
jednom kažeš buš je goat sad kažeš od buša je bolji mcdowel. ej daj pliz se saberi
McDowell je apsolutno bolji od Buscha u 2025. godini. To bi i ti znao da "pratis nize pozicije". ;)

p.s. Buscha nikada nisam nazivao GOAT. ;)

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:53h

Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:51h
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:45h
otkud znam ja sam ti rekao da me te niže pozicije ne zanimaju.
Te nize pozicije te ne zanimaju, ali opet znas koji vozac je bolji od kojega na tim nizim pozicijama? hahahaha
ja znam? znam samo od tebe ili kad pogledam tabelu.
Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:51h

p.s. Buscha nikada nisam nazivao GOAT. ;)
nisi, samo si ga poredio sa najuspešnijim nascar vozačem u istoriji :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:55h

Pa vidim smejes se meni kada kazem da je McDowell bolji u 2025. sezoni od Buscha, a pretpostavljam da onda "znas". U protivnom, ne bi se smejao meni za nesto o cemu ne znas... zar ne?
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:54h
nisi, samo si ga poredio sa najuspešnijim nascar vozačem u istoriji :)
Sve sta sam rekao je da 2/3 Pettyjevih pobeda su dosle na trkama u rangu danasnje Truck i Xfinity serija (a cesto i ARCA).

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:56h

to je bilo ko poređenje sena vs šumi

e ti si na isti tas stavio buša i petija

a sad ti je mcdowel najbolji lol
Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:55h
Pa vidim smejes se meni kada kazem da je McDowell bolji u 2025. sezoni od Buscha, a pretpostavljam da onda "znas". U protivnom, ne bi se smejao meni za nesto o cemu ne znas... zar ne?
hahahaha

pa znam jer si ti to pomenuo, mene to ne zanima. to sam ti rekao. ja sve što znam o nascaru je ovih 8 vozača iz fabričkih timova da se bore za titulu. mene drugo ništa ne zanima.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 17:59h

Ne pratim F1 dovoljno da bi mogao ista reci na racun Senna vs Schumacher.

Ajmo jos jednom...
- 2/3 pobeda Pettyja su dosle na trkama u rangu danasnje Truck i Xfinity serija (a cesto i ARCA).
- McDowell je bolji od Buscha u 2025. sezoni.

Sad ti izvrsci to koliko god hoces... ;)
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 17:58h
pa znam jer si ti to pomenuo, mene to ne zanima. to sam ti rekao. ja sve što znam o nascaru je ovih 8 vozača iz fabričkih timova da se bore za titulu. mene drugo ništa ne zanima.
Primetio sam to... ali te to i dalje ne sprecava da se smejes mojim komentarima na racun onoga sta se desava na 20+. pozicijama... ;)

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 18:03h

bože kako da se ne smejem pa jel znaš ti šta si ti sve ovde rekao hahahaha

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 18:06h

ja sve što znam o nascaru je ovih 8 vozača iz fabričkih timova da se bore za titulu. mene drugo ništa ne zanima.
Posle ovoga nemas pravo da kazes bilo sta (ili da imas reakciju) za bilo kog vozaca ko ne vozi za Hendrick, Gibbs ili Penske. Obrukao si se sa ovom izjavom za sva vremena.
Boss piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 18:03h
bože kako da se ne smejem pa jel znaš ti šta si ti sve ovde rekao hahahaha
Rekao sam dosta toga o stvarima o kojima ti ne znas (tvoje sopstveno priznanje).
Poslednja izmena: Talladega_500, na dan nedelja, 19. okt. 2025. u 18:06h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 19. okt. 2025. u 18:06h

Michael McDowell earns Talladega NASCAR Cup pole for Chevrolet and Spire

ali pazi mcdowel je uzo pol. možda je stvarno najbolji hahahaha
Talladega_500 piše:
nedelja, 19. okt. 2025. u 18:06h
ja sve što znam o nascaru je ovih 8 vozača iz fabričkih timova da se bore za titulu. mene drugo ništa ne zanima.
Posle ovoga nemas pravo da kazes bilo sta (ili da imas reakciju) za bilo kog vozaca ko ne vozi za Hendrick, Gibbs ili Penske. Obrukao si se sa ovom izjavom za sva vremena.
posle tih 8 će biti 4. i onda samo 1 8)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 19. okt. 2025. u 18:09h

I onda ces znati za samo tog jednog ... i naravno za mladog 33-godisnjeg talenta Chastaina koji treba da vozi za "veliku trojku" jer njegovo vreme tek dolazi. hahahaha

Odgovori

Povratak na „Nascar“