Ja pricam o Buschu u 2025. sezoni - kakve veze ono sta sam ranije pisao za njega ima sa njegovim rezultatima u 2025. sezoni? Babe i zabe. Buschova generalna karijera i Buschova jedna specificna sezona ne moraju biti iste.
Evo ja smatram David Pearsona za najboljeg vozaca u istoriji - pa to ne znaci da ne smem reci da je bilo gomila boljih drugih vozaca tokom zadnjih 6-7 godina njegove karijere. Ostario je, izgubio volju i nije vise bio gladan pobeda kao ranije. Tako i Kyle Busch. To sto ove godine ima slabu godine ne umanjuje njegovu generalnu karijeru.
Boss piše: ↑nedelja, 19. okt. 2025. u 18:34h
A TI veličaš nekog mcdowela sa 2 pobede ispred buša

bravo
Ja sam velicao McDowella protiv Hocevara (jer obojica voze za isti tim) - ti si onda Buscha ubacio u celu pricu, ne ja.
Jel McDowell ove godine bolje plasiran od Buscha? Jeste. Jel to znaci da je bolji ove sezone od Buscha? Jeste. Sta onda dalje ima da pricamo? Ti vidim da Buscha i ne primecujes ove sezone vec ga se secas iz dana kada je vozio za Gibbs i borio se za titulu - a to nije onaj isti Kyle Busch u 2025. godini.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.