Za ostale sve je jos otvoreno, posebno zato sto je Talladega sledece sedmice.

pre sam gledao. ovo u vegasu sam pogledao finiš između zilića i almirole. moram priznati da je bio bolji nego u cupu. ali ipak je to rang nižeTalladega_500 piše: ↑nedelja, 12. okt. 2025. u 17:20hProbaj da gledas koju trku pa ces videti kako.![]()
Da, zamisli taj bezobrazluk da vozac koji nije u playoffu se usudi da se bori za pobedu i onda jos i pobedi...joj pa taj almirola ni nije u plej ofu. haha prevaren sam
Jel ti stvarno ne znas ko je Aric Almirola?mislim ko je almirola?
Ovo cu da citiram svaki put kada mi kazes da Cup ima bolje trkanje nego Xfinity.
imali su hamlin i larson. kažem u xfinity je bila malo bolja jer je došlo do kontakta ali almirola i zilić nemaju težinu koju imaju hamlin i larson. da li me razumeš? evo to je kao da imamo neki super finiš u f2 između neka dva anonimusa i uporedimo to sa nekim malo manje sjajnim između šumahera i montoje. šta misliš gde bi bilo više komentara?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 15:34h
znaci da su Larson i Bell imali takvu borbu u Cup onda bi bilo fantasticno, ali posto su imali Almirola i Zilisch i to jos u Xfinity onda je nebitno?
![]()
Znaci ti gledas samo imena, nista vise. Samo nek je "visi rang", nema veze kakva je trka?
joj opet ti i tvoje krivo razumevanje. gde sam ja rekao da vozač koji nije u plejofu ne sme da pobedi? ja samo kažem da nije isto kad se bore 2 vozača koja su u plejofu i jedan koji je in sa drugim koji je out. a za sve je kriv glup sistem koji nadam se da nestaje posle ove godine.
Da, zamisli taj bezobrazluk da vozac koji nije u playoffu se usudi da se bori za pobedu i onda jos i pobedi...
niko vredan pažnje. koliko ima pobeda u cupu?
Jel ti stvarno ne znas ko je Aric Almirola?
možda je i u trećoj ligi još bolji bio finiš. ali trke čine i ljudi. inače bi moja karting liga bila najbolja, razumeš?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 15:34h
Ovo cu da citiram svaki put kada mi kazes da Cup ima bolje trkanje nego Xfinity.![]()
Ime vozaca ne znaci apsolutno nista. Umanjivati vrednost kvaliteta neke trke samo zato sto se vozaci ne prezivaju Larson, Blaney ili Bell je glupo (bez uvrede).Boss piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 20:08halmirola i zilić nemaju težinu koju imaju hamlin i larson. da li me razumeš? evo to je kao da imamo neki super finiš u f2 između neka dva anonimusa i uporedimo to sa nekim malo manje sjajnim između šumahera i montoje. šta misliš gde bi bilo više komentara?
Bukvalno si rekao "joj pa taj almirola ni nije u plej ofu. haha prevaren sam ". Pa kakvu razliku da li je on u playoffu pravi u tom momentu? Sta-vise, to sto je non-playoff vozac pobedio daje jos veci draz celoj situaciji.joj opet ti i tvoje krivo razumevanje. gde sam ja rekao da vozač koji nije u plejofu ne sme da pobedi? ja samo kažem da nije isto kad se bore 2 vozača koja su u plejofu i jedan koji je in sa drugim koji je out. a za sve je kriv glup sistem koji nadam se da nestaje posle ove godine.
Ima 3 pobede manje nego tvoj Chastain koji po tebi zasluzuje da vozi za Hendrick/Gibbs/Penske. heheniko vredan pažnje. koliko ima pobeda u cupu?
Pa sta je tu cudno da tvoja kartin liga ima kvalitetnije trkanje od F1? Pa ja godinama pricam da trka i 40 Jugica je kvalitetnija nego trkanje u F1. Kako se zove vozac, koji auto vozi i slicno je potpuno nebitno u celoj prici.možda je i u trećoj ligi još bolji bio finiš. ali trke čine i ljudi. inače bi moja karting liga bila najbolja, razumeš?![]()
Meni ne pravi nikakvu razliku sta ce neko drugi pricati. Ja ne gledam zbog onoga sta drugi ljudi kazu.Bolji nego bilo koji Indy 500. Ali da li neko još priča o tome?
Da te citiram... " moram priznati da je bio bolji nego u cupu." ')Da li je nižerazredna liga bolja od glavne lige? Odgovor znaš i sam![]()
Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36hIme vozaca ne znaci apsolutno nistaBoss piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 20:08halmirola i zilić nemaju težinu koju imaju hamlin i larson. da li me razumeš? evo to je kao da imamo neki super finiš u f2 između neka dva anonimusa i uporedimo to sa nekim malo manje sjajnim između šumahera i montoje. šta misliš gde bi bilo više komentara?
i nije glupo. na svaki podkast koji mi nađeš o xfinitiju ja ću ti naći 10 o cupu. šta smo mi svi glupi a ti pametan?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36hIme vozaca ne znaci apsolutno nista. Umanjivati vrednost kvaliteta neke trke samo zato sto se vozaci ne prezivaju Larson, Blaney ili Bell je glupo (bez uvrede).Boss piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 20:08halmirola i zilić nemaju težinu koju imaju hamlin i larson. da li me razumeš? evo to je kao da imamo neki super finiš u f2 između neka dva anonimusa i uporedimo to sa nekim malo manje sjajnim između šumahera i montoje. šta misliš gde bi bilo više komentara?
ne može biti. pa nema veće draži nego kad se dvoje pretendenta na naslov fajtaju za pobedu.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36hBukvalno si rekao "joj pa taj almirola ni nije u plej ofu. haha prevaren sam ". Pa kakvu razliku da li je on u playoffu pravi u tom momentu? Sta-vise, to sto je non-playoff vozac pobedio daje jos veci draz celoj situaciji.
evo kad nestane argumenata idemo u provokacije. kakve sad častain ima veze sa ovom temom?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36h
Ima 3 pobede manje nego tvoj Chastain koji po tebi zasluzuje da vozi za Hendrick/Gibbs/Penske. hehe
okej slažemo se da se ne slažemo. a takvih kao ti je vrlo malo. mislim tv rejtinzi sve govore. i nascar se menja samo po tome a ne po ovome što si ti sad rekao. to njih ne zanima.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36h
Pa sta je tu cudno da tvoja kartin liga ima kvalitetnije trkanje od F1? Pa ja godinama pricam da trka i 40 Jugica je kvalitetnija nego trkanje u F1. Kako se zove vozac, koji auto vozi i slicno je potpuno nebitno u celoj prici.
ti i dalje misliš da sam ja počeo cup gledati jer mi je onaj drug rekao da u busch seriji ne vozi gordonTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 13. okt. 2025. u 21:36h
Meni ne pravi nikakvu razliku sta ce neko drugi pricati. Ja ne gledam zbog onoga sta drugi ljudi kazu.
I na svaki podcast koji mi nadjes o NASCAR-u, ja cu ti naci 10 o F1.
Ima nesto mnogo draze, a to je kada autsajder pobedi veliko ime. Nema te osobe u Americi koja nece navijati za "little guy" protiv favorizovanog protivnika...ne može biti. pa nema veće draži nego kad se dvoje pretendenta na naslov fajtaju za pobedu.
Ima velike veze, jer uvek ponizavas druge vozace koji imaju slicnu statistiku kao Chastain. Ti volis Chastaina i zato ga non-stop hvalis kako treba da ide u jaci tim, a za sve druge vozace sa slicnom statistikom "ma ko je taj, ko jos zna za njega, sta je postigao" i slicno. Almirola je najnoviji primer toga.evo kad nestane argumenata idemo u provokacije. kakve sad častain ima veze sa ovom temom?
Ti sam potvrdjujes da gledas imena. Po tvojoj logici ti bi radije gledao Kyle Buscha nego Connor Zilischa jer je jedan legenda sporta, a drugi samo tinejdzer. Nema veze izgleda sto je Busch samo senka nekadasnjeg vozaca i sto se sramoti po stare dane, isto tako nije bitno sto je Zilisch talenat koji se ne vidja cesto - kod tebe ulogu imaju samo imena.ti i dalje misliš da sam ja počeo cup gledati jer mi je onaj drug rekao da u busch seriji ne vozi gordon
druže ja sam pratio različite sportove i nikad me nije zanimala nižerazredna liga. samo najbolji od najboljih. tada sam gledao busch seriju jer je jedina bila na kablovskoj, da je bio cup gledao bih cup. cup sam počeo pratiti kad sam uzeo satelitsku. i nikad se nisam vraćao na busch seriju.
vadiš iz konteksta. pa čoveče svakom vozaču jednoseda je san doći u f1. oni koji ne uspeju završe u indycaru, wec, imsa itd.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 14:47hTi si sam rekao da F1 nema najbolje trkanje na svetu. Eto tvoje sopstveno priznanje da najveca forma profesionalnog auto sporta na svetu (F1) nema najbolje trkanje. I ti mene posle pitas, "pa kako 2. liga moze biti bolja od prve". Pa eto kako, po tvojim sopstvenim recima moze.
ja ne znam jel ti mene zezaš? pa zar se nismo usaglasili da postoje 4 discipline 4 piramide. trke jednoseda na "S" stazama, ovali (stock car trke), reli i motori.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 14:47h
I na svaki podcast koji mi nadjes o NASCAR-u, ja cu ti naci 10 o F1.
Pa ti opet tvrdis da NASCAR ima bolje trkanje. Tako da sam sebe demantujes sa pricama da 2. liga ne moze imati kvalitetnije trkanje od 1. lige.
a almirola sa 40 godina je little guyTalladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 14:47h
Ima nesto mnogo draze, a to je kada autsajder pobedi veliko ime. Nema te osobe u Americi koja nece navijati za "little guy" protiv favorizovanog protivnika...
čoveče pa ti pričaš o almiroli koji se prenzionisao i vozi part-time xfinity. častain još nije ni pri kraju karijere. ja imam pravo reći da almirola nije niko i ništa. ajde da vidimo šta je uradio u najvišem rangu takmičenja. 3 pobede. e kad častain završi karijeru onda podvučem crtu i kažem ko je bio bolji. sada gledajući častain ima više pobeda od almirole. najbolji plasman 2nd a almirole 5th.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 14:47h
Ima velike veze, jer uvek ponizavas druge vozace koji imaju slicnu statistiku kao Chastain. Ti volis Chastaina i zato ga non-stop hvalis kako treba da ide u jaci tim, a za sve druge vozace sa slicnom statistikom "ma ko je taj, ko jos zna za njega, sta je postigao" i slicno. Almirola je najnoviji primer toga.
ej pa svakom vozaču stock cara je cilj doći u cup. svakom. ja ne znam dalje o čemu treba da pričam. čekam zilića u cupu da ga gledam. zar nisam rekao da je fenomen (to su drugi rekli).Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 14:47h
Ti sam potvrdjujes da gledas imena. Po tvojoj logici ti bi radije gledao Kyle Buscha nego Connor Zilischa jer je jedan legenda sporta, a drugi samo tinejdzer. Nema veze izgleda sto je Busch samo senka nekadasnjeg vozaca i sto se sramoti po stare dane, isto tako nije bitno sto je Zilisch talenat koji se ne vidja cesto - kod tebe ulogu imaju samo imena.
Sam si rekao da je trka u Xfinity u Vegasu bila bolja od Cup i ti se opet drzis Cupa samo zato sto je Cup...![]()
Sto vise pricas o ovome, to sve vise sebe ukopavas. Znaci na piramidi celokupnog auto sporta, moguce je da 2. liga (NASCAR) ima kvalitetnije trkanje od 1. lige (F1). Ali na piramidi NASCAR, tu nije moguce da 2. liga ima kvalitetnije trkanje od 1. lige?Boss piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 18:10hvadiš iz konteksta. pa čoveče svakom vozaču jednoseda je san doći u f1. oni koji ne uspeju završe u indycaru, wec, imsa itd.
ja ne znam jel ti mene zezaš? pa zar se nismo usaglasili da postoje 4 discipline 4 piramide. trke jednoseda na "S" stazama, ovali (stock car trke), reli i motori.
rekao sam ti što se tiče kvaliteta samih trka nascar>motogp>f1
ali ako pričamo o nascar piramidi tu je cup prvi. 100 puta sam ti ovo objašnjavao
Naravno da jeste. Mator i vozi delimicnu sezonu i uspeo je da nadmasi jednu od najvecih mladih zvezda koju je NASCAR svet video u skorije vreme (Zilisch).a almirola sa 40 godina je little guy
Znaci Almirola sa 3 pobede je niko i nista, ali Chastain sa cak 6 pobeda je sila koja zasluzuje da vozi u top timu? Jel ti to ozbiljno?ja imam pravo reći da almirola nije niko i ništa. ajde da vidimo šta je uradio u najvišem rangu takmičenja. 3 pobede. e kad častain završi karijeru onda podvučem crtu i kažem ko je bio bolji. sada gledajući častain ima više pobeda od almirole. najbolji plasman 2nd a almirole 5th.
Ma ne zasluzuje Chastain da vozi ni u Trackhouse, a ne da jos ide u jaci tim. Reddick zasluzuje da vozi u boljem timu, Buescher takodje, a ne Chastain koji je imao jednu dobru sezonu u celoj karijeri. Kakvi crni Chastain i Hocevar, obojica su muve bez glave koje vise unistavaju aute nego sto postizu rezultate.i ako častain nije za jači tim ja ne znam ko jesteevo ti mi reci. ja sam ti rekao trojicu: častain, hocevar i zilić. pa častain je jedini iz B timova koji je najdalje došao.
Kakve veze to ima sa onim sta ja pricam? Pa i Cody Ware je stigao u Cup i vozi evo vec godinama - jel to znaci da je kvalitetniji vozac nego Justin Allgaier (sampion Xfinity)? (ja sam siguran da ti ne znas ni ko je Ware ni ko je Allgaier, ali rekoh ajde da pitam...).ej pa svakom vozaču stock cara je cilj doći u cup.
Sad ni Kyle Busch nije legenda...i za mene nije kyle busch legenda to je za tebe kad si se hvalio da ima 200+ pobeda više od prave legende Kinga
ja sam bio dovoljno jasan. ti vadiš iz konteksta.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:34h
Sto vise pricas o ovome, to sve vise sebe ukopavas.
ne znam samo odakle mu onda busch. na lepe oči?Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:34h
Ma ne zasluzuje Chastain da vozi ni u Trackhouse, a ne da jos ide u jaci tim. Reddick zasluzuje da vozi u boljem timu, Buescher takodje, a ne Chastain koji je imao jednu dobru sezonu u celoj karijeri. Kakvi crni Chastain i Hocevar, obojica su muve bez glave koje vise unistavaju aute nego sto postizu rezultate.
ajde idemo sa DA i NE odgovorima.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:41hJa citiram tvoje reci, nista ne vadim iz konteksta.![]()
Ti znas da je Buescher ove godine osvojio daleko vise poena nego Chastain?
ma ti vrtiš okolo naokolo. Motori su oni čije ime piše na njima. On nosi pravo. FORD piše velikim slovima nego što piše ono drugo malim slovima po ćoškovima.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 19:41hJa citiram tvoje reci, nista ne vadim iz konteksta.
Kao kada si pricao da motori koje koriste Fordovi timovi u NASCAR-u su "Fordovi motori, ne RFK-ovi motori", ali motori koje koriste Toyotini timovi u Indy su "Penske motori". Potpuno ista situacija koju izvrces kako odgovara po podrzis svoje misljenje.
hehe evo sad ti kažem a i iz teksta i slika iznad možeš sam videti to su bili GM-ovi motori pa onda Mercedesovi.Talladega_500 piše: ↑utorak, 14. okt. 2025. u 20:19h
- Za motore koje Honda koristi u Indy tvrdis da su to Penske motore jer je Penske 50% vlasnik Ilmora.